Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Ξανά Ξεκινά η καταβολή των εφάπαξ των συνταξιούχων ΔΕΗ







Καταρρέουν συνταξιούχοι .
=========================
Το Περιφερειακό Σωματείο Συνταξιούχων ΔΕΗ για το Εφάπαξ
Στη συνέχεια του προηγούμενου ενημερωτικού δελτίου στις 5-2-2013 σύμφωνα με τις σημερινές εξελίξεις ενημερώνουμε τους δικαιούχους συνταξιούχους για το ΕΦΑΠΑΞ ΒΟΗΘΗΜΑ τα παρακάτω:
Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του προέδρου  και της Δ/ντριας οικονομικών του ΤΑΥΤΕΚΩ  με  την Γεν. Δ/ντρια του υπουργείου  Εργασίας κα. Τριανταφύλλου, όπου και επικυρώθηκε το μνημόνιο  και υπογράφεται την Δευτέρα.
 Αμέσως μετά θα γίνει η πρώτη χρηματοδότηση (εκταμίευση) του ποσού της πρώτης δόσης. Ευελπιστούμε και πιέζουμε η χρηματοδότηση να είναι ικανοποιητική για την πληρωμή των συναδέλφων.
 Το  Σωματείο θα σας κρατά ενήμερους  όπως υποσχεθήκαμε για κάθε θετική εξέλιξη.

  ΓΙΑ ΤΟ Δ/Σ



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



 Αθανάσιος Ταγάρας                      Κων. Κωνσταντίνου

=============================


Κουτσουρεμένα τα εφάπαξ στην ΔΕΗ
μέγεθος γραμματοσειράς     Εκτύπωση E-mail
Από τον επόμενο μήνα θα ξεκινήσει η καταβολή του εφάπαξ σε συνταξιούχους της ΔΕΗ και θα συνοδεύεται με περικοπές που για μεν τους δικαιούχους του 2010 θα είναι της τάξης του 25% για δε τους δικαιούχους του 2011 το ποσοστό των περικοπών θα ανέλθει στο 30%.

Στη χθεσινή συγκέντρωση των μελών του Σωματείου συνταξιούχων ΔΕΗ Εορδαίας έγινε ακόμη λόγος για τις μειώσεις στις συντάξεις και την «εικόνα διάλυσης» που επικρατεί στο ΠΕΚΑ Πτολεμαϊδας όπου δεν λειτουργεί το Μικροβιολογικό εργαστήριο λόγω έλλειψης αντιδραστηρίων ενώ για τους εργαζόμενους που δεν μετακινήθηκαν στον ΕΟΠΥΥ διασφαλίζεται η παραμονή τους και η μισθοδοσία τους.
=====================
Γνωστός συνδικαλιστής ΔΕΗ κατάφερε και πήρε εφάπαξ!!!


Η κατάσταση είναι, λίγο-πολύ, γνωστή: Και οι συνταξιούχοι της ΔΕΗ περιμένουν, πλέον, μέχρι και…δυο χρόνια για να πάρουν ολόκληρο το εφάπαξ τους! Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, γνωστός, επί σειρά ετών, συνδικαλιστής της ΔΕΗ στην περιοχή μας, ο οποίος βγήκε στη σύνταξη τον περασμένο Νοέμβριο, κατάφερε και πήρε ήδη ολόκληρο το εφάπαξ (και το επικουρικό), «αξιοποιώντας» τις προσβάσεις του, που απέκτησε τόσα χρόνια χάρη στη συνδικαλιστική του δράση! Ποιος είναι; Μικρή βοήθεια: Όχι από την περιοχή της Κοζάνης…

==============================

Δεν υπάρχουν σχόλια: