Τρίτη, 14 Μαΐου 2013

Το ποσό πρέπει να συγκεντρωθεί μέχρι τις 20 Μαΐου για να μπορέσουν να γίνουν και οι διαδικασίες για την εγγυητική επιστολή τραπέζης με το χρηματικό ποσό.


==================================
Ανακοίνωση Επιτροπής Στήριξης
Τρίτη, 14 Μάιος 2013 14:00 |  |  | 
   Συνάδελφισσες – οι,

   Μετά την επιβολή εγγύησης για πολιτικοσυνδικαλιστικούς λόγους στον συνάδελφο Πρόεδρο της Ομοσπονδίας μας και με δεδομένη την αδυναμία του να συγκεντρώσει το ποσό των 60.000 ευρώ, μια ομάδα συνάδελφων αποφασίσαμε εμπράκτως να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας.
   Καλούμε όσους συνάδελφους θέλουν να συνεισφέρουν ο καθένας με το ποσό που μπορεί, από ένα έως 50 ευρώ. Η κατάθεση θα γίνει ονομαστικά σε τραπεζικό λογαριασμό και η διαδικασία θα είναι απλή, διαφανής και κρυστάλλινη.
  Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα βρίσκεται στον τραπεζικό λογαριασμό και όταν αρθεί η εγγύηση, το ποσό που κάθε συνάδελφος κατέβαλε, θα του επιστραφεί.
  Για να είναι δυνατή η επιστροφή του ποσού κατάθεσης κάθε συνάδελφος στην απόδειξη κατάθεσης να γράψει οπωσδήποτε Ονοματεπώνυμο, Αριθμό Μητρώου, τηλέφωνο επικοινωνίας και να κρατήσει την απόδειξη κατάθεσης.

 Ο αριθμός λογαριασμού είναι : 000000070695529
Emporiki Bank
Κοινός λογαριασμός Ν. 5638/32
   Το ποσό πρέπει να συγκεντρωθεί μέχρι τις 20 Μαΐου για να μπορέσουν να γίνουν και οι διαδικασίες για την εγγυητική επιστολή τραπέζης με το χρηματικό ποσό.
Επιτροπή Στήριξης

ΑΝΑΝΙΑΔΗΣ Ι.

ΒΕΛΙΣΑΡΗΣ Γ.

ΓΚΑΡΑΒΕΛΛΑΣ Γ.

ΖΑΡΟΛΙΑΓΚΗΣ Α.

ΖΑΧΑΡΕΓΚΑΣ Σ.

ΚΟΥΦΟΥΛΗΣ Χ.

ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.

ΛΥΚΟΣ Κ.

ΜΑΓΚΛΑΡΑΣ Ι.

ΜΑΝΙΑΤΗΣ Κ.

ΜΙΧΑΙΛΙΔΗΣ Ι.

ΜΟΥΝΤΡΙΧΑΣ Δ.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Σ.

ΠΕΘΕΡΙΩΤΗΣ Γ.

ΡΕΛΙΑΣ ΣΤ.

ΣΑΡΔΕΛΗΣ Κ

ΣΚΑΛΙΤΣΗΣ Σ.

ΣΥΓΓΕΛΑΚΗΣ Π.

ΤΣΙΓΑΛΟΣ Κ.

ΤΣΙΤΟΥΡΑΣ Γ.

ΧΑΜΟΓΕΩΡΓΑΚΗ Ζ.


==============================
ΔΕΗ: Νέος διευθυντής Οικονομικών Λειτουργιών

Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε. ανακοινώνει την επιλογή του κ. Ευθύμιου Κουτρουλή, στη θέση του Διευθυντή Οικονομικών Λειτουργιών και Ελέγχου της Επιχείρησης.
====================================

Δεν υπάρχουν σχόλια: