Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Οι καιροί ου μενετοί

Η ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ ΕΦΤΑΣΕ.
Το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε την υλοποίηση του προγράμματος (ΠΕΚΑ15-5-13) διάλυσης της Δ.Ε.Η. Α.Ε. και την εκποίηση του ΑΔΜΗΕ Α.Ε.
Φίλοι Συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ έφτασε ο καιρός επιτέλους να αναλάβετε τις ευθύνες σας.
Η τύχη των Εργαζομένων και των Συνταξιούχων είναι στα χέρια σας. Η ασφαλιστική περιουσία μας θα γίνει όνειρο θερινής νυκτός και θα εξαφανιστεί μαζί με τον Ασφαλιστικό φορέα, που ήδη έχει γίνει 4κομμάτια.
Εγωισμοί, δικαιολογίες και προσχήματα δεν επιτρέπονται και δεν έχουν θέση την ώρα της μάχης.
<<Οι καιροί ου μενετοί>>
http://ilectroparagoginision.blogspot.gr/2013/07/25-7-2013.html
===========================
Ευάγγελος Μπουζούλας,
Σύμβουλος
Ο Ευάγγελος Μπουζούλας γεννήθηκε το 1956, εργάστηκε στη ΔΕΗ σε μονάδες παραγωγής. Διετέλεσε εκπαιδευτής στις Σχολές ΔΕΗ, με αντίστοιχη συγγραφή βιβλίων και εισαγωγή νέας τεχνολογίας (LASER)
στην εκπαίδευση. Επίσης εργάστηκε ως καθηγητής στη Σιβιτανίδειο Σχολή.
Υπήρξε μέλος της Ανώτατης Επιτροπής του Συμβουλίου Υγιεινής και Ασφάλειας Εργασίας, του Υπουργείου Εργασίας ως εκπρόσωπος της ΓΣΕΕ.
Εξελέγη το 1992 στο σύλλογο της Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ και ανέλαβε τη Θέση του Οργανωτικού Γραμματέα, του Ταμία και του Γενικού Γραμματέα.
Το 2004 εξελέγη στη ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ ΚΗΕ ως Γενικός Γραμματέας, θέση την οποία κατείχε μέχρι το 2010 οπότε και εξελέγη μέλος στο Δ.Σ. της ΔΕΗ Α.Ε. ως εκπρόσωπος των εργαζομένων.
Eχει αναπτύξει έντονη συνδικαλιστική δράση, έχει λάβει μέρος σε συνέδρια του εσωτερικού, στα βαλκάνια και στην Ευρώπη με αντίστοιχες συνδικαλιστικές οργανώσεις.
================================
Με εγγύηση 20.000 ευρώ αφέθηκε ελεύθερος και ο Ευάγγελος Μπουζούλας μέλος του ΔΣ της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ
==================================

Ø Συνεχίζεται η καταβολή του ΕΦΑΠΑΞ βοηθήματος στους δικαιούχους Συναδέλφους και ήδη σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες θα ειδοποιηθούν στη συνέχεια και οι Συνάδελφοι που συνταξιοδοτήθηκαν μέχρι  το Μάρτιο του 2012.
==================================

Δεν υπάρχουν σχόλια: