Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Για να περισώσουμε συλλογικά ό,τι απομένει από την αξιοπρέπεια μας.

ΔΕΗ και δημόσια περιουσία στην «Ωρα του πρωθυπουργού»
Ο κ. Γ. Παπανδρέου θα απαντήσει σε επίκαιρες ερωτήσεις των κκ Καρατζαφέρη και Τσίπρα
Σε επίκαιρες ερωτήσεις του προέδρου του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρη και του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα θα απαντήσει την Παρασκευή στη Βουλή ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου.

Η ερώτηση του κ. Καρατζαφέρη αφορά στον περιορισμό της συμμετοχής του Δημοσίου στη ΔΕΗ και εκείνη του κ. Τσίπρα την εκποίηση του δημόσιου πλούτου.


==========================================================
Την Τετάρτη αρχίζουν οι κινητοποιήσεις κατά της μετοχοποίησης της ΔΕΗ
.






Για να περισώσουμε συλλογικά ό,τι απομένει από την αξιοπρέπεια μας. Και ένας ένας, ατομικά, για να μπορούμε να κοιτάμε κατάματα τον πολίτη -και τα παιδιά μας
=========================================================


Πέμπτη, 5 Μαΐου 2011ΔΙΩΞΕ ΤΟΥΣ "ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ" ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ

Στην πιο κρίσιμη στιγμή του αγώνα που δίνει ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Ν.Φωτόπουλος κάποιο έξυπνοι πασκίτες επιμένουν να θέτουν θέμα χειρισμών.
Συμβουλεύουμε τον Πρόεδρο ότι παρά τις αδυναμίες που έχει (Ρ.Ρίζος ) καλό είναι να απομονώσει κάτι δεινόσαυρους και τεμπέληδες πασκίτες που το μόνο που τους νοιάζει είναι η καλοπέραση και ....ξέρετε εσείς.
Για πάρτε λοιπόν μετρα συντοφοι της ΠΑΣΚΕ γιατί έρχονται και απεργίες!
ΥΓ : Απορία...εκείνος ο Κάτανας ρε παιδιά ακόμη να παραιτηθεί από την Ομοσπονδία και για πείτε μας επίσης πόσα εκτός έδρας τσιμπάει τόσο σαν συνδικαλιστής όσο και σαν μέλος του Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ Ανανεώσιμες Α.Ε.

Αναρτήθηκε από ΔΕΗ-REPORTER στις Πέμπτη, Μάϊος 05, 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: