Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Προτάσσοντας την απειλή της χρεοκοπίας.Οσοι έχουν επενδύσει στα ασφάλιστρα κινδύνου θα έχουν χάσει τα λεφτά τους οριστικά.

Αμάρτησα για την πατρίδα
Της ΕΛΕΝΑΣ ΒΑΡΙΝΟΥ

«Εκανα το καθήκον μου. Επρεπε να προετοιμαστώ για να σώσω την Ελλάδα» δήλωσε χθες στη Βουλή ο πρωθυπουργός, αιτιολογώντας τις συνομιλίες του με τον Στρος-Καν. Υπεραμυνόμενος μάλιστα των επαφών του με διεθνείς παράγοντες πριν από την υπογραφή του Μνημονίου «έδειξε», σε αντιδιαστολή, Καραμανλή: «Να κλεινόμουν στο Μαξίμου ή στο Καστρί, όπως έκανε κάποιος άλλος, με το κεφάλι στην άμμο;».
Ο Γ. Α. Παπανδρέου
Προτάσσοντας την απειλή της χρεοκοπίας, ο Γ. Παπανδρέου συγκρούστηκε με τους προέδρους του ΛΑΟΣ και του ΣΥΡΙΖΑ, που τον κατηγόρησαν εν πολλοίς για παιχνίδια κάτω από το τραπέζι, ενώ του ζήτησαν εξηγήσεις στις αιχμές της επικαιρότητας, από την αποκρατικοποίηση της ΔΕΗ και την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας μέχρι τις συγκρούσεις του υπουργικού συμβουλίου. Ο πρωθυπουργός:
* Υποστήριξε πως δεν ήθελε την υπαγωγή στο ΔΝΤ, αλλά έπρεπε να αποτρέψει την πτώχευση της χώρας.
* Δήλωσε πως δεν θα κάνει πίσω στην αποκρατικοποίηση της ΔΕΗ, υπογραμμίζοντας πως «δεν απεμπολείται» η συμμετοχή του Δημοσίου, ενώ έστειλε παράλληλα μήνυμα στους συνδικαλιστές να συνταχθούν με τη «στρατηγικού χαρακτήρα» επιλογή της κυβέρνησης.
* Απέφυγε να απαντήσει για τις διαφωνίες των υπουργών του ως προς τις ιδιωτικοποιήσεις λέγοντας πως «κρίση έχει η χώρα, όχι η κυβέρνηση». Και δεν σχολίασε τους «τζιτζιφιόγκους» του Ρέππα -αντιτείνοντας ότι «όχι μόνον επιτρέπω, αλλά απαιτώ να εκφράζουν τη γνώμη τους».
Στις αναφορές Καρατζαφέρη και Τσίπρα περί μυστικών συνομιλιών του με τον Στρος-Καν απάντησε: «Ως υπεύθυνος ηγέτης προετοιμάστηκα για να μη γίνει πραγματικότητα η χρεοκοπία της Ελλάδας». Υποστήριξε πως εξέταζε πιθανές λύσεις για το συμφέρον της χώρας, επαναλαμβάνοντας πως «ποτέ δεν έκρυψε» τη δραστηριότητά του. «Δεν θέλαμε την υπαγωγή μας στο ΔΝΤ, αναγκαστήκαμε», είπε, ενώ, κάνοντας αναγωγή στο αντίπαλο δέος, την πτώχευση της χώρας, απάντησε με προσωπικό τόνο στις επικρίσεις:
«Φέραμε τα πάνω κάτω, έκανα δύο φορές τον γύρο του κόσμου σε χιλιόμετρα για να φτάσουμε τη χώρα στον ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης. Σήμερα, με την ασφάλεια των 11 δισ., όλοι μπορούν να μιλάνε εκ του ασφαλούς και να λένε αθλιότητες. Είπαν ότι δούλεψα βάσει σχεδίου για να κάνω τη δουλειά των Αμερικανών. Θυμάμαι τους πατριδοκάπηλους που έλεγαν τα ίδια για τον πατέρα μου, ότι ήταν πράκτορας. Ακούω βουλευτές της Ν.Δ. και τον Σαμαρά να μιλάνε για προδοσία. Ξανακούω φωνές από την Ακροδεξιά του παρελθόντος. Από τα δύσκολα χρόνια μετά τη δικτατορία, όπου έλεγαν ότι ο γιος του Αντρέα ήταν αξιωματικός σε στρατό του Βιετνάμ.
Την προσωπική μου λάσπη και αποδόμηση την έχω ξαναζήσει. Δεν χρειάζεται να βγάλω πάλι την ταυτότητά μου για να δείξω ποιος είμαι», κατέληξε.

Ζήτησε εξηγήσεις
Νωρίτερα, ο Αλ. Τσίπρας, ζητώντας από τον πρωθυπουργό εξηγήσεις για την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας, δήλωσε πως «δεν πρόκειται για κυβέρνηση αλλά για μεσιτικό γραφείο», ενώ υποστηρίζοντας πως κανένας δεν περιμένει από τον ίδιο «αληθινή αυτοκριτική για την αποτυχία του Μνημονίου» τον ονόμασε «αναξιόπιστο». Καθώς ο χαρακτηρισμός προκάλεσε την έκρηξη του Απ. Κακλαμάνη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επέμεινε: «Είναι πολιτικός χαρακτηρισμός και επιμένω. Εχει καταγραφεί δημοσίως ότι κορόιδεψε τη χώρα», είπε και στράφηκε στον πρώην πρόεδρο της Βουλής: «Δεν θα μου κάνετε λογοκρισία, ντροπή σας. Σεβαστείτε τη Βουλή και το Σύνταγμα της χώρας».
«Η χρεοκοπία δεν είναι θεωρητική απειλή για να κάνουμε κουβέντα ως επαναστάτες χωρίς αιτία. Η επανάσταση είναι στην πράξη, ούτε στα λόγια ούτε στις πέτρες ούτε στη βία», ανέβασε τους τόνους ο Γ. Παπανδρέου, αποδίδοντας στον ΣΥΡΙΖΑ συνεταιρισμό με τη Ν.Δ. «ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. αποφασίσατε τη βύθιση της χώρας», απάντησε ο Αλ. Τσίπρας. «Τα προβλήματα υπερβαίνουν τις ατάκες», είπε και ζήτησε από τον πρωθυπουργό να μην προχωρήσει στην εκποίηση της δημόσιας περιουσίας, λέγοντας πως είναι «το πιο οδυνηρό και επαχθές έγκλημα».
Απαντώντας στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ που δήλωσε ότι η ΔΕΗ «δεν μπορεί να δοθεί για ψίχουλα», προτείνοντάς του να ακούσει την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ και το μισό υπουργικό συμβούλιο, ο Γ. Παπανδρέου υποστήριξε πως η κυβέρνηση προχωρεί «προσεκτικά με σχεδιασμό και διαφάνεια, χωρίς να βιάζεται» στην αποκρατικοποίηση της ΔΕΗ, υπόθεση «στρατηγικής σημασίας, που δεν μετριέται σε στενά δημοσιονομικά μεγέθη». *
==========================================



Εως και 400 ευρώ το ύψος της επικουρικής

Από 15% μέχρι 25% των συντάξιμων αποδοχών κυμαίνεται η επικουρική σύνταξη που δικαιούνται οι ασφαλισμένοι στις πρώην ΔΕΚΟ και συγκεκριμένα σε ΟΤΕ, ΕΛΤΑ, ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ
Από 15% μέχρι 25% των συντάξιμων αποδοχών κυμαίνεται η επικουρική σύνταξη που δικαιούνται οι ασφαλισμένοι στις πρώην ΔΕΚΟ και συγκεκριμένα σε ΟΤΕ, ΕΛΤΑ, ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ.
Οι συνταξιούχοι των επιχειρήσεων κοινής ωφελείας μπορούν να αυξήσουν τις μηνιαίες αποδοχές της κύριας σύνταξης που λαμβάνουν από το ΙΚΑ με το βοήθημα από τα πρώην επικουρικά ταμεία τους, τα οποία έχουν συγχωνευθεί πια στο ΤΑΥΤΕΚΩ (Ταμείο Ασφάλισης Υπαλλήλων Τραπεζών και Επιχειρήσεων Κοινής Ωφέλειας).
Το μέσο ποσό των επικουρικών συντάξεων που χορηγεί το ΤΑΥΤΕΚΩ στους εργαζομένους των συγκεκριμένων οργανισμών κυμαίνεται από 200 μέχρι 400 ευρώ, ανάλογα με την επιχείρηση και τα χρόνια υπηρεσίας. Βασική και θεμελιώδης προϋπόθεση για τη διεκδίκηση του επικουρικού βοηθήματος είναι η έκδοση της κύριας σύνταξης από το ΙΚΑ.
Κατά συνέπεια οι χρονικές προϋποθέσεις και τα όρια ηλικίας για την απονομή του βοηθήματος γήρατος ή αναπηρίας στους ασφαλισμένους και θανάτου στους δικαιοδόχους είναι οι ίδιες με τις προϋποθέσεις για την απονομή της κύριας σύνταξης.
Ο χρόνος αναμονής για την έκδοση της επικουρικής ποικίλλει ανάλογα με τον τομέα, αλλά σε κάθε περίπτωση εξαρτάται από την έκδοση της κύριας σύνταξης. Μετά την έκδοση της κύριας η επικουρική εκδίδεται σε 1-3 μήνες, ανάλογα με τον τομέα.
Οπως τονίζουν στελέχη του Ταμείου, ο χρόνος αναμονής έχει επιμηκυνθεί λόγω της έλλειψης προσωπικού και της αθρόας εξόδου των εργαζομένων.
Ενδεικτικό είναι πως στο ΤΕΑΠ-ΔΕΗ (Τομέας Επικουρικής Ασφάλισης Προσωπικού ΔΕΗ) υπάρχουν εκατοντάδες εκκρεμότητες για εργαζομένους που αποχώρησαν τους τελευταίους τρεις μήνες, ενώ στον τομέα της ΕΥΔΑΠ συσσωρεύονται πάνω από 300 εκκρεμότητες, με αποτέλεσμα η πληρωμή της επικουρικής να καθυστερεί σήμερα 2-3 μήνες μετά την έκδοση της κύριας.
ΔΕΗ: Δεν ξεπερνά τον μήνα η αναμονή
Η επικουρική σύνταξη για τους υπαλλήλους της ΔΕΗ εκδίδεται σε έναν μήνα μετά την έκδοση της κύριας από τον αντίστοιχο τομέα του ΙΚΑ. Οι συνταξιούχοι, δηλαδή, πληρώνονται το επικουρικό στο δεύτερο μηνιάτικο της σύνταξής τους (η κύρια σύνταξη βγαίνει σήμερα σε 2-4 μήνες μετά την υποβολή της αίτησης). Με την προϋπόθεση πως ο χρόνος καταβολής εισφορών στο επικουρικό ταμείο είναι ίσος με τον ασφαλιστικό χρόνο στο κύριο ταμείο, το επικουρικό βοήθημα ανέρχεται στο 20% των συντάξιμων αποδοχών. Το ανώτατο όριο για την επικουρική είναι το 25% του 4πλάσιου του ΑΕΠ, ενώ ένα μέσο ποσό του επικουρικού βοηθήματος είναι 400 ευρώ. Πρώτο βήμα για την έναρξη της διαδικασίας είναι η λύση της σύμβασης με την επιχείρηση. Οι ειδικοί καλούν τους εργαζομένους να καταθέτουν αίτηση παραίτησης 45 ημέρες πριν από την επιθυμητή ημερομηνία εξόδου, ώστε να μη χάνουν χρόνο περιμένοντας την απόφαση λύσης της σύμβασης. Η απόφαση αποστέλλεται από την ΔΕΗ στο επικουρικό ταμείο μαζί με τα απαραίτητα υπηρεσιακά και μισθολογικά στοιχεία. Αν και η απόφαση συνταξιοδότησης από το ΤΑΠ-ΔΕΗ είναι προαπαιτούμενο για την έκδοση της επικουρικής σύνταξης, ο ασφαλισμένος μπορεί να καταθέτει ταυτόχρονα στα δυο Ταμεία τις αιτήσεις και τα δικαιολογητικά για να κερδίζει χρόνο. Συγκεκριμένα για την επικουρική σύνταξη απαιτούνται:
Αίτηση του ασφαλισμένου με υπεύθυνη δήλωση (χορηγείται από το ΤΕΑΠ-ΔΕΗ).
Απόφαση συνταξιοδότησης από το ΙΚΑ/ΤΑΠ-ΔΕΗ.
Βεβαίωση υπηρεσιακών στοιχείων από τη Δ/νση Προσωπικού της ΔΕΗ (αποστέλλεται υπηρεσιακά).
Λύση σύμβασης εργασίας από τη Δ/νση Προσωπικού της ΔΕΗ (αποστέλλεται υπηρεσιακά).
Φύλλο τυχόν οφειλών από τη Διεύθυνση Οικονομικών Λειτουργιών (ΔΟΛ) της ΔΕΗ.
Εντυπο αποδοχών (μέσω μηχανογραφικού συστήματος της ΔΕΗ, αφού γίνει η διακοπή μισθοδοσίας από τη ΔΟΛ).
Σε περιπτώσεις αναπηρικών συντάξεων απαιτείται επιπλέον και η γνωμάτευση από υγειονομική επιτροπή του ΤΑΥΤΕΚΩ/ΤΕΑΠΑΠ-ΔΕΗ.
Οταν πρόκειται για σύνταξη θανάτου εργαζομένου, απαιτούνται όλα τα ανωτέρω δικαιολογητικά όπως επίσης και:
α) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
β) Ληξιαρχική πράξη θανάτου.
γ) Πιστοποιητικό σπουδών των παιδιών εάν σπουδάζουν ή γνωμάτευση από υγειονομική επιτροπή του ΤΑΥΤΕΚΩ/ΤΕΑΠΑΠ-ΔΕΗ
σε περίπτωση ανικανότητας του παιδιού.

Σε περίπτωση θανάτου συνταξιούχου απαιτούνται:
α) Αίτηση δικαιοδόχου.
β) Ληξιαρχική πράξη θανάτου.
γ) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
δ) Απόφαση συνταξιοδότησης του φορέα κύριας ασφάλισης ΙΚΑ/ΤΑΠ-ΔΕΗ.
ε) Πιστοποιητικό σπουδών των παιδιών αν σπουδάζουν ή γνωμάτευση από υγειονομική επιτροπή του ΤΑΥΤΕΚΩ/ΤΕΑΠΑΠ-ΔΕΗ σε περίπτωση ανικανότητας του παιδιού.
=========================================================

Ελευθεροτυπία,
ΠΟΡΙΣΜΑ ΜΕ ΠΛΗΘΩΡΑ ΑΤΑΣΘΑΛΙΩΝ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ

Κομπίνες 1,5 εκατ. στο Ταμείο Ασφάλισης Τραπεζών και ΔΕΚΟ
Της ΑΝΤΩΝΙΑΣ ΞΥΝΟΥ Της... κομπίνας, που αποτιμάται με ζημία ύψους εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, φαίνεται πως γινόταν στους κλάδους που εντάσσονται στο Ταμείο Ασφάλισης Υπαλλήλων Τραπεζών και Επιχειρήσεων Κοινής Ωφέλειας, σύμφωνα με πόρισμα του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το οποίο διαβιβάστηκε χθες στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας.
Η επίμαχη αναφορά, η οποία μιλά για ζημία ύψους πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ σε βάρος του ελληνικού Δημοσίου, αποτέλεσε το έναυσμα για την παραγγελία σχετικής προκαταρκτικής έρευνας για οικονομικές ατασθαλίες στο ΤΑΥΤΕΚΩ, την οποία αναμένεται να ερευνήσουν οι εισαγγελείς του Τμήματος Οικονομικού Εγκλήματος. Και αυτό γιατί μαζί με αυτήν παραδόθηκε από τη Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων και ένας ογκωδέστατος φάκελος με καταγγελίες, πορίσματα και εκθέσεις που αφορούν υποθέσεις κακοδιαχείρισης του ασφαλιστικού ταμείου, το οποίο συγκροτούν οι κλάδοι της επικουρικής ασφάλισης, της πρόνοιας και της υγείας.

Από το 1992 ώς το 2010

Οι 11 υποθέσεις-καταγγελίες αφορούν τη συνολική λειτουργία του οργανισμού, επιμέρους τομείς -μεταξύ των οποίων τον Τομέα Ασθενείας Προσωπικού ΟΤΕ, τον πρώην ΟΑΠ-ΔΕΗ, τον Τομέα Ασφάλισης Προσωπικού ΗΣΑΠ, το Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Προσωπικού της ΕΥΔΑΠ και το ΤΕΑΠΑΠ-ΔΕΗ- και άλλα, ενώ ξεκινούν από το 1992 έως και το 2010.

Σύμφωνα με το πόρισμα, χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σχετικά με τη διαδικασία έγκρισης και πληρωμής δαπανών των φυσιοθεραπειών στον Τομέα Ασθενείας Προσωπικού ΟΤΕ, όπως αναλυτικά αναφέρονται σε έκθεση - πόρισμα Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης προς το Δ.Σ. του οργανισμού.
Στην έκθεση αναφέρεται ότι «προκύπτουν ποινικά αδικήματα για διοικητική υπάλληλο του οργανισμού, η οποία παραιτήθηκε, λόγω συνταξιοδότησης, μετά την ολοκλήρωση της ΕΔΕ και πριν από την άσκηση πειθαρχικής δίωξης», καθώς «με πρόθεση παρέβη τα καθήκοντα της υπηρεσίας της με σκοπό να προσπορίσει στον εαυτό της ή σε τρίτο παράνομο όφελος». Οι υπό διερεύνηση πράξεις είναι αυτές της πλαστογραφίας μετά χρήσης, της απάτης κατ' εξακολούθηση και κατ' επάγγελμα σε βάρος του Ταμείου και της απιστίας σχετικά με την υπηρεσία.
Μερικές ακόμα από τις υποθέσεις που περιλαμβάνονται στην αναφορά, αφορούν:
* Την ανάθεση νομικών υποθέσεων και τον τρόπο πληρωμής τους από τον πρώην ΟΑΠ-ΔΕΗ σε εξωτερικούς συνεργάτες δικηγόρους κατά τα έτη 2005- 2009. Συγκεκριμένα, αναφέρεται σε δικηγόρο, με συνολικά αιτούμενη αμοιβή ύψους 145.000 ευρώ για νομική υπόθεση, ο οποίος απαιτούσε για την ανάθεση να ακολουθηθεί η διαδικασία του ανοικτού διαγωνισμού και όχι της απ' ευθείας ανάθεσης, με ιδιωτικό συμφωνητικό, όπως έγινε.
* Παραβάσεις σε εντολές χρηματικών ενταλμάτων. Καταγράφονται μεταξύ άλλων ένα ένταλμα του 2010, ποσού 449.648,92 ευρώ, και μία εισήγηση σχετικά με την «έγκριση εκταμιεύσεων βάσει προϋπολογισμού 2009 για το α' εξάμηνο του 2010, συνολικού ύψους δαπάνης κλάδου Ασθενείας 879.978,32 ευρώ».
* Παραβάσεις διατάξεων για τη χορήγηση συντάξεων σε ασφαλισμένους του ΤΑΠ ΔΕΗ, οι οποίες όπως προκύπτει, ζημίωσαν το Ταμείο. Με απόφαση του Δ.Σ. του ΟΑΠ-ΔΕΗ χορηγούνταν ποσά συντάξεων μεγαλύτερα των προβλεπόμενων, όχι μόνο από το 1995 και μεταγενέστερα, αλλά και για όσες χορηγήθηκαν από το 1992 έως το 1995, με την ύπαρξη πλαφόν. «Χωρίς να έχει αρμοδιότητα, δημιούργησε μεγάλη οικονομική ζημία στο Ταμείο, διότι τα ποσά αυτά δεν αναζητήθηκαν, ως αχρεωστήτως καταβληθέντα», αναφέρεται. *

==========================================================

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
ΔΕΗ Α.Ε. ΚΡΗΤΗΣ
Αριθ. Εγκρ. Βιβλ. Πρωτ. Ηρακλείου 36/6-5-74, 103/24-10-77, 51/28-2-83
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ Α.Ε. & ΤΟΥ Ε.Κ.Η.
ΕΔΡΑ ΑΗΣ ΛΙΝ/ΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ Τ.Κ. 71110 Τ.Θ. 1420

www.epsp-kritis.gr / e-Mail: epsp@epsp-kritis.gr / Τηλ & Φαξ : 2810 - 376201

Αρ. Πρωτ. : Ημερομηνία : 30/4/2011


Ανοιχτή Επιστολή


Προς τους κ.κ Βουλευτές

Αγαπητοί κ.κ. Βουλευτές

Για μια ακόμη φορά η πολιτική ηγεσία χρησιμοποιώντας τα γνωστά φερέφωνα της (Μεγάλο-δημοσιογράφοι – Καναλάρχες) κάνει λόγω για πώλησης πακέτου μετοχών της ΔΕΗ Α.Ε. με αποτέλεσμα να περάσει η επιχείρηση στα χεριά όλων αυτών που χρόνια τώρα σαν μεγαλοκαρχαρίες περιμένουν τέτοιες ευκαιρίες.

Δεν είναι αλώστε τυχαίο ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει ξεκινήσει μία άνανδρη επίθεση εναντίον του προσωπικού της επιχείρησης και του ανώτατου συνδικαλιστικού αντιπροσωπευτικού της οργάνου (ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ), παρουσιάζοντας δήθεν ατασθαλίες και στρεβλώσεις στα οικονομικά της ομοσπονδίας. Τα τόσα σκάνδαλα της τελευταίας 15ετίας, για τα όποια στήθηκαν αμέτρητες εξεταστικές επιτροπές οι οποίες επιβαρύνουν οικονομικά τον ελληνικό λαό, αμείβοντας τα μέλη τους πλουσιοπάροχα, πέρασαν απλά στην ιστορία επιβραβεύοντας ουσιαστικά όλους εκείνους (Λαμόγια) που τα δημιούργησαν ως μη γινόμενα.

Το γεγονός της μετοχοποίησης και της πλήρους παράδοσης της μεγαλύτερης και μοναδικής κερδοφόρας επιχείρησης της χώρας αναιρεί τις προεκλογικές σας εξαγγελίες με τι οποίες δεσμευτήκατε κατά καιρούς ενώπιον του προσωπικού της επιχείρησης σε όλες σας τις επισκέψεις.

Προκειμένου αυτό να αποφευχθεί και να μην συμβεί το ίδιο που συνέβη σε όσες χώρες ανά τον κόσμο επιχείρησαν να πράξουν το παραπάνω με αποτέλεσμα να αυξηθεί τουλάχιστον τρεις φορές η τιμή του ρεύματος σας καλούμε να τηρήσετε τις υποσχέσεις σας ενημερώνοντας παράλληλα το καταναλωτικό κοινό (πολίτες και επιχειρηματίες), ποια θέση πρόκειται να πάρετε όταν θα βρεθείτε ενώπιον του νομοσχεδίου στην ελληνική βουλή.

Ειδικότερα στην Κρήτη την όποια υποτίθεται ότι εκπροσωπείτε, η ΔΕΗ λόγω του κοινωνικού της χαραχτήρα και βασιζομένη στην αρχή τις ισότητας όλων των πολιτών της Ελλάδας, χρεώνει την παρεχόμενη ενέργεια στην ίδια τιμή με την υπόλοιπη χώρα. Η τιμή αυτή είναι στο 1/3 του κόστους της κιλοβατώρας που χρεώνεται η ΔΕΗ. Πιστεύετε ότι θα έδειχνε την ίδια ευαισθησία ο οποιοσδήποτε ιδιώτης;

Σας καλούμε λοιπόν να αποδείξετε ότι μπορείτε να σταθείτε σαν γνήσιοι εκπρόσωποι του κριτικού λαού καταψηφίζοντας το εν λόγω νομοσχέδιο για να μην εξαφανιστεί από την σκέψη όλων μάς η εμπιστοσύνη που σας δείξαμε.



Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ O ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



Ανδριανάκης Εμμ. Παπαδογιωργακης Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: