Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Ο «ΘΕΟΣ» ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΑΚΟΜΑ "ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ" ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΔΕΝ "ΞΕΡΟΥΝ" ΟΥΤΕ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΟΥΤΕ ΠΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ, ΟΥΤΕ ΤΙ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ. ΜΠΑΧΑΛΟ ή ΔΟΛΟΣ;
Περίεργα πράγματα, αλλά κυρίως περίεργοι αριθμοί ..........


=============================

ΕΤΕ-ΔΕΗ: "ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΖΕΡΒΟΥ"

Φαίνεται ότι η σημερινή διοίκηση Ζερβού αρέσκεται στο να βοηθά και να ανταμείβει πλουσιοπάροχα τους εκλεκτούς της ώστε να συνεχίσουν είτε εκτός είτε εντός της ΔΕΗ το έργο διάλυσης της Επιχείρησης.
Ο υπ' ατμόν χρυσοκάνθαρος διευθυντής κύριος Τριανταφύλλης μπορεί να αποτελεί σε λίγο παρελθόν όμως τα έργα και οι ημέρες του έχουν καταγραφεί με πρόσημο πλην στις συνειδήσεις των εργαζομένων αλλά και των υψηλόβαθμων υπηρεσιακών παραγόντων στη ΔΕΗ.

Μόνο το μπάχαλο που δημιούργησε με τη λειτουργία του νέου ωραρίου χωρίς τα απαραίτητα οικονομικά οφέλη για την Επιχείρηση αλλά και το σύστημα ευνοιοκρατίας που εγκατέστησε στη ΔΕΗ για την εξυπηρέτηση των δικών προσωπικών φιλοδοξιών αρκεί για να κατανοήσει και ο πιο αδαής πόσο αντιπαραγωγικός και επικίνδυνος ήταν.
Με απλά λόγια ο κος Τριανταφύλλης δημιουργούσε μόνο ΙΛΑΡΟΤΡΑΓΙΚΕΣ καταστάσεις με αποκορύφωμα τη σύνταξη νέου οργανογράμματος!!!

Στο ίδιο μοτίβο βολέματος και ανοχής ακολουθεί και η τοποθέτηση του νέου ΔΝΣΣ/Α, κου Θέου, ο οποίος ζήτημα είναι αν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του εκτός κομματικών μηχανισμών όμως κατόρθωσε με τις ευλογίες του κ. Ζερβού να προσληφθεί με υψηλότατες αποδοχές και να αναλάβει κι αυτός την σωτηρία της Επιχείρησης.
Αλήθεια κύριοι της διοίκησης και του αρμόδιου Υπουργείου πιστεύετε ότι με τους κολλητούς σας και με τους τεχνοκράτες που προσλαμβάνετε που είναι εκτός οικονομικής, εργασιακής και κοινωνικής πραγματικότητας θα μπορέσετε να βοηθήσετε την σωτηρία της ΔΕΗ ή απλά το βλέπετε κάποιοι ως μία καλή "αρπαχτή" και συμπλήρωσης του βιογραφικού σας.
Οι εργαζόμενοι στην Επιχείρηση αλλά και η ΕΤΕ-ΔΕΗ λέει νισάφι πια με του σωτήρες τόσο της κυβέρνησης όσο και στη ΔΕΗ.
Τα πρόσωπα που επιλέξατε και επιλέγετε για συνεργάτες σας κύριε Ζερβέ δεν έχουν ούτε όραμα, ούτε ευαισθησίες ούτε καν τις γνώσεις και την πείρα για να βοηθήσουν τον άλλοτε γίγαντα της χώρας
ώστε να ορθοποδήσει και να μην βουλιάξει οριστικά.
Αν θέλετε να βοηθήσετε τη ΔΕΗ, τους εργαζόμενους της αλλά και τους χιλιοταλαπαιρωρημένους έλληνες καταναλωτές προχωρήστε σε ενέργειες δραστικές, παραγωγικές και αποτελεσματικές με σχέδιο, διαβούλευση και όραμα ώστε να ξαναγίνει η ΔΕΗ ισχυρή και δυνατή.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΤΕ-ΔΕΗ

====================================
http://etedakedei.blogspot.com/

Είναι γνωστό ότι η ιστορία πολλές φορές επαναλαμβάνεται, είτε με τους ίδιους πρωταγωνιστές ή μέρος αυτών, όπως στην περίπτωση της ΔΕΗ. Καλό είναι λοιπόν οι πρωταγωνιστές να διδάσκονται από αυτή για να μην κάνουν τα ίδια λάθη.
Αυτό αποδεικνύουν άλλωστε και τα γεγονότα των τελευταίων ημερών με την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης και να συνάψει μνημόνιο στρατηγικής συνεργασίας στο χώρο των ΑΠΕ με τον όμιλο SILCIO θυγατρική της DAMCO ENERGY και της Διεθνούς Κατασκευαστικής, γνωστών επιχειρηματικών συμφερόντων.
Η απόφαση προβλέπει σύσταση κοινοπραξίας, με την ΔΕΗ να κατέχει το 49% των μετοχών και η SILCIO το 51% των μετοχών. Ταυτόχρονα η ΔΕΗ θα συμμετέχει κατά 49% στο εργοστάσιο κατασκευής φωτοβολταϊκού εξοπλισμού PIRITIOUM S.A. & SILICO S.A. του ιδίου ομίλου, με επίκεντρο την παραγωγική του μονάδα στην Πάτρα.
- Μήπως, αγαπητοί συνάδελφοι όλα αυτά δικαιώνουν τη ΔΑΚΕ μετά από τέσσερα χρόνια, όταν ήταν σύμφωνη με τη στρατηγική συμφωνία της τότε Διοίκησης με τη Γερμανική RWE στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας;
- Εάν τότε, είχε περάσει η πρόταση της ΔΑΚΕ, σήμερα δεν θα μιλούσε κανείς για πώληση μονάδων και σύσταση θυγατρικών, με δυσμενέστερους μάλιστα όρους και για πώληση του συνόλου της ΔΕΗ. Επίσης θα είχαν δημιουργηθεί 250 νέες θέσεις εργασίας σε κάθε λιθανθρακική μονάδα, με ότι αυτό σημαίνει για την ανεργία.
- Αντίθετα αν είχε υιοθετηθεί η πρόταση μας, η Επιχείρηση θα είχε αναπτυχθεί και θα ήταν οικονομικά πανίσχυρη, σε σχέση με σήμερα που οι πολιτικές του σοσιαλισμού και του μνημονίου την έχουν φέρει στο χείλος του γκρεμού.
Αξίζει να υπενθυμίσουμε στην τότε πλειοψηφία της ΓΕΝΟΠ, που τυγχάνει να είναι η ίδια και σήμερα (καθώς και σε σημερινά κυβερνητικά στελέχη) πήγαιναν κόντρα στα συμφέροντα της Επιχείρησης και των εργαζομένων και ακύρωσαν με την πρακτική της αυτή την τόσο σημαντική, όπως αποδείχθηκε, συμφωνία που καθόρισε το μέλλον της ΔΕΗ.
Όλα αυτά έγιναν, γιατί η πλειοψηφία της ΓΕΝΟΠ καθοδηγούμενη από την τότε αξιωματική αντιπολίτευση και σημερινή Κυβέρνηση, προέταξε το προσωπικό και κομματικό συμφέρον, από το συμφέρον των εργαζομένων και της Επιχείρησης.
Ήταν η εποχή που οι σοσιαλιστές επιδιδόταν σε επαναστατική γυμναστική και οι ηγέτες τους άρχισαν να εφαρμόζουν τα κομματικά τους σχέδια για τη ΔΕΗ, τα οποία ζούμε σήμερα.
Ο κ. Ζερβός με τη βοήθεια του «ΘΕΟΥ» και των αυλικών της παπανδρεικής οικογένειας, κάνουν μια επιχειρηματική συμφωνία, αμφιβόλου αποτελέσματος, λίγο πριν την αποκαθήλωσή του, μιας και οι κηπουροί του πρώην Πρωθυπουργού εποφθαλμιούν τη θέση του για να συνεχίσουν την ολική καταστροφή της Επιχείρησης.
Τόσα χρόνια τι κάνατε κύριοι της Διοίκησης;
Η ΔΑΚΕ/ΕΤΕ μιλούσε για κατασκευή φωτοβολταϊκού πάρκου και εργοστασίου Φ/Β πάνελ στο Αλιβέρι Ευβοίας, για να απορροφηθούν οι εργαζόμενοι στο συγκεκριμένο σταθμό παραγωγής. Που σύμφωνα με τη Διοίκηση (όχι όμως για εμάς)είναι πλεονάζοντες και επιθυμεί την μετάθεσή τους.
Αυτά είναι τα αποτελέσματα όλων των Διοικήσεων τα τελευταία χρόνια σε μία βιώσιμη πολιτική για την Επιχείρηση και όχι για να είναι αναπτυσσόμενη.
Είναι γνωστό ότι η πρόσβαση στη θάλασσα - για τη συγκεκριμένη επένδυση - θα είχε πολλαπλά οικονομικά οφέλη για τη ΔΕΗ, γιατί στη συγκεκριμένη περιοχή υπήρχε η τεχνική και χωροταξική υποδομή. Ταυτόχρονα, θα είχε λύσει οριστικά το πρόβλημα με τους συναδέλφους στο Αλιβέρι, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή που μαστίζεται από την ανεργία, τη στιγμή που έχουν κλείσει όλες οι παραγωγικές μονάδες. Όμως προτιμήσατε να πράξετε σύμφωνα με τις ορέξεις των επιχειρηματικών συμφερόντων.
Γιατί αφήσατε τα τρένα να περνούν και σφυρίζατε αδιάφορα; ελπίζουμε όχι σκόπιμα, άλλωστε όπως και στην προκειμένη περίπτωση η ιστορία θα το αποδείξει.
Τι έχει να πει για όλα αυτά ο χρυσοπληρωμένος κ. Ζερβός και ο κ. Κοπανάκης;
Γιατί τους έπιασε ο πόνος να προβούν σε τέτοιου είδους κοινοπραξίες με συγκεκριμένα ενεργειακά συμφέροντα, όταν είναι θιασώτες της βιωσιμότητας της ΔΕΗ και όχι της ανάπτυξης που υποστηρίζει διαχρονικά η ΔΑΚΕ/ΕΤΕ;
Μήπως τους κατευθύνουν κάποιοι πολυπράγμονες σύμβουλοι; Οι οποίοι διέλυσαν την Ελληνική οικονομία και τώρα είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία να διαλύσουν και τη ΔΕΗ;
- Αλήθεια η πλειοψηφία της ΓΕΝΟΠ και η κυβερνητική πολιτική έχει αλλάξει θέση τέσσερα χρόνια μετά;
- Εάν ναι, πότε η Ομοσπονδία πήρε τέτοια θέση, από ποιο συνέδριο;
- Και πως η Κυβέρνηση από την πράσινη ανάπτυξη μας πέρασε στα πράσινα άλογα;
- Τότε πωλούνταν η ΔΕΗ, τώρα όχι;
- Οι εργαζόμενοι απαιτούν απάντηση.
Η ΔΑΚΕ/ΕΤΕ έχει να τους πει ότι θα είναι πάντα υπέρ οποιασδήποτε συμφέρουσας συμφωνίας, που θα προτάσσει την ανάπτυξη της Επιχείρησης προς όφελος των εργαζομένων της και του κοινωνικού συνόλου και όχι το κομματικό και προσωπικό συμφέρον.
Το έχει αποδείξει διαχρονικά.

ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΗΛΙΟΥ
ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ ΜΑΥΡΟ, ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ KAI ΤΗ ΔΕΗ ΜΑΥΡΗ.

Ο «ΘΕΟΣ» ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ.

http://etedakedei.blogspot.com/
========================================
Σφοδρές αντιδράσεις για τη συμφωνία ΔΕΗ - Silcio στα φωτοβολταϊκά

Επιστολή ExelGroup προς ΔΕΗ
Επιστολή προς τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ, Αρθούρο Ζερβό, στην οποία, με ιδιαίτερα έντονο ύφος, εκφράζει την διαφωνία του με το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ της επιχείρησης και του Ομίλου Silcio, το οποίο ανακοινώθηκε προ ημερών, έστειλε ο πρόεδρος του ΔΣ της εταιρίας Exel Group.
«Ειλικρινά δεν αντιληφθήκαμε (όπως και όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες φυσικά) πότε το ΔΣ, ολοκλήρωσε τις επεξεργασίες και τις αποφάσεις που χρειάζονται για την Εθνική Στρατηγική Ενέργειας, την επιδότηση των ΑΠΕ, τον τρόπο επίτευξης του στόχου 20-20- 20, και προχώρησε, επεξεργάστηκε και αποφάσισε ότι η ΔΕΗ πρέπει να επεκτείνει τις δραστηριότητες της σε νέους τομείς, να χρηματοδοτήσει ένα εργοστάσιο, να καλύψει πρόσθετες ανάγκες της αγοράς και να απασχοληθεί end-to-end με το επιχειρηματικό πεδίο της προμήθειας και εγκατάστασης των φωτοβολταϊκών συστημάτων», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επιστολή προς τον πρόεδρο της ΔΕΗ.
Στην επιστολή ο πρόεδρος της Exel Group κάνει λόγο για αθέμιτο ανταγωνισμό επισημαίνοντας ότι από τη στιγμή που η ΔΕΗ έχει το μοναδικό προνόμιο να να δίνει άδειες εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων και να αγοράζει την ηλεκτρική ενέργεια, σε περίπτωση που ταυτόχρονα είναι και ένας από τους υποψήφιους προμηθευτές και κατασκευαστές φωτοβολταϊκών συστημάτων, καμία εταιρία δε θα είναι σε θέση να την ανταγωνιστεί.
«Ποιος θα τολμήσει να την ανταγωνιστεί; Ποιος άλλος θα έχει το προνόμιο και τη δυνατότητα να τα κάνει όλα αυτά; Και γιατί ένας πολίτης να επιλέξει άλλον προμηθευτή εξοπλισμού από αυτόν στον οποίο θα πωλεί αύριο την ηλεκτρική ενέργεια που παράγει από αυτόν τον εξοπλισμό;», επισημαίνεται στην επιστολή.
Παράλληλα, ο πρόεδρος της Exelgroup αναφέρεται στις συνέπειες που αναμένεται να υπάρξουν από την εν λόγω συμφωνία στις εταιρίες φωτοβολταϊκών και τους χιλιάδες εργαζόμενους όταν "η ΔΕΗ θα τους αρπάξει το μερίδιο που σήμερα τους αναλογεί", όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην επιστολή, σε μια εποχή που ήδη οι εκτιμήσεις για το μέλλον του κλάδου είναι απαισιόδοξες.


========================================
ΔΑΚΕ-ΕΤΕ/ΔΕΗ: Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ «ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΗΛΙΟΥ» ΠΡΟΧ ΩΡΑ ΣΕ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ
H αναλγησία και η αποσύνθεση της παρούσας διοίκησης στη ΔΕΗ έχει φτάσει σε μέγιστο βαθμό αφού επιμένει να καταπατά με ανερυθρίαστο τρόπο το δημοκρατικό διάλογο ανάμεσα στην ίδια και στην ψυχή της, που είναι οι εργαζόμενοι.
Η πτωτική πορεία της ΔΕΗ δείχνει να μην έχει τέλος και ο χρυσοπληρωμένος διευθύνων σύμβουλος που την διοικεί, έχει αφιερωθεί με πίστη και αφοσίωση στην υλοποίηση αποτέφρωσης της Επιχείρησης.
Ο «αγαπημένος» των αγωνιστών και οπαδών του «πρασίνου ήλιου», κ.Ζερβός, χωρίς αιδώ και με αυθαίρετες κινήσεις προχωρά σε πρόχειρη αναδιοργάνωση των υπηρεσιών της ΔΕΗ αλλά και σε νέο φιλοπασοκικό αναδιαρθωτικό οργανόγραμμα.

Συνειδητά ο κος Ζερβός αδιαφορεί να καταθέσει τις απόψεις του στους εκλεγμένους εκπροσώπους των εργαζομένων ώστε να ενημερώσει τους σχεδιασμούς(;) που υποτίθεται ότι έχει οραματιστεί.
Η αδυναμία του να παράγει αναπτυξιακό έργο, η αποφυγή δημιουργίας επιχειρησιακού σχεδίου με ορισμένο χρονοδιάγραμμα, η αντιδημοκρατική του νοοτροπία αλλά και η υποκριτική του έννοια, πως θα σώσει την Επιχείρηση τον κάνει ακόμη πιο καταστροφικό και αλαζονικό.
Το τσεκούρωμα μισθών και εργασιακών κεκτημένων, το οικονομικό Βατερλό των κερδών της ΔΕΗ δεν αρκούν στη διοίκηση Ζερβού αλλά προχωρά και στον διορισμό ημετέρων και κομματικών εγκαθέτων λειτουργώντας με όρους περασμένων δεκαετιών με στόχο να καλύψει την διοικητική του αποτυχία αλλά παράλληλα να φανεί συνεπής σε όσους υπουργούς τον κατευθύνουν προς το ξεπούλημα και διάλυση της ΔΕΗ.
Η ΔΕΗ δυστυχώς μετασχηματίζεται και αλλάζει προς το χειρότερο και κυρίως αυτό συμβαίνει διότι η πολιτική ηγεσία και διοίκηση της Επιχείρησης είναι ανεύθυνη και αναποτελεσματική και δεν αντιλαμβάνονται τον διαδραστικό και σημαντικό ρόλο που παίζουν οι εργαζόμενοι.
Η σημερινή απαράδεκτη διοίκηση της ΔΕΗ απέδειξε ότι συμμαχεί με ΘΕΟΥΣ… και ΔΑΙΜΟΝΕΣ ώστε να ικανοποιήσει αιτήματα και δόλιους σκοπούς των μνημονιακών φίλων της. Δεν τους ενδιαφέρει ο εργαζόμενος, η σωτηρία της ΔΕΗ, ούτε καν ο φορογδαρμένος καταναλωτής αλλά για το μόνο που καίγεται είναι η διατήρηση της γλυκιάς καρέκλας της εξουσίας και των προνομίων δεκάδων «πράσινων» golden boys που έχει δημιουργήσει. Όλα αυτά έρχονται σε ευθεία σύγκρουση με την μαχητική και δημιουργική νοοτροπία που διαθέτουν οι χιλιάδες πλέον κακοπληρωμένοι εργαζόμενοι της Επιχείρησης.
Η ΔΑΚΕ-ΕΤΕ/ΔΕΗ με την υπευθυνότητα και την σοβαρότητα που έχει δείξει επανειλημμένα τα τελευταία χρόνια καταγγέλλει τα κομματικά παιχνίδια των επιτηδευματιών της πασοκικής εξουσίας και όσων την στηρίζουν άλλωστε εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα με την μεροληπτική στάση που έδειξαν σε άξια και ικανά στελέχη της Επιχείρησης όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα.
Η ΔΑΚΕ-ΕΤΕ/ΔΕΗ θα είναι δίπλα στον εργαζόμενο και θα συνεχίσει με την αγωνιστική της δράση να ξεμπροστιάζει τις εκάστοτε διοικήσεις και ειδικά εκείνες που επιμένουν να μην ακολουθούν τις νόμιμες και δημοκρατικές διαδικασίες του διαλόγου και της λογικών προτάσεων.
==================================
ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ

Με στόχο την ανάπτυξη, την κοινωνική πολιτική και την τήρηση των δεσμεύσεων του μεσοπρόθεσμου μνημονίου, ο κατά κόρον αποτυχημένος κος Παπακωνσταντίνου με υπέρμετρο πατριωτισμό λύνει το γόρδιο δεσμό συνεχίζοντας την σοσιαληστρική τακτική του Χότζα και ανακαλύπτοντας το αεικίνητο.
«Λεφτά υπάρχουν στις τσέπες των εργαζομένων και των καταναλωτών»
Έξυπνα και με άριστη τακτική κοινωνικού αυτοματισμού, επιχειρεί να συνδέσει τις αυξήσεις των τιμολογίων με τις παροχές της Επιχείρησης προς τους εργαζομένους της ενώ ταυτόχρονα έντεχνα εμφανίζεται υπερασπιστής των λαϊκών μαζών, ψευδώς βέβαια !
Το μειωμένο τιμολόγιο προσωπικού ΔΕΗ είναι αποτέλεσμα ΣΣΕ και Νόμων και δόθηκε έναντι υποχρεωτικής αντίστοιχης αύξησης μισθού που αδυνατούσε να καταβάλει σε χρήμα ο εργοδότης.
Επιπλέον καταστρατηγείτε ένας βασικός κανόνας της ελεύθερης αγοράς όπου ο εργαζόμενος στην παραγωγή ενός προϊόντος, ως αποτέλεσμα της εργασίας τους δεν πληρώνει το προϊόν στην ίδια τιμή με τον καταναλωτή.
Όλα αυτά γίνονται για να συγκαλυφθεί ο πραγματικός λόγος των αυξήσεων των τιμολογίων, που δεν είναι άλλος από την επιβαλλόμενη στρεβλή αύξηση της Οριακής Τιμής Συστήματος (ΟΤΣ), λόγω της υπερβολικής επιδότησης των ΑΠΕ από το Υπουργείο.
Επιδοτούμε δηλαδή όλοι οι Έλληνες το υπέρμετρο κέρδος των ιδιωτικών επενδύσεων στις ΑΠΕ με επιβάρυνση του οικογενειακού προϋπολογισμού.
Αυτό πράττει ο «φιλολαϊκός» υπουργός κ. Παπακωνσταντίνου με τα τεράστια προγράμματα φωτοβολταϊκών επενδύσεων που προωθεί και την «μικρή» ΔΕΗ που ονειρεύεται.
Θα μπορούσε εύκολα κάποιος να πει ότι ο άνθρωπος έχει αναλάβει «εργολαβικά» και με το αζημίωτο το έργο να δώσει την Επιχείρηση στα συμφέροντα των δανειστών μας στη μικρότερη δυνατή τιμή, με σχεδόν μηδενικό μισθολογικό και ασφαλιστικό κόστος.
Εάν ο συγκεκριμένος κύριος είναι υπουργός της λεγόμενης κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας, τότε αναρωτιόμαστε ποιός θα μας σώσει από τους σωτήρες.
Οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι είναι σε επαγρύπνηση.

Δεν θα του επιτρέψουμε να πετύχει τους σκοπούς του.
ΔΑΚΕ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ
================================

Δεν υπάρχουν σχόλια: