Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2012

να εξετάσει σε βάθος πως και γιατί και κάτω από ποιες συνθήκες οι κύριοι αυτοί ελεύθεροι και ανενόχλητοι προσφέροντας αέρα κοπανιστό φέσωσαν .........

ΚΥΡΙΕ ΦΩΛΙΑ
ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ
ΚΥΡΙΑ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ
ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΡΑΕ

ΤΑ 200 εκατ. € ΦΕΣΙ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΤΗΣ ENERGA ΚΑΙ ΤΗΣ HELLAS POWER ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΤΕ ΑΕΡΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ;


Όσοι ισχυριζόμαστε ότι το αγαθό της ηλεκτρικής ενέργειας δεν προσφέρεται για κερδοσκοπικά παιχνίδια δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε για μια ακόμα φορά.
Οι λάτρεις της απελευθέρωσης της αγοράς Η.Ε. και όσοι αβαντάριζαν τους κρατικοδίαιτους αεριτζήδες που :
• χωρίς να βάλουν ούτε ένα ευρώ
• χωρίς να πάρουν κανένα απολύτως ρίσκο
• χωρίς να δημιουργήσουν μια θέση εργασίας, ελεύθεροι λυμαίνονταν την επιχείρηση του Ελληνικού λαού,
όχι απλά είναι βαθύτατα εκτεθειμένοι, αλλά κυρίως και πάνω απ΄όλα έχουν τεράστιες ποινικές ευθύνες.
Γι΄αυτό ως ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ καλούμε τον κ. Εισαγγελέα να παρέμβει και να εξετάσει σε βάθος πως και γιατί και κάτω από ποιες συνθήκες οι κύριοι αυτοί ελεύθεροι και ανενόχλητοι προσφέροντας αέρα κοπανιστό φέσωσαν τον διαχειριστή του δικτύου κατά 67 εκατ. € και τον ΔΕΣΜΗΕ κατά 120 εκατ. €.
Χρήματα που από τους Έλληνες καταναλωτές έχουν εισπράξει.
Επιπροσθέτως πρέπει να διερευνήσει τι είδους ανταγωνισμός ήταν αυτός
(σε ποιους κανόνες και ποια λογική ακουμπούσε) όταν οι κύριοι αυτοί αφήνονταν ελεύθεροι να «κτυπούν» τα λιγοστά κερδοφόρα τιμολόγια της ΔΕΗ που μέσω αυτών προσπαθούσε να αντισταθμίσει ( σε μια υποτίθεται απελευθερωμένη αγορά) τη χασούρα από τα υπόλοιπα τιμολόγια που αναγκαστικά τα πρόσφερε κάτω από το κόστος.
Ο Κος Εισαγγελέας,
πρέπει να μας πει με την ανοχή και τις ευλογίες ποιων οι κύριοι αυτοί έκαναν
τις αρπαχτές τους και πόσο κόστισαν στην επιχείρηση του Ελληνικού λαού!
Είμαστε εδώ και περιμένουμε απάντηση.
Αν ο Κος Εισαγγελέας δεν κινηθεί αυτεπάγγελτα θα το ζητήσουμε εμείς.
Αρκετά ξεζουμίσατε τη ΔΕΗ την επιχείρηση του Ελληνικού λαού.
Την μόνη αξιόπιστη επιχείρηση στο χώρο της ενέργειας που τώρα με το κανόνι που βάρεσαν οι αεριτζήδες και στη λογική του τελευταίου καταφυγίου θα είναι αναγκασμένη να κάνει ακόμα μεγαλύτερες εισαγωγές και αγορές από τρίτους ( κάτι που θα της κοστίσει πανάκριβα) για να καλύψει με ενέργεια τους 200.000 πελάτες που της είχαν αρπάξει!
ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ¨ΨΕΥΤΟ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ¨

==================================
http://deinews.blogspot.com/

Οργιάζουν οι φήμες το τελευταίο χρονικό διάστημα ότι οι οφειλές των δύο ανταγωνιστών εταιριών ENERGA & HELLAS POWER προς τον ΔΕΣΜΗΕ πιθανον να της αναλάβει η ΔΕΗ!!!
Οι σοκαριστικές αυτές πληροφορίες (και ευχόμαστε να μην ισχύουν) πηγάζουν κυρίως από το αρμόδιο Υπουργείο αλλά και από κορυφαίους υπηρεσιακούς παράγοντες της ΔΕΗ που υποστηρίζουν ότι σχεδιάζει το ΥΠΕΚΑ το σενάριο ανάληψης χρεών των ιδιωτικών εταιριών ηλεκτρικής ενέργειας και από τη ΔΕΗ παρά το γεγονός ότι οι ENERGA & HELLAS POWER έχουν εισπράξει από τους καταναλωτές τους τα οφειλόμενα.
Εύλογα είναι τα ερωτήματα που γεννιούνται προς την διοίκηση Ζερβού όπως:
- Αν διαψεύδει αυτές ή όχι τις πληροφορίες για την ανάληψη των χρεών από τη Επιχείρηση;
- Και αν σκέφτεται να αντιδράσει με επιθετικό τρόπο σε όσα μη ανταγωνιστικά πράττουν οι υπόλοιπες εταιρίες ηλεκτρικές ενέργειας και οι οποίες συνεχίζουν να φεσώνουν το κράτος;;
Επίσης ερωτήματα τίθενται και για την στάση της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ:
- Ο κ. Φωτόπουλος και οι συνεργάτες του έχουν ενημέρωση για τα σχέδια του ΥΠΕΚΑ;
- Έχουν προνοήσει οι συνδικαλιστές της Ομοσπονδίας να ζητήσουν εξηγήσεις ή ενημέρωση από την διοίκηση Ζερβού ώστε να διασφαλίσει τα συμφέροντα της Επιχείρησης και να μην διαρρέονται από κύκλους του Υπουργείου αυτές οι πληροφορίες για ανάληψη χρεών ιδιωτικών εταιριών από τη ΔΕΗ.
- Γνωρίζουν ότι η ΔΕΗ είναι στο "κόκκινο" και αν η Επιχείρηση αναλάβει χρέη άλλων θα οδηγήσει σε πλήρη πτώχευση τη ΔΕΗ με τις ανάλογες τραγικές συνέπειες για χιλιάδες εργαζόμενους.
Αναμένουμε απαντήσεις...
==========================================

Δεν υπάρχουν σχόλια: