Κυριακή, 8 Απριλίου 2012

Άραγε τυχαία όλα αυτά τα δημοσιεύματα και η χρονική στιγμή. Μήπως προωθείται η εκποίηση της ΔΕΗ;.

Όλο και πιο "βρώμικο" γίνεται το σκηνικό όσον αφορά τα νέα σχέδια για τη ΔΕΗ. Ο νέος γύρος σκανδάλων ξεκινά. Μια πολύ περίεργη ιστορία η οποία χρήζει απαντήσεων και ενδυναμώνει την άποψη που κυριαρχεί ότι το απόστημα με τα διεφθαρμένα στελέχη καλά κρατεί. Το ξεπούλημα αρχίζει στη ΔΕΗ με πώληση λιγωτικών περιουσιακών στοιχείων άνευ ελάχιστης τιμής. Η οποία είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει τη βίαιη αντίδραση της ΓΕΝΟΠ, καθώς, όπως έχει δηλώσει ο πρόεδρός της Νίκος Φωτόπουλος, «η κυβέρνηση θα πρέπει να κατανοήσει ότι σε περίπτωση πώλησης θα πρέπει να φέρει στρατιές ΜΑΤ για να απελευθερώσει τους υπό κατάληψη σταθμούς».
===================================
ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΘΥΜΑΣΑΙ;
Διόγκωση δημοσίου χρέους
Έγκλημα χρηματιστηρίου
Υπόθεση πυραύλων S300
Εθνικό κτηματόλογιο
Ολυμπιακά έργα
Εξοπλιστικά προγράμματα 20 δις
Υποτίμηση της δραχμής πριν την ΟΝΕ
Έλλειμμα 5,7 στον προϋπολογισμό του 2003
Εκποίηση 20 τόνων χρυσού από την τράπεζα της Ελλάδος
Σκάνδαλο Siemens
Τσουκάτος και 1 εκατομμύριο μάρκα
Καρτέλ γάλακτος – κουμπάροι
Παλαιοκρασάς κ φαγοπότι στην ΔΕΗ
Υποκλοπές Vodafon
Σκάνδαλο ομολόγων
Εξαγορά ΓΕΡΜΑΝΟΣ από COSMOTE
Αυθαίρετα Σουφλιά
Φωτιές σε Πελοπόννησο κ Εύβοια
Εξαγορά ΟΤΕ από Deustche telecom
Λιμάνια και Κινέζοι
Νοθεία στην διαδικασία αναθεώρησης του συντάγματος
Λίαπης – Χριστοφοράκος και Siemens
Μονή Βατοπεδίου
Δολοφονία Αλέξη Γρηγορόπουλου από την ΕΛ.ΑΣ.
Αιφνίδιο κλείσιμο της βουλής το Μάη του 2009 για παραγραφή σκανδάλων
Και άλλα πολλά… που δεν έχουν τέλος.

===================================

Θυμήθηκαν πάλι το δήθεν σκάνδαλο της ΔΕΗ. Γιατί;
Επανήλθαν ξανά στην δημοσιότητα οι χορηγίες της ΔΕΗ προς την ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ για την προηγούμενη δεκαετία.
Για άλλη μια φορά, ζούμε από τα παράθυρα των Μ.Μ.Ε. την βρώμικη επίθεση προς το συνδικαλιστικό κίνημα της ΔΕΗ. Μια επίθεση που στόχο κι σκοπό έχει, να το αποδυναμώσει στα μάτια της κοινωνίας και να το απαξιώσει στους εργαζόμενους.
Τέτοια γεγονότα πιθανόν να ζήσουν και άλλες συνδικαλιστικές οργανώσεις, σε εταιρείες που η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να ξεπουλήσει.
Προσωπικά θεωρώ ότι ήταν λάθος, όχι η πραγματοποίηση όλων αυτών των προγραμμάτων, αφού άλλωστε ήταν μέσα από Σ.Σ.Ε., αλλά η διαχείρισή τους από την πλευρά της ομοσπονδίας μας.
Και το διατυπώνω εγώ αυτό, ο οποίος δεν έκανα ποτέ χρήση αυτών, αλλά παράλληλα μαζί με άλλους, τα είχαμε καταγγείλει πολύ σκληρά το παρελθόν.
Όποιος θελήσει μπορεί, να το διαπιστώσει διαβάζοντας την τοποθέτησή μου στο Γενικό Συμβούλιο της ΕΔΟΠ/ΔΕΗ τον Μάη του 2004, από το περιοδικό του συλλόγου ΕΝΩΣΗ.
Σήμερα θεωρώ χρέος μου να στηρίξω, όχι τους «ταξιδιώτες» ή τους «καπεταναίους», αλλά την ομοσπονδία μας που βάλλεται.
Σε μια εποχή που από ότι φαίνεται, μετά την πολιτική απόφαση για διαμελισμό της επιχείρησης, επέρχεται και η απόφαση της Δωρεάς μονάδων της, σε Ξένα και Ελληνικά ιδιωτικά συμφέροντα.
Άραγε αποτελούν τυχαία όλα αυτά τα δημοσιεύματα και η χρονική στιγμή όταν επανέρχονται μετά:

- την πρόθεση της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ να διεκδίκηση περί τα 525.000.000€, για τις ασφαλιστικές υποχρεώσεις της ΔΕΗ προς τους ασφαλισμένους μας, σύμφωνα με το Νόμο 2773/1999 άρθρο 34. ( Εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 28/3/2012),
- το εξασέλιδο Δελτίο Τύπου της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, που αποδεικνύει για πιο λόγο τα Οικονομικά Αποτελέσματα του 2011 για τη ΔΕΗ, παρουσιάζουν ζημιές 149 εκατ. € και ποιοί ιδιώτες ωφελήθηκαν. (Δελτίο Τύπου ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ την 30/3/2012).

Δυστυχώς δεν είναι τυχαία. Είναι κατευθυνόμενα, πιθανόν από το ΥΠΕΚΑ, διότι από την Παρασκευή 30/3/2012 το Υπουργείο, έστειλε στην Ευρωπαϊκή Ένωση για επικύρωση, την τελική πρόταση μέτρων της χώρας μας, για την πρόσβαση ιδιωτών στα λιγνιτικά αποθέματα.
Όπου σύμφωνα με πληροφορίες περιλαμβάνει, την άμεση πώληση των λιγνιτικών μονάδων Μελίτη 1 ισχύος 289MW, Μεγαλόπολη 3 ισχύος 255MW, Αμύνταιο 1 και Αμύνταιο 2 ισχύος 273MW η κάθε μία, Καρδιά 1 και Καρδιά 2 ισχύος 275MW η κάθε μία.
Για τις μονάδες αυτές δεν έχει αναφερθεί κατώτατο τίμημα αποτίμησης, ενώ προς πώληση βαίνουν και υδροηλεκτρικά εργοστάσια τη Επιχείρησης.
Η ενέργεια αυτή αποτελεί το μεγαλύτερο Οικονομικό σκάνδαλο όλων των εποχών.
Για το λόγο αυτό, τόσο ο κ. Παπακωνσταντίνου όσο και όσοι συναινέσουν στην εξέλιξη αυτή, θα πρέπει να λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη.
Όχι στην δικαιοσύνη του εκάστοτε κ. Ρακιντζή, που με άλλοθι το πόρισμα του ΣΔΟΕ, επαναδιατυπώνει στα Μ.Μ.Ε. τις απόψεις του, σύμφωνα με την έκθεσή του το 2011, αλλά στη δικαιοσύνη που μετά της εκλογές, όταν τελικά γίνουν, θα καλεστούν όλοι όσοι έφεραν το ΔΝΤ στην Ελλάδα και ξεπουλούν κάθε Κρατική και Κοινωνική Περιουσία.
Γιατί η πραγματική αξία της ΔΕΗ ανέρχεται στα 50 Δις ευρώ και ως γνωστών κανένας ιδιώτης δεν έχει την πρόθεση να επένδυση. Απεναντίας έχει την πρόθεση να Λεηλατήσει.
Όσο για το πόρισμα του ΣΔΟΕ άραγε γιατί δεν δίνεται εξ’ ολοκλήρου στη δημοσιότητα;
Μήπως είναι αλήθεια τελικά ότι δεν διαπιστώνει όλα αυτά που γράφονται, αλλά τα δημοσιεύματα είναι προϊόν από την έκθεση του Γενικού Επιθεωρητή κ. Ρακιντζή, του Απριλίου του 2011, τα οποία επανέρχονται σήμερα για τους σκοπούς που προανέφερα;
Τέλος προσωπικά θεωρώ, ότι θα πρέπει ο εισαγγελέας να παρέμβει, να αποδώσει τυχόν ποινικές ευθύνες και να απαιτήσει την επιστροφή από τους υπευθύνους, τα χρηματικά ποσά που τους αναλογούν.
Παράλληλα θεωρώ ότι αυτή τη χρονική στιγμή, θα πρέπει τόσο τα πρόσωπα όσο και οι παρατάξεις, να μην παρασυρθούν σε μια δημόσια αντιδικία επιρρίψεις ευθυνών και να πετύχουν να μας διασπάσουν. Θα πρέπει όλα αυτά να μας ενώσουν, για την προάσπιση της ΔΕΗ και τις κοινωνικής περιουσίας που εκποιείται.

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ.

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΔΑΚΕ ΕΔΟΠ/ΔΕΗ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Ε. ΕΔΟΠ/ΔΕΗ ΠΑΤΡΩΝ-ΑΙΓΙΟΥ
=============================================
Επιτέλους ξύπνησαν
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 4 Απριλίου 2012, 10:00
Στον πρώην υπουργό της Νέας Δημοκρατίας, ισχυρό άνδρα των Κυκλάδων και προέδρου της ΔΕΗ, επί κυβερνήσεως Κ. Καραμανλή, Ιωάννη Παλαιοκρασσά, ασκήθηκε ποινική δίωξη για το πάρτι στη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ. Επίσης διώξεις ασκήθηκαν κατά του νυν προέδρου του συνδικάτου Ν. Φωτόπουλου, του πρώην ανώτερου στελέχους και συνδικαλιστή του Συνασπισμού Ρίζο Ρίζου και του στελέχους του ΠΑΣΟΚ, Νικόλαου Έξαρχου.
Επίσης κατηγορούνται οι Δημήτρης Παπούλιας, πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΗ, περίοδος 2000-2004, Παναγιώτης Αθανασόπουλος (2008-2009), ενώ στη λίστα βρίσκεται και ο νυν πρόεδρος της ΔΕΗ Ζερβός Αρθούρος.
Με αυτά τα ηχηρά ονόματα άνοιξε ο χορός των κατηγοριών σε βαθμό κακουργήματος κατά στελεχών της ΔΕΗ και του συνδικάτου της ΓΕΝΟΠ.
Η τηλεοπτική «Ζούγκλα» και οι εκπομπές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου είχαν αποκαλύψει όλες τις λεπτομέρειες που στοιχειοθετούσαν το απίστευτο φαγοπότι που οργάνωναν επί δεκαετίες οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ- ΔΕΗ σε άμεση και διαχρονική συνεργασία με τις πολιτικές ηγεσίες των κομμάτων που δεν ήταν μόνον εκείνες της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ.
Ο συνδικαλιστής Ρίζος Ρίζος επί παραδείγματι ήταν συνδικαλιστής του Συνασπισμού. Το κόμμα του τον «απέλυσε» κυριολεκτικά στον αέρα , κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και όταν δεν υπήρχε πλέον ουδεμία αμφιβολία για τις δραστηριότητες του παραμάγαζου που είχε στηθεί στα σπλάχνα του συνδικάτου της ΔΕΗ.
Εργολαβίες, Real Estate, δίκτυα εμπορίας ακόμη και κινητών τηλεφώνων και παροχών υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας, οι συνδικαλιστές τύπου Ρίζου Ρίζου, λειτουργούσαν ως κράτος εν κράτει χωρίς όρια και αιδώ. Τα μέλη των οικογενειών τους λυμαίνονταν τα κονδύλια που αφειδώς παρείχαν οι εκάστοτε ηγεσίες της ΔΕΗ στο όνομα της «εργασιακής ειρήνης» και τα πολιτικά κόμματα στο όνομα της διασφάλισης της εκλογής των ηγεσιών του αφού αυτοί οι συνδικαλιστές ήταν και ο πυρήνας των κομματικών εκλεκτόρων.
Από το 2010 η Ζούγκλα, τηλεοπτική και ηλεκτρονική είχαν δημοσιοποιήσει το σκάνδαλο με όλες τους τις διαστάσεις. Τις βίλλες που αγόραζαν οι συνδικαλιστές σε πλειστηριασμούς, τις απίστευτες δαπάνες ώστε να διάγουν πλούσια ζωή, τις παροχές ιδιαίτερων υπηρεσιών στους συνδικαλιστές για να «στήνουν» ταξίδια και συνέδρια, τις δυνατότητες που είχαν οι Ρίζοι να καλύπτουν τα ίχνη τους με τις πλάτες των κομματικών μηχανισμών, της ΔΑΚΕ, της ΠΑΣΚΕ και του συνδικαλιστικού τμήματος της Κουμουνδούρου.
Το ΚΚΕ είχε κρατηθεί μακριά από αυτήν την ιστορία αφού είχε οσμιστεί και καταγγείλει τις διαδικασίες διαπλοκής.
Μετά από παρέλευση ενάμισι χρόνου, έφθασε η ώρα, εκλογές γαρ, να κινητοποιηθούν και οι κρατικοί μηχανισμοί. Ο ΣΔΟΕ δημοσιοποίησε με καθυστέρηση ενός χρόνου το πόρισμα του και τα καθεστωτικά ΜΜΕ προέβαλαν την «αποκάλυψη».
Στην ουσία, ο ΣΔΟΕ, η Δικαιοσύνη και ο κ. Ρακιτζής είχαν κινητοποιηθεί με τους ρυθμούς που χαρακτηρίζουν την κρατική μηχανή από την πρώτη στιγμή που η «Ζούγκλα» αποκάλυψε τον βίο και την πολιτεία των συνδικαλιστών της ΔΕΗ.
Kατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος
Αντιμέτωποι με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος βρίσκονται πλέον τα μέλη της διοίκησης της ΔΕΗ, συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ αλλά και στελέχη του Οργανισμού Κοινωνικών Εκδηλώσεων της επιχείρησης για το «πάρτυ» δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ που είχε στηθεί τη δεκαετία 1999-2010.
Σήμερα το μεσημέρι, η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας προχώρησε ήδη στην άσκηση ποινικών διώξεων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του ν.1608/50 περί καταχραστών του δημοσίου σε βάρος όλων όσων διατέλεσαν πρόεδροι, διευθύνοντες σύμβουλοι και μέλη Δ.Σ. στη ΔΕΗ την επίμαχη περίοδο αλλά και σε βάρος των νομίμων εκπροσώπων της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και του Οργανισμού Εκδηλώσεων της επιχείρησης. Η δίωξη ασκήθηκε μετά την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής εξέτασης που διενήργησαν οι εισαγγελείς Αρ. Κορρέας και Ελένη Σίσκου με αφορμή το πόρισμα του γενικού επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης Λέανδρου Ρακιντζή απ’ το οποίο άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της κατασπατάλησης εκατομμυρίων ευρώ στην επιχείρηση με αποδέκτες τους συνδικαλιστές.
Μετά το πόρισμα που συνέταξε ο κ. Ρακιντζής τον Απρίλιο του 2011, για «χρυσές» επιχορηγήσεις προς τη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, νέα στοιχεία προέκυψαν από τους φορολογικούς ελέγχους του ΣΔΟΕ στα τιμολόγια της επιχείρησης. Υπερκοστολογήσεις ταξιδιών που βαφτίζονταν ως επαγγελματικά, μελέτες που ανατέθηκαν σε συγγενικά πρόσωπα συνδικαλιστών, πληρώθηκαν αλλά δεν έγιναν ποτέ, αλλά και σωρεία άλλων παρατυπιών ήταν τα αποτελέσματα αυτών των φορολογικών ελέγχων.
Στο πλαίσιο της έρευνας οι εισαγγελείς μελέτησαν πολύ προσεκτικά επίσης δεκάδες συμβάσεις ενώ εξέτασαν με την ιδιότητα του υπόπτου στελέχη της ΔΕΗ και συνδικαλιστές προτού προχωρήσουν στην ποινική αξιολόγηση των στοιχείων και στην άσκηση των ποινικών διώξεων.
Οι κατηγορίες αφορούν:
-απιστία στην υπηρεσία κατά συναυτουργία και μη και κατ'εξακολούθηση σε βάρος Νομικού Προσώπου από υπαίτιο που μεταχειρίστηκε ιδιαίτερα τεχνάσματα, από την οποία υπήρξε ιδιαίτερα μεγάλης αξίας ελάττωση της περιουσίας του δημοσίου. Η δίωξη αυτή στρέφεται σε βάρος των νομίμων εκπροσώπων της επιχείρησης (προέδρους, διευθύνοντες συμβούλους, μέλη δσ, της δεκαετίας 1999-2010)
-άμεση συνέργεια στην απιστία, η οποία στρέφεται σε βάρος των νομίμων εκπροσώπων της ΓΕΝΟΠ- ΔΕΗ και της ΟΚΔΕ (οργανισμός κοινωνικών εκδηλώσεων ΔΕΗ)
-απάτη κατά συναυτουργία και κατ'εξακολούθηση σε βάρος Νομικού Προσώπου, η οποία στρέφεται σε βάρος των αρμοδίων υπαλλήλων- διευθυντικών στελεχών της επιχείρησης, οι οποίοι ήλεγξαν και ενέκριναν την εκταμίευση των χρημάτων την τριετία 2008-2010, αλλά και τους εκπροσώπους της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και κάθε άλλο υπεύθυνο που συμμετείχε στην παράνομη δραστηριότητα.
Σύμφωνα με το πόρισμα του κ. Ρακιντζή τον περασμένο Απρίλιο, παρατηρούνταν υπέρογκες ενισχύσεις της ΔΕΗ προς τη ΓΕΝΟΠ που είχαν δοθεί παράνομα αφού παραβιάζουν το νόμο που απαγορεύει την ενίσχυση συνδικαλιστικών οργανώσεων από εργοδότες. Επιπλέον, ο κ. Ρακιτζής διαπίστωνε απουσία ουσιαστικού διαχειριστικού ελέγχου από την ΔΕΗ στις δαπάνες που ενέκρινε.
Στο ίδιο πόρισμα γίνεται λόγος για ποσό μαμούθ ύψους 5.000.000 ευρώ που δόθηκαν το 2005 και το 2006 για προγράμματα κοινωνικού τουρισμού, ταξίδια για τα οποία δεν αναγραφόταν ο σκοπός τους ούτε καν τα ονόματα των συμμετεχόντων, πολυτελή δώρα, γεύματα κλπ. Το λόγο τώρα θα έχει ο ανακριτής στον οποίο σύντομα θα κληθούν ν’ απολογηθούν οι εμπλεκόμενοι.
Παρακολουθήστε το χρονικό του σκανδάλου από την εποχή που οι Ρίζοι, οι Φωτόπουλοι και οι Καβαλιεράτοι παρίσταναν ακόμη τους αθώους... συνδικαλιστές που έπεσαν θύματα πολιτικής υπονόμευσης.
Από τις πρώτες αποκαλύψεις που έφερε στο φως η τηλεοπτική εκπομπή «Ζούγκλα» αφορούσε την άκρως προκλητική υπόθεση με πολυτελές ακίνητο πίσω από το οποίο κρύβεται ο πασίγνωστος συνδικαλιστής, Ρίζος Ρίζος, που αγωνίζεται για τα δικαιώματα των εργαζομένων της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.
Όλα ξεκινούν από τον πλειστηριασμό της συγκεκριμένης βίλας το 2007, εμπορικής αξίας 2.5 εκατομμυρίων ευρώ, τον οποίο κερδίζουν οι υπάλληλοι της ΔΕΗ, ένας εκ των οποίων, ο Λουκιανός Καβαλλιεράτος που κατέχει επίσης τον τίτλο του επιχειρηματία.
Περισσότερα χρήματα κι απ’ τον Έλληνα πρωθυπουργό ελάμβανε ένας συνδικαλιστής της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, την ώρα, μάλιστα, που oι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι ασφυκτιούν με τις περικοπές σε μισθούς και συντάξεις...
Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ μας «εργατοπατέρας» δίνει τον «αγώνα» για τα δικαιώματα των εργαζομένων με μηνιαίες απολαβές, της τάξης των 24.143 ευρώ μεικτά, 16.504 ευρώ καθαρά, δηλαδή αυτά που βάζει στην τσέπη… εν μέσω χαλεπών καιρών!
Μετά τις αποκαλύψεις για τις υπέρογκες αμοιβές συνδικαλιστών της ΔΕΗ, μία ακόμη προκλητική περίπτωση παρουσιάστηκε και αφορά τον μισθό ενός οδηγού γενικού διευθυντή της ΔΕΗ.
Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα λόγω της ιδιότητάς του. Ο εν λόγω κύριος, την τετραετία 2005-2009, λάμβανε μηναία αποζημίωση... κατά πολύ μεγαλύτερη απ’ ό,τι παίρνει ένας επιστημονικός σύμβουλος της εταιρείας, με πολύχρονη πείρα.
Επίσης, σύμφωνα με την τότε καταγγελία του φοροτεχνικού-συμβούλου, Ανδρέα Καλλιγά, τη δεκαετία του 1990, ένας συνδικαλιστής και τρεις υπάλληλοι της δημόσιας επιχείρησης σύστησαν διαφημιστική εταιρεία «κλείνοντας» deals για το περιοδικό που διανέμονταν στους εργαζομένους, αλλά τα έσοδα αντί να διατεθούν για τις ανάγκες του σωματείου, κατέληγαν… στις τσέπες των ιδρυτών.
Ο τότε πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και νυν γραμματέας, Ρίζος Ρίζου, εμφανίστηκε ως μέτοχος της ΛΕΙΣΕΡ ΕΠΕ, η οποία «έκλεινε» διαφημίσεις με πολυεθνικές για χάρη του περιοδικού. Τα έσοδα έγιναν καπνός, ενώ σύμφωνα με τον κ. Ρίζου, το 1993 μπήκε λουκέτο στην εταιρεία, λόγω μεγάλων ζημιών, αλλά την ίδια ώρα η επίσημη σφραγίδα της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ δεν υπήρχε σε οποιοδήποτε έγγραφο, ούτε στο περιοδικό.
Το μεσημέρι της Τετάρτης ο κ. Καβαλιεράτος επικοινώνησε με τη zougla.gr διαχωρίζοντας τη θέση του από τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ, Ν. Φωτόπουλο και Ρ. Ρίζο. «Είχα μία φιλική σχέση, δεν ταξίδεψα με χρήματα της ΔΕΗ, δεν συμμετείχα σε συμβούλια και είχα μόνο την υπαλληλική ιδιότητα».
==========================================

Δεν υπάρχουν σχόλια: