Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Ας γίνει λοιπόν το συνέδριο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ


Την περασμένη Παρασκευή πέρασε στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημο- σίου (TAIΠEΔ) το 17% της ΔΕΗ ή πιο συγκεκριμένα 39.440.000 μετοχές.
Με τη νέα αυτή μεταβολή, το ποσοστό του ελληνικού δημοσίου στα δικαιώ- ματα ψήφου με- τοχών της ΔEH διαμορφώνεται σε 34,123% και το ποσοστό του TAIΠEΔ σε 17%, ενώ το ελληνικό δημόσιο ελέγχοντας το 100% του TAIΠEΔ, ελέγχει έμμεσα τα δικαιώματα ψήφου του 51,123% των μετοχών της εταιρείας.
=========================

================================
Με επιστολή που απέστειλε στην ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ , ο γραμματέας της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα Νικόλαος Κιουτσούκης, κάνει γνωστό ότι αναγνωρίζει ένα και μόνο ψηφοδέλτιο για το εκλογικό συνέδριο της ΓΕΝΟΠ , το ψηφοδέλτιο που θα αναλάβει να συγκροτήσει ο γραμματέας της ΔΑΚΕ/ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ , Αντώνης Καρράς.

=========================
Φαίνεται ότι κάποιοι στην ηγεσία στη Νέα Δημοκρατίας δεν έχουν καταλάβει ότι ο εργασιακός μεσαίωνας, η ανεργία και η φτώχεια έχει κυριαρχήσει στην χώρα μας. Αντί αυτού προτιμούν να ασχολούνται με την σπίλωση και την αποπομπή έντιμων αγωνιστών της ΔΑΚΕ.
ΚΥΡΙΟΙ…
Στις συνειδήσεις των εργαζομένων η ΔΑΚΕ και φυσικά, ο Πρόεδρος της Νίκος Κιουτσούκης δεν μπορεί να διαγραφεί. Η ΔΑΚΕ ήταν , και θα παραμείνει ανεξάρτητη και αδέσμευτη υπηρετώντας αρχές και αξίες του ριζοσπαστικού κοινωνικού φιλελευθερισμού.
Διαγραμμένοι από την κοινωνία είναι οι εκφραστές του μνημονίου και της τρόικας και κυρίως οι πολιτικοί και υπουργοί της κυβέρνησης που με την ψήφο τους καταδικάζουν τους Έλληνες πολίτες στην απόλυτη εξαθλίωση.
Ούτε μολύβια, ούτε οι απαράδεκτες ανακοινώσεις, ούτε οι διαγραφές μπορούν να ακυρώσουν την ιστορία και τους αγώνες της ΔΑΚΕ.
Οι εργαζόμενοι γνωρίζουν ποιους πρέπει να εμπιστευτούν και ακολουθούν μόνο την αλήθεια..

O Πρόεδρος μας Νίκος Κιουτσούκης έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη της ΔΑΚΕ/ΕΤΕ-ΔΕΗ.

                    ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


=================================
Τα Κουτσου (κ) ρεμένα
Ορφανά του Συνδικαλισμού

Αφού προσπάθησαν μέσω των πατερούληδων να ποδηγετήσουν τους συνέδρους της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ , προτείνοντάς τους να ενταχτούν στο ψηφοδέλτιό τους, ξεχνώντας τάχατες διάφορες «εκκρεμότητες» ηθικής φύσης (βλέπε ταμείο Ε.Τ.Ε.)
Τι λένε τώρα που μας τελείωσαν οι « πατερούληδες».
Ας τους κάνουν στην μπάντα όλοι εκείνοι που προσπαθούν να τους μπουζου(λ)ριάζουν.
Τέτοιες άθλιες συμπεριφορές καρά - τομούν την ενότητα της παράταξης για την οποία δήθεν κόπτονται.
Την απάντηση για ένα συνδικαλισμό με ήθος και αρχές πρέπει να δώσουν οι σύνεδροι στο συνέδριο.
Για να μη δικαιώσουν όσους , προκειμένου να καρατομήσουν τα εργατικά δικαιώματα των εργαζομένων, εκμεταλλευόμενοι ανήθικες συμπεριφορές « συνδικαλιστών» χωρίς αρχές , τα ρίχνουν στο « μαζί τα φάγαμε»
Οι σύνεδροι ευτυχώς στην μεγάλη τους πλειοψηφία δεν έχουν καμία σχέση με τέτοιες συμπεριφορές.
Ας γίνει λοιπόν το συνέδριο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ,
Η ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ,
ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ.
Γιατί οι καθαροί αγώνες απαιτούν πρώτα από όλα καθαρούς αγωνιστές.
======================================
Οι Illuminati ( πεφωτισμένοι) , οι νεοφώτιστοι και οι επαφές τρίτου τύπου λόγω συνεδρίου ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ

Ο θεσμικός ρόλος που κατακτείται με ραδιουργίες και στημένες πλειοψηφίες δεν νομιμοποιεί ούτε ηθικά ούτε στην πράξη την διαχείριση των συνέδρων και των εργαζομένων για να οδηγήσουν αποφάσεις και καταστάσεις εκεί που θέλουν οι Illuminati της ΔΕΗ.
Οι νεοφώτιστοι , ποδηγετούμενοι εκβιαστικά αποκτούν δήθεν θεσμικό ρόλο και πίσω από αυτόν κρύβονται οι πεφωτισμένοι Alluminati που κάνουν την διαχείριση.
Οι καταστάσεις όμως και στην χώρα και την ΔΕΗ κάνουν την ανάγκη φιλοτιμία και πρέπει να υπάρχουν λύσεις και προτάσεις για την ύπαρξη αύριο της επιχείρησης αλλά και του Σ.Κ.
Για αυτό τον λόγο δημιουργείται και η ανάγκη να φερθούν μπροστά αυτοί που έχουν την ικανότητα και το σθένος να παλέψουν με ήθος και πίστη για το καλό των εργαζομένων. Δυστυχώς αυτό χαλάει την σούπα , όλων αυτών που τόσα χρόνια διαπλέκονται έχοντας στο μυαλό τους μόνο το χρώμα του χρήματος.
Οι επαφές τρίτου τύπου έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο , τα ταξίματα παίρνουν και δίνουν και το αλισβερίσι καθορίζει τις ταρίφες των φτωχών πλην τίμιων όμως συνέδρων.
Θέατρο του παραλόγου ,όπου το παλαιό παρουσιάζεται για νέο ,το βρώμικο για καθαρό και εγκεφαλικό κενό για εφεύρημα .
Αυτοί που τόσα χρόνια ήταν από την απέναντι πλευρά ακολουθώντας τυφλά τις εντολές των πεφωτισμένων ( Illuminati) , χωρίς ήθος, χωρίς αξίες , χωρίς συνείδηση, χωρίς τύψεις για το κακό που κάνανε στους εργαζόμενους και στην επιχείρηση , παρουσιάζονται τώρα , κατόπιν εντολής και γιατί αυτό πιστεύουν ότι θα μπορέσουν να πουλήσουν στους συνέδρους σαν μωρές παρθένες που η καθαρότητα τους δεν συγκρίνεται με αυτή των άλλων.
Τέρμα τα ψέματα και οι σύνεδροι και κόσμος και οι εφημερίδες και οι πέτρες ακόμα ξέρουν το ποιόν του καθενός μας και δεν είναι το ήθος και αξίες έννοιες που αλλάζουν κατά το δοκούν.
Το συνέδριο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ αποτελεί την τελευταία ευκαιρία να διαμορφωθεί αύριο μία άξια και ικανή σύνθεση στο Δ.Σ της ΓΕΝΟΠ, νέων συνδικαλιστών που θα είναι πραγματικά σε θέση να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες των καιρών και να διεκδικήσουν με σοβαρότητα και επιχειρήματα τα ζητήματα των εργαζομένων.
Όποιοι κρύβονται πίσω από το δάκτυλό τους , ερμηνεύοντας ένα ρόλο που δεν τους ταιριάζει στρουθοκαμηλίζουν και θα το πληρώσουν ακριβά από τους εργαζομένους.
===================================

Δεν υπάρχουν σχόλια: