Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Αιδώς Αχρείε και ανερυθρίαστε συκοφάντη, τσιράκι των αφεντικών σου...



==============================

Προφυλακίζονται για Energa-Hellas Power

Με τις απολογίες στον ειδικό ανακριτή Σπύρο Γεωργουλέα των 6 συλληφθέντων υπευθύνων των εταιρειών Energa και Hellas Power και προφυλακίσεις συνεχίζεται η έρευνα που έχει ξεκινήσει εδώ και περίπου έναν χρόνο από τις εισαγγελικές και δικαστικές αρχές για την υπόθεση των εταιρειών - παρόχων ηλεκτρικού ρεύματος.
Χθες, προφυλακίστηκε ο ένας εκ των υπευθύνων της Energa Χαράλαμπος Σμυρλιάδης, ενώ σήμερα προφυλακιστέοι κρίθηκαν ο Αχιλλέας Φλώρος και ο γιος του Αριστείδης Φλώρος, συνυπεύθυνοι της εταιρείας Energa.
Αυτή την ώρα απολογείται ο Στέφανος Σιαφάκας, επίσης της Energa, ενώ αύριο Σάββατο αναμένεται να απολογηθεί ο Βασίλης Μηλιώνης, υπεύθυνος της εταιρείας Hellas Power.
Οι υπεύθυνοι των δύο εταιρειών, οι οποίοι συνελήφθησαν έπειτα από ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος τους, είναι αντιμέτωποι με τα αδικήματα της υπεξαίρεσης, της λαθρεμπορίας και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, όλα κακουργηματικού χαρακτήρα.
Οι υπεύθυνοι των εταιρειών δεν κατέβαλαν στις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες τα χρήματα που εισέπραξαν από το ειδικό τέλος ακινήτων, τον φόρο κατανάλωσης και τα δημοτικά τέλη -ποσά που αγγίζουν τα 200 εκατ. ευρώ- και την ίδια ώρα διατηρούσαν λογαριασμούς στο εξωτερικό όπου φαίνεται ότι είχαν τιοποθετήσει τα χρήματα.
================================
Energa, Hellas Power

Στη δικαιοσύνη έφτασαν και νέα  που φέρονται να δείχνουν λογαριασμούς και εταιρείες  που  διατηρούσαν οι εμπλεκόμενοι σε Κύπρο, Ντουμπάι, Χονγκ-Κονγκ, Ελβετία και Σιγκαπούρη.


==============================
Το παρασκήνιο των ενταλμάτων στον "πόλεμο" ΔΕΗ, Energa, Hellas Power
Του Παναγιώτη Στάθη

Ένας πόλεμος εκατομμυρίων στο χώρο της ηλεκτρικής ενέργειας διανθισμένος πλέον με κακουργήματα, πληροφορίες για λογαριασμούς με υπέρογκα ποσά στο εξωτερικό, κινηματογραφικές συλλήψεις μετά από έκδοση αιφνιδιαστικά ενταλμάτων σύλληψης από τον ανακριτή υποθέσεων διαφθοράς, κορυφώνεται τις τελευταίες μέρες.

http://www.capital.gr/News.asp?id=1654825



================================
Αφοπλίστε την βόμβα που λέγεται ΔΕΗ Πίσω 
Του Γιώργου Κράλογλου

Γκρεμίζει με τα τιμολόγια της την βαριά βιομηχανία. Διαλύει την μέση επιχείρηση. Και ανατινάζει τα νοικοκυριά επιμένοντας σε αυξήσεις 30%, στο 2013, ώστε να κρατήσει ακόμη και τις σπατάλες της. Έτσι θέλουν την ΔΕΗ «του λαού» ο κ. Α. Ζερβός και ο «προστάτης μας» η ΓΕΝΟΠ.

Το λέω ευθέως και μετά λόγου γνώσεως.
http://www.capital.gr/gmessages/showTopic.asp?id=3390026&pg=

Πηγή:www.capital.gr
===============================



Η κρίση έχει πλήξει τους πάντες, αλλά οι μεγαλύτερες κατηγορίες θυμάτων είναι δυο: Η πρώτη είναι αυτοί που έχασαν τη δουλειά τους. Η δεύτερη  είναι οι συνταξιούχοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: