Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2009

Προκήρυξη Αρχαιρεσιών
Σύλλογος Διπλ. Μηχανικών ΔΕΗ

Πέμπτη, 29 Οκτώβριος 2009

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

----------------------------------------------------

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 1 20.10.2009ΘΕΜΑ: Προκήρυξη Αρχαιρεσιών

Σας ανακοινώνουμε ότι η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή, που συνήλθε σήμερα 20.10.2009, βρέθηκε σε απαρτία σύμφωνα με το άρθρο 30 του καταστατικού.

Τα τακτικά μέλη της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής σύμφωνα με τα άρθρα 30 και 31 του καταστατικού συγκροτήθηκαν σε σώμα ως εξής:
1.Αντιπρόεδρος ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΥ ΡΟΔΙΑ

2. Γεν. Γραμματέας ΜΕΤΑΞΑ ΕΛΣΗ-ΜΑΡΙΑ

3. Μέλος ΜΑΓΓΟΣ ΚΥΡ.

4. Μέλος ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗΣ Γ.

Στη σημερινή συνεδρίασή της η Κ.Ε.Ε. αποφάσισε την προκήρυξη αρχαιρεσιών, σύμφωνα με το άρθρο 31 του Καταστατικού, για την ανάδειξη νέων οργάνων του Συλλόγου, που θα γίνουν στις 24 και 25 Νοεμβρίου 2009, ημέρες Τρίτη και Τετάρτη από ώρες 08.00 έως και 18.00 για την 24/11/2009, και από 08.00 έως και 16.00 για την 25/11/2009, στα γραφεία του Συλλόγου Στουρνάρη 73-75, 2ος όροφος στην Αθήνα.

Εκλογικά τμήματα θα λειτουργήσουν επίσης στη Θεσσαλονίκη, Κοζάνη και Μεγαλόπολη κατά την 24/11/2009 και μόνο. Οι φάκελοι της ψηφοφορίας θα μεταφερθούν, με ευθύνη της κάθε Τοπικής Εφορευτικής Επιτροπής, στην Αθήνα όπου θα παραδοθούν στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή, η οποία θα τους ρίξει στην Κεντρική κάλπη.

Σύμφωνα με το άρθρο 31 του καταστατικού οι Αρχαιρεσίες αφορούν στην εκλογή των παρακάτω οργάνων του Συλλόγου.

* - 11 μελούς Διοικητικού Συμβουλίου (άρθρα 31 και 15 έως 25).
* - 3 μελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής (άρθρα 31 και 26).
* - 3 μελούς Πειθαρχικού Συμβουλίου (άρθρα 31 και 27).
* - 28 τριμελών ή πενταμελών Τοπικών Επιτροπών.

Επίσης στις Αρχαιρεσίες θα εκλεγούν και αντιπρόσωποι του Συλλόγου για τη ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ (άρθρα 31 και 2 και για ΕΚΑ, σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού τους και το Ν 1254/82).

Οι Αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν με το αναλογικό εκλογικό σύστημα του Ν1264/82. Τα μέλη του Συλλόγου, που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα στις προσεχείς Αρχαιρεσίες, παρακαλούνται να υποβάλουν έως και την 3/11/2009 ημέρα Τρίτη και ώρα 12.00 το μεσημέρι τη συνημμένη σχετική αίτηση στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (που εδρεύει στα γραφεία του Συλλόγου) ή ταχυδρομώντας

την με συστημένη επιστολή, ώστε να φθάσει έως την πιο πάνω ημέρα και ώρα στην ακόλουθη διεύθυνση.

Κυρία ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΥ ΡΟΔΙΑ

POSTE RESTANTE - ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΑΙΟΛΟΥ 100

10200, ΑΘΗΝΑ

Κάθε υποψήφιος θα πρέπει να συμπληρώσει και υποβάλει εμπρόθεσμα Αίτηση Υποψηφιότητας (όπως το συνημμένο υπόδειγμα).

Εκτός από την ατομική αίτηση οι υποψήφιοι, που μετέχουν σε συνδυασμό θα πρέπει να περιλαμβάνονται σε δήλωση κοινής αποδοχής σε αλφαβητική σειρά υποψηφίων σε ξεχωριστή για κάθε όργανο κατάσταση, όπου θα φαίνεται η ονομασία του συνδυασμού, τα ονοματεπώνυμα και οι υπογραφές των υποψηφίων.

Τέλος παρακαλούμε τα ονόματα των υποψηφίων να αναγράφονται όπως αναφέρονται στο επίσημο μητρώο της Επιχείρησης (π.χ. Παναγιώτης και όχι Τάκης, Γεράσιμος και όχι Μάκης).

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Η ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΑ ΜΕΛΗ

ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΥ ΡΟΔΙΑ ΜΕΤΑΞΑ ΕΛΣΗ - ΜΑΡΙΑ ΜΑΓΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

======================================
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ
ΑΠΟ ΤΟΝ ¨ΣΠΑΡΤΑΚΟ¨Η Τράπεζα Αίματος του ¨ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ¨ διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία.

Συγκεκριμένα την Τρίτη 17 - 11- 2009 από 8:30 μέχρι 13:00, θα γίνει αιμοληψία στις Σχολές Ορυχείων σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Γρεβενών.

Καλούνται όλοι οι συνάδελφοι να προσέλθουν και να συμμετέχουν σ΄αυτή την κορυφαία πράξη ανθρωπιάς.

========================================
Δευτέρα, 09 Νοεμβρίου 2009
ΠΑΣΥΠ-ΔΕΗ:ΠΑΡΤΕ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ
Μόνο θυμό και αγανάκτηση προκαλεί το νέο δυσάρεστο περιστατικό που συνέβη πριν από λίγες μέρες στο Πρακτορείο της ΔΕΗ στη Νίκαια.
Συγκεκριμένα ένας αδίστακτος ληστής στην προσπάθειά του να κλέψει τις εισπράξεις στο εν λόγω Πρακτορείο απείλησε με όπλο τους έντρομους συναδέλφους, οι οποίοι για άλλη μία φορά παρά τα ελλιπή μέτρα ασφάλειας και σε συνδυασμό με την ακαταλληλότητα του κτιρίου κατάφεραν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να αποφύγουν τα χειρότερα ενώ κατόρθωσαν και έσωσαν με αυτοθυσία σημαντικό μέρος των χρημάτων.
Καλούμε ξανά την Διοίκηση της ΔΕΗ να πάρει επιτέλους εκείνα τα απαραίτητα μέτρα που συνεχώς φωνάζουμε όλα τα σωματεία ώστε να μην επαναληφθούν τέτοιου είδους εγκληματικές πράξεις και να μην αφήνει αθώους εργαζόμενους στο έλεος των ληστών.
Η ασφάλεια των υπαλλήλων της Επιχείρησης δεν λύνεται με ευχολόγια αλλά με ενέργειες και πρωτοβουλίες που δεν εξαντλούνται σε επικοινωνιακά πυροτεχνήματα και δηλώσεις συμπαράστασης.
ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΠΑΡΤΕ ΜΕΤΡΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ
Αναρτήθηκε από pasyp-deipress στις 12:47 πμ 0 σχόλια

=================================================

Δεν υπάρχουν σχόλια: