Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2009

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕ Δ/ΝΤΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ κ. ΤΖΑΝΕΤΟΥ ΕΙΡΗΝΗ


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕ Δ/ΝΤΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ κ. ΤΖΑΝΕΤΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
Τρίτη, 17 Νοέμβριος 2009 10:13
ΕΠΙΣΤΟΛΗ


Αριθ. Πρωτ: 4137 17 Νοεμβρίου 2009

Προς : Γενική Δ/ντρια Ανθρωπίνων Πόρων κ. Ειρήνη Τζανέτου

Θέμα : Απονομή ηθικής και υλικής αμοιβής

Κυρία Δ/ντρια
Με απόφασή σας μετά από αίτημα – έγγραφο της ΔΑΔΟΡ (αριθ.2391/1-9-2009), απονέμετε έπαινο, μετά χρηματικής αμοιβής ενός (1) μηνιαίου μισθού, στους μισθωτούς που εργάστηκαν για την υλοποίηση των έργων της λιγνιτικής διασύνδεσης των Ορυχείων Νοτίου Πεδίου και Πεδίου Καρδιάς.

Η συγκεκριμένη απόφαση, απογοήτευσε πλήρως το τεχνικό προσωπικό που εξαιρέθηκε, αφού ήταν κι αυτό που εργάστηκε και συνέδραμε ουσιαστικά στην υλοποίηση του παραπάνω στόχου.

Από την άλλη, δεν αντιλαμβανόμαστε πώς οι Δ/νσεις των Ορυχείων Νοτίου Πεδίου και Καρδιάς επέλεξαν μόνο τους συγκεκριμένους για έπαινο, αδιαφορώντας πλήρως για τους υπόλοιπους τεχνίτες, που εργάστηκαν στο συγκεκριμένο έργο. Εκτός και αν, η φιλοσοφία της Διοίκησης είναι ότι οι απλοί τεχνίτες είναι μόνο οι κωπηλάτες της “Γαλέρας” ή ταυτίζεται απόλυτα με τη λαϊκή ρήση «Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει».

Κυρία Δ/ντρια
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ δεν θα επιτρέψει τέτοιου είδους πρακτικές. Πρακτικές που διαχωρίζουν και διαιρούν το προσωπικό και “πατρίκιους και πληβείους”. Πρακτικές που πυροδοτούν την εργασιακή ηρεμία.

Για όλους τους παραπάνω λόγους σας καλούμε να επανεξετάσετε το ζήτημα στην προοπτική διεύρυνσης της απονομής ηθικής και υλικής αμοιβής για όλους τους εμπλεκομένους του συγκεκριμένου έργου.


Για το Δ.Σ. του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Δ.Ε.Η. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ


Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας


Γιώργος Αδαμίδης Δίκας Ιωάννης


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: Πρόεδρο και Δ/ντα Σύμβουλο ΔΕΗ Α.Ε. κ. Αθανασόπουλο Π.

Γενική Δ/νση Ορυχείων κ. Λάπα Δ.
Δ/ντη ΛΚΔΜ κ. Νικολακάκο Π.
Δ/ντες Ορυχείων

ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: