Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

Οριστικοί Πίνακες Προσληπτέων διαφόρων ειδικοτήτων της Προκήρυξης 1/2007

Οριστικοί Πίνακες Προσληπτέων διαφόρων ειδικοτήτων της Προκήρυξης 1/2007


ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ A.E.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αναρτήθηκαν σήμερα στην ιστοσελίδα της ΔΕΗ Α.Ε.(www.dei.com.gr) οι Οριστικοί Πίνακες Προσληπτέων της Προκήρυξης 1/2007 με τους επιτυχόντες των ακολούθων Κατηγοριών/Ειδικοτήτων:
Τ1/Β (Πολιτικοί Μηχανικοί), Τ1/Γ (Τοπογράφοι Μηχανικοί & Μηχανικοί Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης), Τ1/ΣΤ (Αρχιτέκτονες), Τ1/Ζ (Μηχανικοί Αναλυτές - Προγραμματιστές), Τ2/Α (Φυσικοί), Τ2/Β (Μαθηματικοί), Τ2/Γ (Χημικοί), Τ2/Δ (Γεωλόγοι), Τ2/Ζ (Αναλυτές - Προγραμματιστές Θετικής Επιστήμης), ΔΟ3/Α (Διοικ. Τεχνολόγοι Λογιστικής), ΔΟ3/Β (Διοικ. Τεχνολόγοι Διοικητικών Απασχολήσεων), Υ3/Α (Υγειονομικοί Τεχνολόγοι), Υ2/Α (Νοσοκόμοι), ΔΟ2/Ε (Ανατυπωτές), Τ4/Ι (Χειριστές Μηχανημάτων Τεχνικών Έργων), Τ4/Κ (Τεχνικοί Επιμελητές), Τ4/Ω (Τεχνικοί Λοιπών Ειδικοτήτων και Τ5 (Οδηγοί, Μηχανοδηγοί, Χειριστές).

Οι εν λόγω οριστικοί πίνακες απεστάλησαν στις 8.1.2010 προς δημοσίευση στο ΦΕΚ.

Aθήνα 9 Ιανουαρίου 2010 ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ



http://www.dei.gr/Documents/ΠΙΝΑΚΕΣ%20ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ%201_2007.1.pdf
===========================================


ΔΕΗ: Αναβάθμιση σε neutral από τη Goldman Sachs
Δημοσιεύθηκε: 09:57 - 08/01/10
Σε "neutral" από "sell" αναβαθμίζει τη σύσταση για τη ΔΕΗ η Goldman Sachs, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.

===========================================
Η πηγή των κακών
ΘΕΟΔΩΡΟΣ Π. ΛΙΑΝΟΣ | Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

Κινδυνεύει ο πλανήτης Γη; Ετσι φαίνεται. Ετσι λένε οι επιστήμονες και αυτό επαναλαμβάνουν οι ακτιβιστές. Η μόλυνση της ατμόσφαιρας χειροτερεύει, ο πλανήτης υπερθερμαίνεται, οι πάγοι λειώνουν, τα νερά των λιμνών και ποταμών μολύνονται, η θάλασσα μολύνεται, ο πληθυσμός των ψαριών μειώνεται, τα δάση κόβονται, η φτώχεια δεν λέει να περιορισθεί, οι πεινασμένοι δεν λένε να μειωθούν, το ΑΙDS θερίζει και οι ένοπλες συγκρούσεις δεν φαίνεται να τελειώνουν.

Ποιος φταίει για όλα αυτά; Εξαρτάται από το ποιον ρωτάς. Αν ρωτήσετε ακτιβιστές, θα σας πουν ότι φταίνε οι ξεπουλημένες κυβερνήσεις που είναι όργανα του μεγάλου κεφαλαίου. Αν ρωτήσετε κομμουνιστές, θα σας πουν ότι φταίει το μεγάλο κεφάλαιο. Αν ρωτήσετε αφελείς, καθημερινούς ανθρώπους, θα σας πουν ότι φταίει η τεχνολογία. Αν ρωτήσετε θρησκευόμενα άτομα, θα σας πουν ότι μας τιμωρεί ο Θεός για τις αμαρτίες μας. Αν μπορούσατε να ρωτήσετε τη γιαγιά μου, που εδώ και πολλά χρόνια βρίσκεται στα δεξιά του Αγίου Πέτρου, θα σας έλεγε ότι φταίνε οι ξεβράκωτες της τηλεόρασης που προκαλούν την μήνι του Θεού και όλων των Αγίων.

Αν, όμως, ρωτήσετε εμένα, θα σας πω ότι για την άθλια κατάσταση του Πλανήτη μας μπορεί να φταίνε όλα τα παραπάνω, αλλά πίσω απ΄ όλα αυτά βρίσκεται ένας άλλος κρίσιμος παράγοντας που κάνει τη ζημιά. Με μια λέξη, ο υπερπληθυσμός. Σας πληροφορώ ότι ο πληθυσμός της Γης είναι 6,8 δισεκατομμύρια άτομα, όταν μόλις πριν από 25 χρόνια, το 1985, ήταν 4,8 δισ.

Για τη μόλυνση της Πτολεμαΐδας και της Μεγαλόπολης, ασφαλώς, ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό οι μέτοχοι της ΔΕΗ και οι εργαζόμενοι σ΄ αυτήν, διότι χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχε η ΔΕΗ και συνεπώς ούτε η μόλυνση. Αλλά εξίσου υπεύθυνοι είμαστε κι εμείς διότι χρησιμοποιούμε το προϊόν της ΔΕΗ. Αν δεν υπήρχε ζήτηση για το προϊόν της ΔΕΗ, δεν θα υπήρχε ΔΕΗ. Το ίδιο ισχύει και για τους γεωργούς οι οποίοι χρησιμοποιούν χημικά λιπάσματα και μολύνουν έδαφος και νερό. Αλλά οι γεωργοί παράγουν διότι εμείς ζητάμε τα προϊόντα τους. Το ίδιο ισχύει για κάθε παραγωγική διαδικασία. Με απλά λόγια, είμαστε πολλοί, ζητάμε πολλά και ο μικρός μας πλανήτης δεν αντέχει άλλο. Το τι δηλοί ο μύθος είναι προφανές. Ο πλανήτης Γη είναι πολύ μικρός για τόσο μεγάλο πληθυσμό. Ακόμη κι αν η επιστήμη ανακαλύψει μη ρυπογόνες μεθόδους παραγωγής, ακόμη κι αν καταργήσουμε τους καπιταλιστές, ακόμη κι αν εφαρμόσουμε έναν σοσιαλισμό όπως τον φανταζόταν ο μεγάλος Καρλ, ακόμη κι αν υιοθετήσουμε την πράσινη ανάπτυξη του Γιώργου, χωρίς μείωση του πληθυσμού και μάλιστα σημαντική, ο κόσμος είναι καταδικασμένος από εμάς τους ίδιους σε οικολογική καταστροφή, φτώχεια και συγκρούσεις. Εχω υπολογίσει (βλ. Ανθρώπινη κατάσταση και κοινωνική Δικαιοσύνη εκδ. Gutenberg) ότι για να εξασφαλισθεί για όλους ένα επίπεδο ζωής σαν αυτό του μέσου Ευρωπαίου ο πληθυσμός του κόσμου πρέπει να μειωθεί σε δύο δισεκατομμύρια.

Συμπέρασμα: Ακτιβιστές όλου του κόσμου, αν πράγματι σας ενδιαφέρει το μέλλον του κόσμου, ενωθείτε και αρχίστε διαδηλώσεις εναντίον εκείνων που συμβάλλουν, ενθαρρύνουν ή δεν αποτρέπουν την αύξηση του πληθυσμού, παράλληλα βέβαια με τις διαδηλώσεις εναντίον των αδικιών του καπιταλισμού.

Ο κ. Θεόδωρος Π. Λιανός είναι καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

========================================

Δεν υπάρχουν σχόλια: