Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Τα ψηφοδέλτια για τις εκλογές για την ανάδειξη εκπροσώπων των εργαζομένων στο ΔΣ της ΔΕΗ Α.Ε.

Τα ψηφοδέλτια για τις εκλογές για την ανάδειξη εκπροσώπων των εργαζομένων στο ΔΣ της ΔΕΗ Α.Ε. ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ
Σε λίγο τα οριστικά ψηφοδέλτια !!

ΠΑΣΚΕ/ΔΕΗ


79318 ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
34836 ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
79294 ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
79287 ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
45262 ΓΟΥΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
83808 ΔΕΣΣΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
48936 ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
45130 ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
45219 ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΗΛΙΑΣ
51043 ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ
52984 ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
65489 ΚΑΡΑΔΑΓΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
50833 ΚΕΡΔΕΜΕΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
83858 ΚΙΤΜΙΡΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
79557 ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
53044 ΚΟΥΤΣΩΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΡΙΣΙΟΣ
79286 ΛΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
45218 ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
68173 ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
52187 ΜΟΥΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ
44995 ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
48857 ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
48941 ΠΟΤΟΥΡΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
79571 ΡΟΥΣΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
49027 ΡΟΥΣΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
51933 ΣΚΟΥΜΠΑΣ ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
42814 ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
48853 ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
49415 ΤΟΥΜΠΟΥΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
43593 ΤΡΑΓΙΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
49008 ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
45426 ΤΣΙΚΑΝΟΥΛΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
65271 ΤΣΙΡΩΝΑΣ ΙΩΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
44994 ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΘΩΜΑΣ
45001 ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
45110 ΨΑΛΛΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ



ΔΑΚΕ-ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ (ΔΑΚΕ-ΔΕΗ)

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

52372 ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
79292 ΠΑΛΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
79606 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
45272 ΠΛΙΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
43615 ΤΣΩΛΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΣΑΔ-ΔΑΣΚ-ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
ΤΑΞΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΕΗ

43602 ΚΟΥΤΣΟΣΙΜΟΣ            ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ    

ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΔΕΗ

===================================

Στη Μεγαλόπολη ο επικεφαλής της ΔΕΗΣυναντήσεις με εκπροσώπους εργαζομένων στη ΔΕΗ και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είχε στη Μεγαλόπολη ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης, Αρθούρος Ζερβός.
Ο επικεφαλής της ΔΕΗ αναφέρθηκε στην πορεία των επενδύσεων στην περιοχή, τονίζοντας ότι η νέα μονάδα φυσικού αερίου και η απόσυρση των λιγνιτικών μονάδων θα έχει οφέλη για το περιβάλλον. Παράλληλα, θα αναβαθμίσει και θα εκσυγχρονίσει τον Ενεργειακό Κέντρο Μεγαλόπολης. Ο Αρθ. Ζερβός ανέφερε ότι η υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας αποτελεί προτεραιότητα για την επιχείρηση. Πρόσθεσε ότι οι έλεγχοι σε εργολάβους θα γίνουν αυστηρότεροι, προκειμένου να προστατευθούν τα δικαιώματα των εργαζομένων.

Το επενδυτικό πρόγραμμα της ΔΕΗ στην περιοχή περιλαμβάνει τη νέα μονάδα φυσικού αερίου, ισχύος 800 μεγαβάτ και κόστους 500 εκατ. ευρώ καθώς και φωτοβολταϊκό πάρκο ισχύος 50 MW. Το φωτοβολταϊκό πάρκο, το μεγαλύτερο της Ευρώπης, έχει "κολλήσει" εξαιτίας προσφυγών στο Συμβούλιο της Επικρατείας.
=========================================
Επίσκεψη προέδρου ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη

Συναντήσεις με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των εργαζομένων είχε σήμερα στη Μεγαλόπολη ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, κ. Αρθούρος Ζερβός, στο πλαίσιο επίσκεψής του στο ενεργειακό κέντρο της περιοχής. Το επενδυτικό πρόγραμμα της ΔΕΗ στην περιοχή περιλαμβάνει τη νέα μονάδα φυσικού αερίου, ισχύος 800 μεγαβάτ και κόστους 500 εκατ. ευρώ καθώς και φωτοβολταϊκό πάρκο ισχύος 50 MW, που είναι το μεγαλύτερο της Ευρώπης και έχει αδειοδοτηθεί αλλά δεν έχει ξεκινήσει η κατασκευή του λόγω προσφυγών στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Η λειτουργία της μονάδας φυσικού αερίου συνδέεται επίσης με την κατασκευή αγωγού υψηλής πίεσης που θα μεταφέρει το καύσιμο στην περιοχή. Ο κ.Ζερβός ενημέρωσε τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ βαθμού, για την πορεία των επενδύσεων στην περιοχή, σημειώνοντας ότι η λειτουργία της μονάδας φυσικού αερίου θα συμβάλει στη σημαντική μείωση της περιβαλλοντικής όχλησης από την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας με την απόσυρση παλαιών και ρυπογόνων λιγνιτικών Μονάδων. Επεσήμανε ακόμη ότι η ολοκλήρωση των έργων θα έχει ως αποτέλεσμα την πλήρη αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του Ενεργειακού Κέντρου Μεγαλόπολης και την ενίσχυση του Νότιου Συστήματος της χώρας καθώς και ότι η υποστήριξη των τοπικών κοινωνιών είναι αναγκαία, προκειμένου να δημιουργηθούν νέες πηγές εισοδήματος και δραστηριότητες για τις τοπικές επιχειρήσεις από τις εργασίες εκτέλεσης, αλλά και να διευκολυνθεί η ανάπτυξη των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Σε ότι αφορά την απασχόληση εργαζομένων σε εργολάβους που εκτελούν εργασίες για λογαριασμό της ΔΕΗ ο πρόεδρος της επιχείρησης επανέλαβε ότι οι έλεγχοι και οι διαδικασίες θα γίνουν αυστηρότεροι προκειμένου να διασφαλιστούν τα δικαιώματα αυτής της κατηγορίας εργαζομένων.

===================================
ΔΕΗ: Επίσκεψη του κ. Αρθούρου Ζερβού στο Ενεργειακό Κέντρο Μεγαλόπολης Επίσκεψη στο Ενεργειακό Κέντρο Μεγαλόπολης πραγματοποίησε σήμερα, Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010, ο κ. Αρθούρος Ζερβός, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, προκειμένου να ενημερωθεί για τις δραστηριότητες που αναπτύσσει η Επιχείρηση και για να επιταχύνει την υλοποίηση των νέων σημαντικών επενδύσεων εκσυγχρονισμού.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο κ. Ζερβός πραγματοποίησε επισκέψεις στους χώρους των Ορυχείων, των Ατμοηλεκτρικών Σταθμών και του προς ανάπτυξη Φωτοβολταϊκού Πάρκου και ενημερώθηκε για τα μεγάλα έργα υποδομών που απαιτούνται με την κατασκευή αγωγού φυσικού αερίου και των δικτύων Υπερυψηλής Τάσης.

Συγκεκριμένα, η Επιχείρηση θα αναπτύξει μια σύγχρονη Μονάδα φυσικού αερίου ισχύος 800 MW περίπου, συνολικού κόστους 500 εκατ. Ευρώ, η λειτουργία της οποία θα συμβάλει στη σημαντική μείωση της περιβαλλοντικής όχλησης από την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας με την απόσυρση παλαιών και ρυπογόνων λιγνιτικών Μονάδων.

Επίσης, η Επιχείρηση έχει σχεδιάσει την υλοποίηση ενός Φωτοβολταϊκού Πάρκου στη Μεγαλόπολη, ισχύος 50 MW – το μεγαλύτερο πάρκο της Ευρώπης – το οποίο, αν και είναι αδειοδοτημένο, εντούτοις βρίσκεται σε εκκρεμότητα λόγω προσφυγών στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Μετά την ολοκλήρωση των σχετικών ενημερώσεων ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος κ. Αρθούρος Ζερβός συναντήθηκε με τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ βαθμού, συζήτησε μαζί τους θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και τους ενημέρωσε για την πορεία των νέων επενδύσεων που θα πραγματοποιήσει η ΔΕΗ στην περιοχή.

Ο κ. Ζερβός επεσήμανε ιδιαίτερα ότι, η ολοκλήρωση όλων αυτών των σημαντικών έργων θα έχει ως αποτέλεσμα την πλήρη αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του Ενεργειακού Κέντρου Μεγαλόπολης και την ενίσχυση του Νότιου Συστήματος της χώρας.

Όπως υπογράμμισε ο ίδιος, πολύ σημαντικό ρόλο για την ταχεία έναρξη και ολοκλήρωση των σχετικών ενεργειακών έργων θα παίξουν οι Τοπικές Κοινωνίες, η υποστήριξη των οποίων είναι αναγκαία, προκειμένου να δημιουργηθούν νέες πηγές εισοδήματος και δραστηριότητες για τις τοπικές επιχειρήσεις από τις εργασίες εκτέλεσης, αλλά και να διευκολυνθεί η ανάπτυξη των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Παράλληλα με τις επισκέψεις ο κ. Α. Ζερβός συμμετείχε σε ενημερωτική συνάντηση με τους εκπροσώπους των εργαζομένων, άκουσε τις απόψεις τους και υπογράμμισε ότι θα δώσει ιδιαίτερη σημασία στην επίλυση των θεμάτων που απασχολούν τους εργαζόμενους της Επιχείρησης.

Σε ότι αφορά την απασχόληση εργαζομένων σε εργολάβους που εκτελούν εργασίες για λογαριασμό της ΔΕΗ οι έλεγχοι και οι διαδικασίες θα γίνουν αυστηρότεροι προκειμένου να διασφαλιστούν τα δικαιώματα αυτής της κατηγορίας εργαζομένων.
=================================================

Δεν υπάρχουν σχόλια: