Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2010

είναι γνωστό ότι θήτευσε στη ΔΕΗ και κατά την περίοδο της χούντας

Παραίτηση του αναπληρωτή δ/ντος συμβούλου κ. Π. Ευθύμογλου

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ A.E.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Την παραίτησή του από τη θέση του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΗ ΑΕ υπέβαλε ο κ. Πρόδρομος Ευθύμογλου σήμερα, Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2009, η οποία και έγινε αποδεκτή από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο κ. Αρθούρο Ζερβό.

Εκ μέρους της Επιχείρησης ο κ. Ζερβός ευχαρίστησε θερμά τον κ. Ευθύμογλου για τις επί μακρόν προσφερθείσες πολύτιμες υπηρεσίες του από διάφορες θέσεις ευθύνης στη ΔΕΗ.


Αθήνα, 8.1.2010 ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


==================================
.................κ. Ευθύμογλου, οι αναφορές του συνημμένου βιογραφικού του φαίνεται να δίνουν έμφαση κυρίως στη μετά το '77 δράση και παρουσία του, ενώ είναι γνωστό ότι θήτευσε στη ΔΕΗ και κατά την περίοδο της χούντας. Γι' αυτό το διάστημα, από το '72 και μετά, τα τελευταία δηλαδή χρόνια της απριλιανής δικτατορίας, λέγεται από εργαζόμενους της ΔΕΗ ότι ο κ. Ευθύμογλου δεν διακρίθηκε ιδιαίτερα για την... αντιστασιακή του δράση.
Αντιθέτως, προχώρησε σε καρατομήσεις ουκ ολίγων υπαλλήλων! ....................


http://www.paron.gr
================================
ΔΕΗ - Παραίτηση Πρόδρομου Ευθύμογλου από τη θέση του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλουΣυγγραφέας Τσιβγέλη Μ.

Την παραίτησή του από τη θέση του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΗ ΑΕ υπέβαλε ο κ. Πρόδρομος Ευθύμογλου σήμερα, Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2009, η οποία και έγινε αποδεκτή από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο κ. Αρθούρο Ζερβό. Εκ μέρους της ΔΕΗ ο κ. Ζερβός ευχαρίστησε θερμά τον κ. Ευθύμογλου για τις επί μακρόν προσφερθείσες πολύτιμες υπηρεσίες του από διάφορες θέσεις ευθύνης στη ΔΕΗ.
===============================

Προσωρινά χρέη Γενικού Διευθυντή Επιχειρησιακής Μονάδας Δυτικής Μακεδονίας εκτελεί ο κ. Δ. Λάππας.

=================================
Ενέργεια: Το 2010 πιέζει για απελευθέρωση
Εξελίξεις στο χώρο της ενέργειας θα φέρει το 2010 καθώς το Φεβρουάριο αναμένεται η επίσκεψη κοινοτικού κλιμακίου , που θα επιθεωρήσει την πρόοδο που έχει σημειωθεί στην απελευθέρωση της εγχώριας αγοράς ηλεκτρισμού.

Σημειώνεται ότι παρότι από το 2005 έχει ψηφιστεί ο νόμος για την εφαρμογή της οδηγίας 2003/54/ΕΚ για το διαχωρισμό του Διαχειριστή του δικτύου διανομής, η διαχείριση του δικτύου να παραμένει στη ΔΕΗ, και ακόμη δεν έχει δημιουργηθεί ο ΔΕΣΔΗΕ (Διαχειριστής Ελληνικού Συστήματος και Δικτύου Ηλεκτρικής Ενέργειας).


Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Βρυξέλλες έχουν κινήσει τη διαδικασία παράβασης για τα τιμολόγια ηλεκτρισμού τα οποία σύμφωνα με τον ελληνικό νόμο, τα τιμολόγια στο ρεύμα παραμένουν ρυθμιζόμενα, για όσο διάστημα η ΔΕΗ θα διατηρεί μερίδιο άνω του 70% στην αγορά.


Η απελευθέρωση της αγοράς τέλος δεν λειτουργεί ούτε στην λιανική, όπου σήμερα μοναδικός προμηθευτής παραμένει η ΔΕΗ.

=======================================

Δεν υπάρχουν σχόλια: