Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Η ΠΑΓΚΑΛΙΑΔΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΟΝ ΑΗΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.Αναστάτωση σε ΔΕΗ και ΓΕΝΟΠ από την ανακριτική διαδικασία



Αναστάτωση σε ΔΕΗ και ΓΕΝΟΠ από την ανακριτική διαδικασία

Πάνω από 20 άτομα έχουν κληθεί μέχρι στιγμής να καταθέσουν σήμερα στον ανακριτή για τις παράνομες, όπως τις έχει χαρακτηρίσει το πόρισμα Pακιντζή, χρηματοδοτήσεις της ΔEH προς τη ΓENOΠ ύψους 25 εκατ. ευρώ, την περίοδο 1999-2010.
Kλήση από τον ανακριτή είχαν λάβει μέχρι χθες για να καταθέσουν ανωμοτί (χωρίς όρκο), όλες οι διοικήσεις της ΔEH από το 1999 μέχρι σήμερα αλλά και απλά μέλη των διοικητικών συμβουλίων της ίδιας περιόδου καθώς και τα προεδρεία της ΓENOΠ από εποχής N. Πιλαλίδη μέχρι και σήμερα.
Eκτός από τον κ. Aρθούρο Zερβό που ασκεί σήμερα τα καθήκοντα προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου στη ΔEH, ο ανακριτής έχει καλέσει για κατάθεση και τους τρεις διευθύνοντες συμβούλους της εξεταζόμενης περιόδου και συγκεκριμένα τον κ. Στέργιο Nέζη, τον κ. Δημήτρη Mανιατάκη και τον κ. Tάκη Aθανασόπουλο. Kλήση από τον ανακριτή έλαβε επίσης η πρώην γενική διευθύντρια Aνθρωπίνων Πόρων Eιρήνη Tζανέτου, όπως και ο νυν επικεφαλής της ίδιας διεύθυνσης κ. Γιώργος Tριανταφύλλης.
H έναρξη της ανακριτικής διαδικασίας έχει προκαλέσει γενική αναστάτωση εντός και εκτός ΔEH και σύμφωνα με πληροφορίες οι εν δυνάμει κατηγορούμενοι κατά την ερμηνεία της κατάθεσης ανωμοτί, φέρονται να ζητάνε μέσω των εξουσιοδοτημένων δικηγόρων τους αναβολή για την καλύτερη προετοιμασία τους.
Στο μεταξύ και στο πλαίσιο της υπεράσπισης της θέσης της, η διοίκηση της ΔEH έστειλε την περασμένη Δευτέρα επιστολή στη ΓENOΠ με την οποία ζητεί να επιστραφούν τα 300.000 ευρώ που είχαν δοθεί το 2008 στο συνδικάτο ως δαπάνη για σύνταξη μελέτης στην εταιρική δομή της επιχείρησης, η οποία δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.
Xθες πάντως στη ΔEH υπήρξαν και θετικές εξελίξεις. H εταιρεία υπέγραψε δανειακή σύμβαση ύψους 310 εκατ. ευρώ με την Eυρωπαϊκή Tράπεζα Eπενδύσεων (ETEπ). Aπό αυτά τα 150 εκατ. ευρώ θα χρηματοδοτήσουν τη νέα μονάδα της Mεγαλόπολης και τα 160 την ενίσχυση των δικτύων μεταφοράς και διανομής.

ΠΗΓΗ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
=================================================
Κρίσιμες διαβουλεύσεις για το άνοιγμα της αγοράς λιγνίτη...ΕλλάδαΕνεργειακή ΠολιτικήΗλεκτρισμόςΔΕΗ
Κρίσιμες συναντήσεις με κοινοτικούς αξιωματούχους που θα κρίνουν το θέμα του ανοίγματος της αγοράς λιγνίτη σε τρίτους, θα έχει σήμερα και αύριο στις Βρυξέλλες ο υπουργός ΠΕΚΑ Γ. Παπακωσταντίνου, χωρίς να αποκλείεται σε αυτές να «κλειδώσει» και η οριστική λύση.
Ο κ. Παπακωσταντίνου - που συνοδεύεται μάλιστα από το σύνολο της ηγεσίας του ΠΕΚΑ (τον υφυπουργό Ι. Μανιάτη και τους δύο γενικούς γραμματείς Ενέργειας Κ. Μαθιουδάκη και Περιβάλλοντος Α. Αλεξόπουλο)- θα συναντηθεί με σειρά κοινοτικών αξιωματούχων, μεταξύ άλλων σήμερα με τον Επίτροπο Ανταγωνιστικότητας, Joaqin Almunia, και αύριο με τον Επίτροπο Ενέργειας, Günther Oettinger.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες των τελευταίων εβδομάδων, η κυβέρνηση βρίσκεται αρκετά κοντά σε συμφωνία με την Κομισιόν για το άνοιγμα της αγοράς λιγνίτη, υποχρέωση που απορρέει από τις δεσμεύσεις της χώρας στο πλαίσιο του Μνημονίου.
Στο πλαίσιο αυτό, ένα από τα επικρατέστερα σενάρια που εξετάζεται («Energypress» -15/7/2011) είναι μια λύση- πακέτο που θα περιλαμβάνει τη πώληση συγκεκριμένου αριθμού μονάδων της ΔΕΗ, ενώ στο τραπέζι έχουν ξαναπέσει - ως συμπληρωματικό μέτρο- και οι ανταλλαγές ενέργειας, δηλαδή τα swaps.
Κύκλοι του υπουργείου ανέφεραν τις προηγούμενες ημέρες ότι η διαπραγμάτευση με την Κομισιόν ολοκληρώνεται εντός της τρέχουσας εβδομάδας, και πως η λύση που συγκεντρώνει πλέον τις περισσότερες πιθανότητες είναι αυτή της πώλησης σταθμών της ΔΕΗ. Στο προσκήνιο μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έχουν πέσει ξανά και τα swaps -η ανταλλαγή δηλαδή λιγνιτικής ενέργειας της ΔΕΗ με ισόποση ενέργεια εταιρειών άλλων χωρών- που αν και κατά δήλωση του ίδιου του κ. Παπακωσταντίνου «από μόνα τους δεν μπορούν να λύσουν το πρόβλημα», εντούτοις σύμφωνα με πηγές του υπουργείου εξετάστηκαν και πάλι στο πλαίσιο μιας συνδυαστικής πρότασης.
Λεπτομέρειες για το ποιες μονάδες βρίσκονται στη «λίστα» δεν έχουν γίνει γνωστές, το βέβαιο ωστόσο είναι πως μια προεπιλογή έχει ήδη γίνει. Δεδομένου λοιπόν ότι η κυβέρνηση έχει ήδη καθυστερήσει να ανακοινώσει τις αποφάσεις της - με βάση την έκθεση για την καταβολή της 5ης δόσης του δανείου, θα έπρεπε αυτό να έχει ήδη γίνει μέχρι το τέλος Ιουνίου- θεωρείται εξαιρετικά πιθανό η αναγγελία του μοντέλου που θα ακολουθηθεί να γίνει πολύ σύντομα.

http://www.energypress.gr/portal/resource/contentObject/id/667b0bee-64f0-4bbc-9e07-d43193b74e52

==================================================
Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ» ΜΟΝΑΔΩΝ
Πώληση λιγνιτικών σταθμών και νέα Αρχή για τα υδροηλεκτρικά
Του ΒΑΣΙΛΗ ΓΕΩΡΓΑ


Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας θα βρεθεί σήμερα στην έδρα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την τελική διαπραγμάτευση με τους επιτρόπους Ενέργειας και Ανταγωνισμού, με ειλημμένη την πολιτική απόφαση να βγάλει στο σφυρί η χώρα μας λιγνιτικούς σταθμούς της ΔΕΗ ως τελική λύση ώστε να «ανοίξει» ο τομέας της παραγωγής, που σήμερα εκμεταλλεύεται μονοπωλιακά η ΔΕΗ.
Τα υδροηλεκτρικά που έχει κατασκευάσει η ΔΕΗ κατεβάζουν το κόστος και οι ιδιώτες θέλουν «μερτικό»
Στο τραπέζι θα τεθεί και το θέμα της δημιουργίας ανεξάρτητης αρχής, η οποία θα αναλάβει τη διαχείριση των υδροηλεκτρικών μονάδων της ΔΕΗ, κατά τρόπον ώστε η χρήση των «νερών» να μην ευνοεί τη ΔΕΗ στη διαμόρφωση των χονδρικών τιμών.
Δεν αποκλείεται, μαζί με την ιδιωτικοποίηση σταθμών, να υλοποιηθεί παράλληλα και το αρχικό σχέδιο για συμβάσεις ανταλλαγής λιγνιτικής ισχύος μεταξύ της ΔΕΗ και εταιρειών ηλεκτρισμού άλλων ευρωπαϊκών χωρών (swaps ενέργειας), μια λύση όμως που όπως έχει δηλώσει ο Γ. Παπακωνσταντίνου δεν θεωρείται αρκετή από μόνη της ώστε να εξασφαλίσει την απελευθέρωση της αγοράς.

Ποιες συμφέρουν περισσότερο

Το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας δεν έχει δώσει «στίγμα» για το ποιες από τις λιγνιτικές μονάδες της ΔΕΗ θα βγουν στο σφυρί. Παρότι έχει ήδη γίνει μια προεπιλογή, οι αρμόδιες αρχές αποφεύγουν να «εκτεθούν» καθώς πρόκειται για σύνθετο ζήτημα.
Αν επιλεγούν σύγχρονες και με ικανό χρόνο ζωής μονάδες, όπως λ.χ. οι Μελίτη, Αγιος Δημήτριος 5 κ.ά., είναι βέβαιο ότι θα προκληθούν σφοδρές αντιδράσεις από τη ΓΕΝΟΠ, ενώ θα πληγούν καίρια τα συμφέροντα της ΔΕΗ που το επόμενο χρονικό διάστημα θα βρεθεί σε διαδικασία αναζήτησης στρατηγικού επενδυτή.
Αν από την άλλη στη σχετική λίστα της ιδιωτικοποίησης μονάδων περιληφθούν παλαιότεροι και περισσότερο ρυπογόνοι σταθμοί, είναι αμφίβολο αν θα βρεθεί αγοραστής σε συμφέρουσα τιμή, πολύ δε μάλλον ενόψει της ενσωμάτωσης του κόστους αγοράς δικαιωμάτων εκπομπής διοξειδίου του άνθρακα από το 2013.
Σε κάθε περίπτωση ο σχεδιασμός του υπουργείου είναι να έχει «κλείσει» το θέμα το αργότερο μέχρι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, δεδομένου ότι οι προθεσμίες του Μνημονίου είναι ασφυκτικές.
Η χώρα μας έχει δεσμευτεί πως μέχρι και το τέλος Ιουλίου 2011 θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να διασφαλιστεί η ανταγωνιστική πρόσβαση τρίτων στην καύση λιγνίτη», ενώ «μέχρι το δεύτερο τρίμηνο του 2012 ιδιώτες θα μπορούν αποδοτικά να χρησιμοποιούν λιγνίτη για την παραγωγή ενέργειας στην ελληνική αγορά».
Το πρόγραμμα του Γ. Παπακωνσταντίνου για σήμερα περιλαμβάνει συναντήσεις με τους επιτρόπους Περιφερειακής Πολιτικής Johannes Hahn, Περιβάλλοντος Janez Potocnic και Ανταγωνιστικότητας Joaqin Almunia. Αύριο Τρίτη θα συναντηθεί με τον επίτροπο Ενέργειας Gunther Oettinger, Κλιματικής Δράσης Conne Hedegaard, Βιομηχανίας Antonio Tajani και την επίτροπο Αλιείας και Ναυτιλιακών Υποθέσεων Μαρία Δαμανάκη. *
========================================
Για την ενίσχυση του ηλεκτροπαραγωγικού συστήματος
Ξεκίνησε η μεταφορά γεννητριών της ΔΕΗ στην Κύπρο



Ξεκίνησε η διαδικασία μεταφοράς φορητών Ηλεκτροπαραγωγών Ζευγών (ηλεκτρογεννητριών), συνολικής ισχύος 70 μεγαβάτ, για την ενίσχυση του Συστήματος Ηλεκτροπαραγωγής στην Κύπρο, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα η ΔΕΗ.

Οι γεννήτριες απεγκαταστάθηκαν από τους Σταθμούς Μεγαλόπολης Αρκαδίας Αθερινόλακκου Κρήτης, μεταφέρθηκαν στο λιμάνι του Πειραιά και από την Τρίτη θ' αρχίσει η σταδιακή μεταφορά τους με πλοία στην Κύπρο, η οποία προβλέπεται να ολοκληρωθεί έως το τέλος της εβδομάδας.

Οι γεννήτριες θα εγκατασταθούν στο χώρο του εργοστασίου του Βασιλικού, το οποίο έχει υποστεί μεγάλες ζημιές από τις εκρήξεις που σημειώθηκαν στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης», υποκαθιστώντας έτσι μέρος της απολεσθείσας ικανότητας του.
======================================
Πτώση 8,07% τον Ιούνιο στην κατανάλωση ρεύματος


Η κατανάλωση επιχειρήσεων και νοικοκυριών στο δίκτυο διανομής μειώθηκε 9,07%. Αντίθετα, η ζήτηση από τις 31 μεγάλες βιομηχανίες στην υψηλή τάση, παρουσίασε αύξηση 4,03%
Της Μανταλένας Πίου
Mεγάλη πτώση παρουσίασε η ζήτηση ηλεκτρισμού τον Ιούνιο, κυρίως εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, της απεργίας των εργαζομένων στη ΔΕΗ το τελευταίο δεκαήμερα του Ιουνίου που είχε ως αποτέλεσμα αλλαπάλληλες περικοπές ρεύματος και των σχετικά ήπιων θερμοκρασιών, που περιόρισαν τη χρήση κλιματιστικών.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΔΕΣΜΗΕ, η συνολική κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας στο διασυνδεδεμένο σύστημα υποχώρησε κατά 8,07% τον Ιούνιο σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του προηγούμενου χρόνου, με την κατανάλωση επιχειρήσεων και νοικοκυριών στο δίκτυο διανομής να μειώνεται κατά 9,07%. Αντίθετα, η ζήτηση από τις 31 μεγάλες βιομηχανίες στην υψηλή τάση, τους λεγόμενους επιλέγοντες πελάτες, παρουσίασε αύξηση 4,03%, κυρίως ως αποτέλεσμα της λειτουργίας των ιδιωτικών εργοστασίων ηλεκτροπαραγωγής. Σε επίπεδο εξαμήνου, η μείωση της ζήτησης ηλεκτρισμού έφθασε στο 1,85% σε σχέση με το πρώτο εξάμηνο του 2010. Στο ίδιο χρονικό διάστημα, η κατανάλωση ρεύματος από τους μεγάλους βιομηχανικούς καταναλωτές αυξήθηκε κατά 7,34% , ενώ στο σύστημα διανομής, που αφορά όλους τους υπόλοιπους καταναλωτές, σημειώθηκε πτώση της τάξης του 3,57%.
Απεργία
Η απεργία της ΓΕΝΟΠ -ΔΕΗ επέφερε τη μείωση της λιγνιτικής παραγωγής κατά 21,15% στις 1.929.084 Mwh τον Ιούνιο, δεδομένου ότι την περίοδο των κινητοποιήσεων είχε βγει εκτός λειτουργίας ισχύς της τάξης των 5.500 ΜW, τα περισσότερα εκ των οποίων προέρχονταν από λιγνιτικές μονάδες. Αντίθετα, η ηλεκτροπαραγωγή από μονάδες φυσικού αερίου αυξήθηκε κατά 65,16% στις 1,268,340 Mwh και η υδροηλεκτρική κατά 28,30% στiς 400.741 Mwh. Εντυπωσιακή ήταν η παραγωγή ενέργειας από τις Ανανεώσιμες Πηγές (ΑΠΕ), η οποία αυξήθηκε κατά 30,32% στις 133.605 Mwh.
Συνολικά στο εξάμηνο η παραγωγή των ΑΠΕ έχει αυξηθεί κατά 14,63% στις 1.124.399 Mwh, καλύπτοντας περίπου το 5% της συνολικής παραγωγής και λίγο κάτω από το 2,5% της συνολικής ζήτησης. Τέλος, σημαντική ήταν η πτώση του ελλείμματος στο ισοζύγιο εισαγωγών-εξαγωγών ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς μειώθηκε κατά 54,29% τον Ιούνιο, στις 380.375 Mwh. Στο εξάμηνο το έλλειμμα υποχώρησε 52,29%.
Οι εισαγωγές ηλεκτρικής ενέργειας από Τουρκία, τώρα πια που οι συναλλαγές γίνονται κανονικά, καθώς ολοκληρώθηκε το στάδιο της δοκιμαστικής λειτουργίας της νέας διασύνδεσης, έφθασαν τον Ιούνιο στις 237.473 Mwh, ξεπερνώντας σε ποσότητα και τις εισαγωγές από τη Βουλγαρία. Αντίθετα, οι ελληνικές εξαγωγές ρεύματος προς την Τουρκία δεν ξεπέρασαν τις 2 Mwh.
======================================
Πέρα από τις ιδιωτικοποιήσεις, η συρρίκνωση του μεριδίου του Δημοσίου στην οικονομία μπορεί να γίνει με επιτάχυνση της απελευθέρωσης του ρυθμιστικού πλαισίου, παρακάμπτοντας έτσι την αμφιλεγόμενη, λόγω χαμηλών αποτιμήσεων, εκποίηση κρατικών μονοπωλίων. Είναι, για παράδειγμα, προτιμότερη η επιτάχυνση της απελευθέρωσης της αγοράς ενέργειας από την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ.

========================================
Η ΠΑΓΚΑΛΙΑΔΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΟΝ ΑΗΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ


Πρόθυμοι να εφαρμόσουν αυτήν την πολιτική και έχοντας όλα τα προσόντα για αυτό ακριβώς το πράγμα φαίνεται να είναι οι ¨κύριοι¨ Παναγιάρης Ευάγγελος Διευθυντής ΔΕΘ, Αποστολίδης Νίκος Διευθυντής ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου, Παπαδήμος Δημήτριος - κάτι σαν τομεάρχης χημείου ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου- Δυστυχώς.
Δυστυχώς φαίνεται (και στην πορεία αποδεικνύεται και από τα γεγονότα) ότι το να διαχειριστείς σωστά την εξουσία μέσα από τις αρμοδιότητες που σου έχουν αποδοθεί, είναι πολύ μεγάλη υπόθεση.
Η ιστορία ξεκινά κάπως έτσι….
Εν μέσω της μεγαλύτερης μάχης, «της μητέρας όλων των μαχών» που κλήθηκε να δώσει το συνδικάτο, υπερασπιζόμενο το Δημόσιο χαρακτήρα της μεγαλύτερης επιχείρησης της δοκιμαζόμενης πατρίδας μας, οι προαναφερόμενοι ¨κύριοι¨ με περίσσεια πρεμούρα (αλήθεια, γιατί άραγε;;) υπέγραφαν αναθέσεις καθηκόντων λες και θα ήταν το τελευταίο πράγμα που θα έκαναν. Λες και δε μπορούσαν να κάνουν κάτι άλλο. Λες και αυτό ήταν «η καυτή πατάτα» με την οποία έπρεπε να ασχοληθούν.
Προφανώς, εμφανώς και προκλητικώς ΔΕ τους ενδιαφέρει η προσπάθεια αποφυγής του ξεπουλήματος της επιχείρησης που κάνει το συνδικάτο (και μάλιστα από ότι φαίνεται την κάνει απελπιστικά μόνο του) απέναντι σε πανίσχυρα οικονομικά συμφέροντα και στους υποτακτικούς τους, αλλά και απέναντι σε τέτοιου είδους στελέχη της δόλιας της επιχείρησής μας. Στελέχη τα οποία καταργούν όλες τις διαδικασίες που προβλέπονται και εισάγουν άλλα ήθη. Ήθη, ανήθικα μεν αλλά ευεργετικά γι΄ αυτούς, δε. Σα να μην έφθανε αυτό, αποκρύβουν στοιχεία, συμψηφίζουν διατάξεις του ΚΚΠ-ΔΕΗ και γενικότερα τα κόβουν και τα ράβουν όλα στα δικά τους μέτρα.
ΓΙΑΤΙ όμως όλα αυτά;
Για να υπηρετούν ποιες εντολές;
Για να ικανοποιηθούν ποιες και τίνος απαιτήσεις;
Μία ιστορία φτιαγμένη και οργανωμένη με :
Άλλα μέτρα
Άλλα σταθμά
Άλλες τακτικές πολύ …άτακτες
Ισονομία και ισοπολιτεία είναι έννοιες ξένες στο λεξιλόγιο αυτών που είναι υπεύθυνοι (να λοιπόν και σε κάτι που είναι υπεύθυνοι. Δεν είναι και λίγο να είσαι υπεύθυνος στην ανευθυνότητα) σε αυτή τη φαρσοκωμωδία.
Έτσι λοιπόν, κατάφεραν να καταντήσουν με τις επιλογές τους μία πάρα πολύ σοβαρή διαδικασία όπως είναι η ανάθεση καθηκόντων ιεραρχίας στο προσωπικό.
Σε ένα προσωπικό που καταβάλει άοκνες προσπάθειες για να κρατήσει ψηλά την μόνη υγιή, κερδοφόρα και με αναπτυξιακή προοπτική, επιχείρηση του Ελληνικού λαού.
Αντί λοιπόν κάποιοι να σκύβουν από σεβασμό το κεφάλι και να πράττουν αυτό που επιτάσσει η «εξουσία/ δύναμη» που τους παραχωρήθηκε, αυτοί επιλέγουν να ερμηνεύουν κατά το δοκούν τον κανονισμό με αποτέλεσμα να προκύπτουν αδικίες και τριβές ανάμεσα στους συναδέλφους (στην προκειμένη περίπτωση στους συναδέλφους του Χημείου στον Άγιο Δημήτριο). Την ώρα που οι συνάδελφοί αυτοί προσπαθούσαν να είναι ταγμένοι ολοκληρωτικά στον αγώνα που έδιναν οι εργαζόμενοι , κάποιοι αποσπούσαν την προσοχή τους προκαλώντας, αδίκως, αναστάτωση και ανησυχία.
Αιδώς Αργείοι.
Η ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ δε πρόκειται ποτέ να ¨σιγοντάρει¨ για τη διατήρηση και εξέλιξη τέτοιων καταστάσεων και φαινομένων
Η παράταξη της ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ουδέποτε έδωσε λαβές και ουδέποτε υπήρξε προκλητική σε ότι έχει να κάνει με συμπεριφορές συναδέλφων μας ΔΑΚιτών στους χώρους δουλειάς. Το να δημιουργούνται επεισόδια σε βάρος τους είναι σίγουρα κάτι που δε θα το αφήσουμε να περάσει έτσι. Η δημοκρατία και η αξιοκρατία δεν είναι ιδανικά που φέρουν χρώματα και ουδεμία πρόθεση δεν έχουμε να ακολουθήσουμε τη φιλοσοφία κάποιων πάνω σε αυτή την ιστορία. Εξάλλου η άσκηση των καθηκόντων επιβάλλεται να είναι συνεπής και υποδειγματική προς ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους.
Τόσα χρόνια ένδοξης ιστορίας, κύριοι, δε σας δίδαξαν ΤΙΠΟΤΑ; Αν μη τι άλλο, αυτό σημαίνει ότι είστε ανεπίδεκτοι μαθήσεως (συνεπώς επικίνδυνοι) και ως τέτοιους θα σας αντιμετωπίζουμε εφεξής.
Το λιγότερο που έχετε να κάνετε είναι να επανεξετάσετε τη στάση σας και να αποκαταστήσετε το δίκαιο.
Το, δε, καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να παραιτηθείτε καθώς τις εξετάσεις στο κεφάλαιο «ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ & ΑΠΡΑΞΙΑ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ» τις περάσατε με απόλυτη επιτυχία.
Συγχαρητήρια!!
=======================================================================

Δεν υπάρχουν σχόλια: