Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

των ωριμάνσεων και των κανονισμών στις ΔΕΚΟ

Από την πλευρά της η τρόικα ζητά περικοπές στο μισθολογικό κόστος του ιδιωτικού τομέα, ένώ ζητά και την συμφωνία των εταίρων σε θέματα όπως η μείωση του κατώτατου μισθού, του 13ου και 14ου μισθού, των ωριμάνσεων και των κανονισμών στις ΔΕΚΟ.
======================================
Κοζάνη:
Ένταση στο Ασφαλιστικό της ΔΕΗ
Ένταση στο Ασφαλιστικό της ΔΕΗ και κυκλοφοριακή συμφόρηση επί της οδού Μακρυγιάννη στην Κοζάνη, δημιουργήθηκε νωρίς το πρωί σήμερα, όταν σύμφωνα με εκτιμήσεις διακόσιοι (200) και πλέον ασφαλισμένοι της ΔΕΗ προσήλθαν εκεί για να πληρωθούν παροχές υγείας, πλην όμως μπορούσαν να εξυπηρετηθούν πολύ λιγότεροι.

Εξαιτίας του φόβου για αύξηση της έντασης κλήθηκε επί τόπου η Αστυνομία και ύστερα από την παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν. Σε επικοινωνία της ΕΡΑ Κοζάνης με την Διευθύντρια του Ασφαλιστικού της Κοζάνης κ. Τσαουσίδου υπήρξε η διαβεβαίωση ότι υπάρχουν τα απαιτούμενα χρήματα για τις πληρωμές, ενώ σημείωσε πως το ταμείο μπορεί να εξυπηρετήσει ημερησίως 40-50 άτομα, αφού εκτός από την κατάθεση των δικαιολογητικών για τις δαπάνες διενεργούνται και μια σειρά ελέγχων.
=======================

Δεν υπάρχουν σχόλια: