Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2012

Έκκληση για αιμοπετάλια! Σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης 48χρονος από την Πτολεμαΐδα

Έκκληση για αιμοπετάλια! Σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης 48χρονος από την Πτολεμαΐδα

Ο Νίκος Γιαννακίδης του Γεωργίου, 48 ετών εργαζόμενος στη ΔΕΗ από την Πτολεμαΐδα, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη και έχει απόλυτη ανάγκη από αιμοπετάλια ομάδας αίματος Ά Αρνητικό ή Ο Αρνητικό.

Παρακαλούνται όλοι όσοι νιώθουν την ανθρώπινη ανάγκη για την υπέρτατη προσφορά ζωής μπορούν να επικοινωνήσουν με τους οικείους του στο τηλέφωνο (της αδερφής του Νίκου, Στέλλας Γιαννακίδου) 6977357682.

================================
Η ΔΕΗ «σκοτώνει» την ανταγωνιστικότητα


Είδες η ΔΕΗ; Το έκανε πάλι το θαύμα της. Την ώρα που η τρόικα κόβει τους μισθούς, για να αυξηθεί η ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων, η ΔΕΗ αυξάνει το ρεύμα 20% στη βιομηχανία και την ξαναστέλνει στα τάρταρα της ανταγωνιστικότητας. Μήπως, τελικά, κόβονται οι μισθοί για να πληρώνονται οι λογαριασμοί της ΔΕΗ; Και μη σπεύσει κανείς εργατοπατέρας ή αριστερός -ξέρετε από εκείνους που πρόταση δεν έχουν, αλλά μας φλομώνουν με γενικόλογα τσιτάτα- και πει ότι υποστηρίζουμε τους καπιταλιστές.
Γιατί δεν νομίζω να είναι καπιταλιστές οι εργαζόμενοι στις βιομηχανίες. Οι ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων δεν έχουν μεγάλο πρόβλημα. Αυτοί θα πάρουν τα κεφάλαιά τους και θα πάνε σε διπλανή χώρα, όπου το ρεύμα είναι φθηνότερο και θα παράγουν φθηνότερα. Οι εργαζόμενοι θα μείνουν άνεργοι αν οι επιχειρήσεις δεν είναι ανταγωνιστικές.
Γι' αυτό η ΔΕΗ, η κυβέρνηση και ο κύριος Φωτόπουλος ας ψάξουν να βρουν τρόπους να γίνει πιο παραγωγική η ΔΕΗ, αντί να αυξάνουν το ρεύμα. Μάλιστα ο λαϊκισμός τους επιτάσσει να είναι φθηνότερο το ρεύμα για τα νοικοκυριά, έτσι για να πουν ότι δεν ρίχνουν βάρη στους πολίτες, ότι λαμβάνουν μέριμνα. Λες και η αύξηση των τιμών των προϊόντων λόγω ακριβότερου ρεύματος δεν είναι επιβάρυνση για τον πολίτη.
Αν πραγματικά ενδιαφέρονταν, θα αναζητούσαν τρόπους να γίνουν οικονομίες, να αυξηθεί η παραγωγικότητα της επιχείρησης. Ομως, γιατί να κάνουν αυτά τα δύσκολα και κουραστικά, αφού μπορούν ανά πάσα στιγμή να αυξάνουν το ρεύμα; Κορόιδα είναι από τη στιγμή που τα κορόιδα πληρώνουν αγόγγυστα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: