Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

να συμμετάσχουν δυναμικά για να ανατρέψουν με αποτελεσματικό τρόπο τις πολιτικές του μνημονίου που συμβάλουν στην καταστροφή της ΔΕΗ.

Στην Bold Ogilvy ο διαφημιστικός λογαριασμός της ΔΕΗ


Στην Bold Ogilvy ανατέθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο διαφημιστικός λογαριασμός της ΔΕΗ, μετά από το τελικό στάδιο της διαδικασίας.

Στο πλαίσιο της τελικής αυτής φάσης, οι δυο εταιρείες (DDB & Bold Ogilvy) που συγκέντρωσαν την μεγαλύτερη συνολική βαθμολογία μετά το άνοιγμα των τεχνικών και οικονομικών προσφορών κλήθηκαν από την ΔΕΗ, όπως προβλέπει η προκήρυξη του διαγωνισμού, να υποβάλλουν τις βέλτιστες οικονομικές τους προσφορές.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, η Bold Ogilvy με το πλεονέκτημα της υψηλότερης βαθμολογίας στις τεχνικές προσφορές κατόρθωσε να αναδειχθεί νικήτρια.

Σημειώνεται πως δικαίωμα συμμετοχής στο στάδιο αυτό της διαδικασίας είχε και η κοινοπραξία BBDO/ΒGM OMD Media Direction, καθώς η διαφορά της από την πρώτη της συνολικής βαθμολογίας (DDB) ήταν μικρότερη από 10%, γεγονός που της επέτρεπε να υποβάλλει και αυτή την βέλτιστη οικονομική της προσφορά.

Υπενθυμίζεται πως ο ανάδοχος θα αναλάβει την επικοινωνιακή προβολή της ΔΕΗ σε εταιρικό επίπεδο, αλλά και τη διαφημιστική προβολή των προϊόντων και υπηρεσιών της για δύο έτη. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ΔΕΗ διατηρεί το δικαίωμα προαίρεσης (option) να αυξήσει το budget των 12 εκατ. ευρώ κατά 30% ή να το μειώσει κατά 50%, ανάλογα με τις πραγματικές της ανάγκες.

Πηγή: Business Today
============================
http://etedakedei.blogspot.com/

Δακίτισσες και Δακίτες

Μέσα από τους πολύχρονους αγώνες που δώσαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια (απολύσεις συμβασιούχων, ασφαλιστικό, διάσπαση Επιχείρησης, μνημόνιο), οι θέσεις μας ήταν διαχρονικά σταθερές και όχι ανάλογα των κυβερνήσεων αφού καταφέραμε μέσα από αυτό να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των εργαζομένων.
Η σοβαρότητα, το πάθος, η αγωνιστικότητα και η υπευθυνότητα που έχουμε δείξει όλα αυτά τα χρόνια, μας έχουν καθιερώσει στις συνειδήσεις των εργαζομένων σαν την πιο φερέγγυα και αξιόπιστη συνδικαλιστική παράταξη που πρωταγωνιστεί με όλες τις δυνάμεις στους αγώνες ενάντια στο μνημόνιο και την διάλυση της ΔΕΗ, εναντιθέση με άλλες συνδικαλιστικές πρακτικές που υπονομεύουν το μέλλον της Επιχείρησης και του Συνδικαλιστικού κινήματος στη ΔΕΗ, που ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους εργαζόμενους.
Η Επιχείρηση οδηγείται στην απόλυτη καταστροφή και στο απόλυτο ξεπούλημα αφού μία σειρά γεγονότων τα τελευταία χρόνια, όπως η διάσπαση της Επιχείρησης σε θυγατρικές (στην οποία η πλειοψηφία της ΔΑΚΕ/ΓΕΝΟΠ δεν συμφώνησε ποτέ), η κατάργηση μονιμότητας και εργασιακών κατακτήσεων, οι σφαγιαστικές περικοπές μισθών και συντάξεων, η κατεδάφιση ασφαλιστικών δικαιωμάτων καθώς και το σχέδιο πώλησης Λιγνιτικών και Υδροηλεκτρικών μονάδων και Δικτύων, όπως έχει προαναγγελθεί, οδηγούν στον γκρεμό τον άλλοτε κερδοφόρο κολοσσό της ελληνικής οικονομίας και μοχλό ανάπτυξης της χώρας.
Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να παλεύουμε ώστε να μπει ένα φρένο σ’ αυτή την κατρακύλα και παράλληλα θα συνεχίσουμε να δίνουμε δυναμικό παρών σε όλους τους αγώνες των εργαζομένων με υπεύθυνες θέσεις, διεκδικητικούς στόχους μακριά από κομματικές εξαρτήσεις και μικροπολιτικές ακρότητες.
Στην ΔΑΚΕ/ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ δεν υπάρχουν κομματικές ταμπέλες, πολιτικά
χρώματα, δεν υπάρχουν «καλοί» ή «κακοί» αλλά μόνο άξιοι και ικανοί συνάδελφοι που μπορούν να δώσουν μια νέα προοπτική στο Σ/Κ και να ξαναγεννήσουν την ελπίδα στους εργαζόμενους, να επαναφέρουν το αγωνιστικό πνεύμα της διεκδίκησης και της επανάκτησης των χαμένων κατακτήσεων.
Αισθάνομαι λοιπόν την υποχρέωση να ευχαριστήσω όλους εσάς, τα μέλη και στελέχη της ΔΑΚΕ που δίνουν με πάθος την καθημερινή μάχη στους χώρους εργασίας για την προάσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων μας αλλά και για την ανάδειξη του κοινωνικού ρόλου της ΔΕΗ.
Με τη δύναμη που μου χαρίσατε και την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπο μου, έχω την υποχρέωση να καλέσω όλα τα μέλη μας αλλά και τους εργαζόμενους να συστρατευθούν και να ενισχύσουν τη δράση της ΔΑΚΕ/ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και κυρίως να συμμετάσχουν δυναμικά για να ανατρέψουν με αποτελεσματικό τρόπο τις πολιτικές του μνημονίου που συμβάλουν στην καταστροφή της ΔΕΗ.
=====================================


======================================
Χ.Α.: Ανανέωση ιδιότητας Ειδικού Διαπραγματευτή για Τ.Τ., ΑΤΕ, ΕΥΡΩΒ και ΔΕΗ

Την ανανέωση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών των Τ.Τ. και ΑΤΕ από την Επενδυτική Τράπεζα της Ελλάδος ενέκρινε η Επιτροπή Λειτουργίας Αγορών του Χ.Α., όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Επίσης, ενέκρινε την ανανέωση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών των εισηγμένων «ΤΡ. EFG EUROBANK ERGASIAS Α.Ε.» και «ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε.» από την εταιρία - Μέλος του ΧΑ «ΕΘΝΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ».

Πηγή:www.capital.gr
============================

Δεν υπάρχουν σχόλια: