Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

επειδή παρατηρείται συνέχεια το φαινόμενο


Με άρση πίστωσης αντιδρούν ΦΣΑ και ΦΣΠ

Σε άρση της πίστωσης σε όλα τα ασφαλιστικά ταμεία πλήν ΕΥΔΑΠ, ΤΥΠΕΤ, ΕΔΟΕΑΠ και ΕΟΠΥΥ, προχωρούν οι φαρμακοποιοί Αττικής και Πειραιά με απόφαση της χθεσινής γενικής συνέλευσής τους, ενώ ειδικά για τον ΕΟΠΥΥ επισημαίνουν ότι θα πράξουν το ίδιο αν δεν τους καταβληθούν τα οφειλόμενα.
Όπως επίσης προειδοποιούν, αιτία άρσης της πίστωσης προς τον ΕΟΠΥΥ θα αποτελέσει και αν ένα ασφαλιστικό ταμείο ενταχθεί στον ΕΟΠΥΥ χωρίς να έχει προηγουμένως εξοφλήσει τα χρέη του προς τους φαρμακοποιούς.
Αναλυτικά, αφού επισημαίνεται πως αυτή τη στιγμή τα χρέη των ασφαλιστικών ταμείων προς τα φαρμακεία της Αττικής και Πειραιά είναι περίπου 150 εκατ. ευρώ, γνωστοποιείται πως η Γενική Συνέλευση των δύο Φαρμακευτικών Συλλόγων αποφάσισε:
1. Να συνεχιστεί η άρση της πίστωσης στα ταμεία ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΗΣΑΠ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΙΣΤΕΩΣ, ΤΣΑΥ ΤΣΜΕΔΕ και Δικηγόροι Αθηνών.

2. Συνέντευξη τύπου την Πέμπτη 8 Μαρτίου και άρση της πίστωσης σε όλα τα υπόλοιπα ασφαλιστικά ταμεία πλήν ΕΥΔΑΠ, ΤΥΠΕΤ, ΕΔΟΕΑΠ και ΕΟΠΥΥ.
3. Να δοθεί χρονικό περιθώριο μέχρι τις 16-3-2012 στον ΕΟΠΥΥ να πληρώσει τις συνταγές Ιανουαρίου, καθώς και την προκαταβολή των 48 εκατ. ευρώ του ΟΠΑΔ όπως προκύπτει από το ψηφισθέν πολυνομοσχέδιο του Ιανουαρίου. Σε αντίθετη περίπτωση οι φαρμακοποιοί θα προχωρήσουν από τις 17-3-2012 σε άρση της πίστωσης και προς τον ΕΟΠΥΥ.
4. Μετά τις 17-3-2012 για τον ΕΟΠΥΥ και εφόσον έχει ανταποκριθεί στις ανωτέρω υποχρεώσεις του, δίδεται χρονικό περιθώριο μέχρι τις 31-3-2012 να εξοφλήσει όλα τα υπόλοιπα χρέη του ΟΠΑΔ και του ΟΑΕΕ όπως προκύπτει από το ίδιο πολυνομοσχέδιο. Σε αντίθετη περίπτωση από 1/4/2012 θα προχωρήσουν σε άρση της πίστωσης και προς τον ΕΟΠΥΥ.
Τέλος, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «επειδή παρατηρείται συνέχεια το φαινόμενο να δημιουργούνται Ασφαλιστικά Ταμεία με πολλά χρέη προηγούμενων μηνών προς τους φαρμακοποιούς και να εντάσσονται αυτά στον ΕΟΠΥΥ χωρίς να γνωρίζουμε πότε και εάν θα μας δοθούν τα χρέη αυτά, όπως έχει γίνει με τον ΟΠΑΔ και τον ΟΑΕΕ», η Γενική Συνέλευση αποφάσισε «από τούδε και στο εξής σε περίπτωση που ένα ασφαλιστικό ταμείο ενταχθεί στον ΕΟΠΥΥ χωρίς να έχει προηγουμένως εξοφλήσει τα χρέη τους προς τους φαρμακοποιούς, αυτό θα αποτελέσει επίσης αιτία άρσης της πίστωσης προς τον ΕΟΠΥΥ».
Πάντως, παρά την απόφαση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ) για 48ωρη προειδοποιητική απεργία σε όλη την χώρα την Πέμπτη και την Παρασκευή 8 και 9 Μαρτίου, τα φαρμακεία Αθηνών και Πειραιώς θα είναι ανοικτά το συγκεκριμένο διήμερο.
Γ.Κουτρουμάνης: Θα πάρουμε κάθε μέτρο για την προστασία των ασφαλισμένων

Παράνομη και αντικοινωνική χαρακτήρισε από την πλευρά του την αντίδραση των φαρμακοποιών, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γ. Κουτρουμάνης, διαμηνύοντας πως το υπουργείο δεν πρόκειται να αφήσει ξεκρέμαστους τους ασφαλισμένους.
«Θα πάρουμε κάθε μέτρο για την προστασία των ασφαλισμένων. Δεν μπορεί οι όποιες επιλογές σε σχέση με τις κινητοποιήσεις τους να στρέφονται κατά του πολίτη ... είναι απαράδεκτο να μη δίνουν φάρμακα στους ασφαλισμένους», ξεκαθάρισε ο υπουργός μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και πρόσθεσε: «Είναι άλλο πράγμα να επιλέξεις τη σύγκρουση με τα υπουργεία και άλλο να μη δίνεις το φάρμακο στον ασφαλισμένο»
Όπως υπογράμμισε ο κ. Κουτρουμάνης, το ΙΚΑ δεν καθυστέρησε ποτέ να πληρώσει και σε εποχές παχιών αγελάδων πλήρωνε 240 – 250 εκατ ευρώ το μήνα. Αν ενοχλεί ότι τώρα πάμε να βάλουμε μία τάξη, να μας το πουν, παρατήρησε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

==========================
Βόμβα Κουρουμπλή «καίει» τον εκλεκτό του Παπακωνσταντίνου
Παρέμβαση Τόμσεν στην ΕΛΣΤΑΤ ζητούσε ο Γεωργίου
Επιστολή που αφήνει βαριά σκιά για τον ρόλο του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου, εκλεκτο του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, κατέθεσε στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής που διερευνά τις καταγγελίες για «φούσκωμα» του ελλείμματος, ο ανεξάρτητος βουλευτής Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Ειδικότερα, ο κ. Κουρουμπλής παρουσίασε την ηλεκτρονική επιστολή που έστειλε ο κ. Γεωργίου στον επικεφαλής της τρόικα Πολ Τόμσεν, προκειμένου να του επισημάνει την άμεση ανάγκη αλλαγής του νόμου λειτουργίας της ΕΛΣΤΑΤ.
Στην ουσία ο πρόεδρος της στατιστικής Αρχής ζητούσε με έμμεσο τρόπο την παρέμβαση του κ. Τόμσεν ώστε να γίνει αποδεκτή χωρίς καμία αλλαγή η προτεινόμενη τροποποίηση του σχετικού νόμου ώστε να απαλλαγεί από την παρουσία ορισμένων μελών της ΕΛΣΤΑΤ όπως αυτές της κυρίας Ζωής Γεωργαντά και του κ. Νίκου Λογοθέτη.

Υπενθυμίζεται ότι τα συγκεκριμένα στελέχη έχουν καταγγείλει τόσο τον κ. Γεωργίου όσο και τον κ. Παπακωνσταντίνου ότι τεχνηέντως «φούσκωσαν» το έλλειμμα προκειμένου να διευκολυνθεί η είσοδος της χώρας στο ΔΝΤ.

Ο κ. Γεωργίου απευθύνεται στο «Dear Poul…», μεταξύ άλλων αναφέρει «Η προτεινόμενη τροποποίηση πρέπει να ψηφιστεί όπως είναι το συντομότερο δυνατόν, γιατί κάθε μέρα που περνάει η κατάσταση γίνεται χειρότερη. Υπάρχει κίνδυνος η προτεινόμενη τροποποίηση (εφόσον η κυβέρνηση την προωθήσει) να αλλάξει, για λόγους συμβιβασμού, και σε αυτή την περίπτωση η κατάσταση θα παραμείνει κρίσιμη και δυσλειτουργική, πράγμα για το οποίο δεν έχουμε το περιθώριο» και καταλήγει με τον γνωστό τρόπο σε ανάλογες περιστάσεις «with my best regards, Andreas».

Πάντως, ο κ. Κουρουμπλής εξηγεί ότι η «επιστολή δημιουργεί μείζον πολιτικό θέμα καθώς δεν μπορεί ο πρόεδρος της Ελληνικής Ανεξάρτητης Αρχής, διορισμένος από τον πρόεδρο της Βουλής να ζητά λύσεις σε διάφορα θέματα από τον Τόμσεν» και συμπληρώνει ότι «ζητώ από τον κ. Πετσάλνικο να απαιτήσει την παραίτηση του κ. Γεωργίου»
================================
ΕΣΕΕ: Καθυστερούμενες οφειλές προς τη ΔΕΗ από 1 στις 3 εμπορικές επιχειρήσεις
Για ανάγκη διαχωρισμού του ειδικού τέλους ακινήτων από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ κάνει λόγο η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου.
Τον κώδωνα του κινδύνου αναγκαστικής παύσης πληρωμών των λογαριασμών της ΔΕΗ από νοικοκυριά και επιχειρήσεις έκρουσε εκ νέου η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου και θεωρεί ότι ήρθε η ώρα να προχωρήσει η κυβέρνηση στον άμεσο διαχωρισμό του ειδικού τέλους των ακινήτων από τους λογαριασμούς κατανάλωσης της ΔΕΗ.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΣΕΕ, η επιβολή του Ειδικού Έκτακτου Τέλους Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών (ΕΕΤΗΔΕ), συνδυαζόμενη με τις προαποφασισμένες αυξήσεις των αντικειμενικών αξιών ακινήτων και του τιμολογίου της ΔΕΗ, ανοίγει ακόμη περισσότερο την ψαλίδα ανάμεσα στους λογαριασμούς της ΔΕΗ και την οικονομική αδυναμία του καταναλωτή. Αντί, λοιπόν, να επιτυγχάνεται η κοινωνικά και οικονομικά δίκαιη σύγκλιση των λογαριασμών των ΔΕΚΟ με τα εισοδήματα του μέσου Έλληνα, όπως αναφέρει η ΕΣΕΕ, η αναλογικά εφαρμοζόμενη υπέρογκη αύξηση οδήγησε σε ακόμη μεγαλύτερη απόκλιση.

Μοιραία, λοιπόν όπως εκτιμούν οι έμποροι ένα ακόμη λειτουργικό βάρος στη χειμαζόμενη εμπορική επιχείρηση, έπληξε περαιτέρω την ήδη μειωμένη ανταγωνιστικότητά της και η κατάσταση χειροτερεύει το αλαλούμ που έχει προκύψει με τα πάμπολλα λάθη που έχουν διαπιστωθεί στον υπολογισμό επιβολής του τέλους.

Σύμφωνα με τα μηνύματα αγωνίας, που λαμβάνει η ΕΣΕΕ από το σύνολο των Εμπορικών Συλλόγων της επικράτειας, πάρα πολλές επιχειρήσεις μέλη της δεν μπορούν να πληρώσουν το ειδικό τέλος. «Οι διευκρινίσεις του Υπουργείου Οικονομικών δεν έχουν διορθώσει τα προβλήματα ούτε λύνουν το πρόβλημα της αδυναμίας πληρωμής των λογαριασμών της ΔΕΗ. Ήδη, μία στις τρεις εμπορικές επιχειρήσεις παρουσιάζει καθυστερούμενες οφειλές προς τη ΔΕΗ. Η λήξη της προθεσμίας καταβολής των συνδυασμένων λογαριασμών ΔΕΗ- ΕΕΤΗΔΕ διόγκωσε τον αριθμό αυτό, ενώ αύξησε το 2011 τις υποχρεώσεις- οφειλές στη ΔΕΗ από 822 εκατ. στα 1,25 δισ.».

Το ΣτΕ συνεκτίμησε ότι όλοι οι παραπάνω κίνδυνοι δεν αποτελούν δυστυχώς εικασίες, αλλά έχουν περάσει στο στάδιο της αυτοεκπληρούμενης προφητείας, οδηγώντας σε αλλεπάλληλες, αλυσιδωτές και επικίνδυνες αντιδράσεις την ελληνική κοινωνία καταλήγει η ΕΣΕΕ.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ
=================================
Μυτιληναίος: Επτά αλήθειες για τα τιμολόγια της Αλουμίνιον

Η δίκαιη τιμολόγηση της ηλεκτρικής ενέργειας της Αλουμίνιον από τη ΔΕΗ, καθώς και οι πρωτοφανείς καθυστερήσεις στην αδειοδότηση της μονάδας Συμπαραγωγής, οφείλονται αποκλειστικά στην αδυναμία της πολιτείας να εφαρμόσει το νόμο και τους κανονισμούς της εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας, σημειώνει ο όμιλος Μυτιληναίος.

Με μακροσκελή ανακοίνωση του ο όμιλος απαντά σε "παράγοντες της αγοράς" που μιλούν για "πολιτικά σκάνδαλα και άλλα γλαφυρά παρόμοια, συνδέοντας ταυτόχρονα την επιχειρηματική λειτουργία με προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΔΕΗ και οι σκληρά δοκιμαζόμενοι από την κρίση Έλληνες πολίτες".

Ειδικότερα, ο όμιλος σημειώνει τα εξής:

"Ο Όμιλος ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, με αίσθηση ευθύνης απέναντι στους χιλιάδες εργαζόμενους, συνεργάτες, πελάτες, επενδυτές και στους μετόχους του που στηρίζουν εμπράκτως το επιχειρηματικό όραμα του Ομίλου, δεν μπορεί να αφήσει σήμερα ασχολίαστη την εκμετάλλευση τεχνικών και νομικών θεμάτων που επιχειρείται, σχετικά με τη δίκαιη τιμολόγηση του ηλεκτρικού ρεύματος της ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ Α.Ε. στο πλαίσιο της απελευθερωμένης αγοράς.

Η δίκαιη τιμολόγηση της ηλεκτρικής ενέργειας της ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ από τη ΔΕΗ, καθώς και οι πρωτοφανείς καθυστερήσεις στην αδειοδότηση της μονάδας Συμπαραγωγής, οφείλονται αποκλειστικά στην αδυναμία της Πολιτείας να εφαρμόσει το νόμο και τους κανονισμούς της Εθνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλων των ειδών και προέλευσης «παράγοντες» της αγοράς να μιλούν για «πολιτικά σκάνδαλα» και άλλα γλαφυρά παρόμοια, συνδέοντας ταυτόχρονα την επιχειρηματική λειτουργία με προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΔΕΗ και οι σκληρά δοκιμαζόμενοι από την κρίση Έλληνες πολίτες.

Προς πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας και της πραγματικότητας:

1) Η πρόσφατη εισαγγελική έρευνα που διενεργήθηκε αυτεπάγγελτα από την Εισαγγελία Εφετών και το Τμήμα Οικονομικού Εγκλήματος εξ αφορμής διαφόρων δημοσιευμάτων για 1) τις σχέσεις ΔΕΗ – ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ μετά τη λήξη της σύμβασης Pechiney το 2006 και 2) το καθεστώς λειτουργίας της μονάδας Συμπαραγωγής Ηλεκτρισμού και Θερμότητας της θυγατρικής εταιρίας ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ Α.Ε., απεφάνθη ότι δεν έχει λάβει χώρα καμία αξιόποινη πράξη και ότι οι υποθέσεις δεν χρήζουν καν περαιτέρω ανακριτικής διαδικασίας και τίθενται στο αρχείο.

2) Η ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ το διάστημα 2006 με 2011 έχει καταβάλλει στη ΔΕΗ συνολικά ποσό €634.752.840 , το οποίο αντιστοιχεί σε πλήρη και ολοσχερή εξόφληση των υποχρεώσεών μας προς τη ΔΕΗ.

3) Από την 1η Ιουλίου του 2008, τα τιμολόγια Υψηλής Τάσης, απελευθερώθηκαν κατόπιν σχετικής Υπουργικής Απόφασης, που ορίζει ότι η τιμολόγηση πλέον πρέπει να καθορίζεται μετά από διαπραγματεύσεις μεταξύ των πελατών και της ΔΕΗ, λαμβάνοντας σύμφωνα με τις αποφάσεις της ΡΑΕ, υποχρεωτικά υπόψη το μέγεθος και κυρίως το καταναλωτικό προφίλ εκάστου πελάτη.

4) Η ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΑΕ και η ΔΕΗ τον Οκτώβριο του 2010 συμφώνησαν σε κατά συμβιβασμό προσδιορισμό της συνολικής οφειλής της πρώτης για την προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας για το διάστημα μεταξύ 1.7.2008 και 30.6.2010, στο ποσό των €82,5 εκατομμυρίων, που αντιστοιχεί στην πλήρη χρέωση του βιομηχανικού τιμολογίου χωρίς την μονομερώς επιβληθείσα αύξηση.

5) Η αποπληρωμή της ανωτέρω οφειλής λαμβάνει χώρα κάθε μήνα κανονικά και η Αλουμίνιον εξυπηρετεί στο ακέραιο το διακανονισμό της, κάτι το οποίο εξάλλου η ΔΕΗ ουδέποτε έχει αμφισβητήσει. Μέχρι στιγμής έχει πληρωθεί το ποσό των €43,2εκ. και απομένει προς εξόφληση υπόλοιπο €39,3εκ.

6) Το νέο σχέδιο σύμβασης προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας έχει κατατεθεί στη διαιτησία της ΡΑΕ, προκειμένου να οριστικοποιηθούν οι όροι της σύμβασης και να ελεγχθεί η νομιμότητα του με βάση τα όσα ορίζει η ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία για τις απελευθερωμένες αγορές ενέργειας.

7) Η διαφορά της ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ Α.Ε., σε σχέση με τους λοιπούς πελάτες Υψηλής Τάσης της ΔΕΗ, προκύπτει από το καταναλωτικό προφίλ της, καθώς οι ανάγκες της σε ηλεκτροδότηση αποτελούν το 5% της συνολικής ζήτησης της χώρας. Συγκεκριμένα, αν το ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ έπαυε να λειτουργεί, η ΔΕΗ θα αναγκαζόταν να αποσύρει 2 λιγνιτικές μονάδες από την παραγωγή, διογκώνοντας ακόμα περισσότερο το πρόβλημα της ανεργίας στη Δ. Μακεδονία και προκαλώντας νέες αυξήσεις στην Οριακή Τιμή Συστήματος εις βάρος των καταναλωτών.

Ζητούμε την επίσημη παρέμβαση της πολιτείας και των αρμοδίων αρχών για την αποκατάσταση της αλήθειας και την άμεση επίλυση των θεμάτων που εκκρεμούν, προκειμένου να διασφαλισθεί η νομιμότητα και να εκλείψουν οριστικά τα περιθώρια παραπληροφόρησης που πλήττουν βάναυσα την εικόνα και τη φήμη της εταιρείας μας και εν γένει την ελληνική επιχειρηματικότητα".


Πηγή:www.capital.gr
=================================
Ο ΣΔΟΕ δεν βρήκε καμία αξιόποινη πράξη στον Όμιλο Μυτιληναίο
Η ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Α.Ε. ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο διεξαγωγής έρευνας, η οποία διενεργήθηκε αυτεπάγγελτα εξ αφορμής διαφόρων δημοσιευμάτων για 1) τις σχέσεις ΔΕΗ – ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ μετά τη λήξη της σύμβασης Pechiney το 2006 και 2) το καθεστώς λειτουργίας της μονάδας Συμπαραγωγής Ηλεκτρισμού και Θερμότητας της θυγατρικής εταιρίας ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ Α.Ε., η Εισαγγελία Εφετών και το Τμήμα Οικονομικού Εγκλήματος, μετά τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, απεφάνθησαν ότι δεν έχει λάβει χώρα καμία αξιόποινη πράξη και ότι οι υποθέσεις δεν χρήζουν καν περαιτέρω ανακριτικής διαδικασίας και τίθενται στο αρχείο.
Στην προκαταρκτική εξέταση, εκτός του ελέγχου των σχετικών εγγράφων, κλήθηκαν και κατέθεσαν μάρτυρες από τη ΔΕΗ, την ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ, εμπλεκόμενους φορείς και τα αρμόδια ρυθμιστικά όργανα.
Η απόφαση αυτή αποδεικνύει για μια ακόμη φορά την ορθότητα της λειτουργίας της ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ, που, όπως και όλες οι θυγατρικές του Ομίλου, ακολουθεί πιστά το γράμμα του νόμου και εφαρμόζει την εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία.
Ο Όμιλος εκφράζει την αμέριστη εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη, ενώ επιφυλάσσεται κάθε νόμιμου δικαιώματος του, προκειμένου να διαφυλάξει τη λειτουργία του και να συνεχίσει να στηρίζει την Ελληνική Οικονομία, την επιχειρηματικότητα, τους μετόχους του και τους περισσότερους από 2.500 εργαζομένους του.
===============================

===============================
Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΥ

Δυστυχώς η κυβέρνηση με την τακτική που ακολουθεί μας γυρίζει σε άλλες εποχές, όπου καταλύεται κάθε έννοια της δημοκρατίας, της ελευθερίας της έκφρασης, του διαλόγου, ενώ τα δικαιώματα και οι κατακτήσεις έχουν οδηγηθεί στην δαμόκλειο σπάθη.

Στο ίδιο σκηνικό και η περίπτωση του ασφαλιστικού μας φορέα (ΤΑΥΤΕΚΩ) και η ένταξή του στον ΕΟΠΥΥ, όπου αιφνιδίασε τους πάντες, αφού στο υπό ψήφιση νομοσχέδιο που κατατέθηκε στην βουλή, δεν περιείχε καμιά διάταξη αλλά προστέθηκε άρθρο αιφνίδια την τελευταία στιγμή που εντάσσει το ΤΑΥΤΕΚΩ στο νέο φορέα, ενώ η αναφορά στο νόμο περιγράφεται με μία μόνο γραμμή!!!

· Με την εξέλιξη αυτή δεν γίνεται καμιά αναφορά στην περίπτωση του προσωπικού και κυρίως για τη σχέση που διέπει τους συναδέλφους μας, αφού είναι αποσπασμένοι από τη ΔΕΗ, ενώ η πράξη αυτή έχει κυρωθεί σε αντίστοιχο νόμο στο παρελθόν

.

Συνακόλουθα

απαιτείται:


· Να ξεκαθαρίσει το συντομότερο δυνατό ποια η σχέση του προσωπικού από εδώ και στο εξής.

· Θα παραμείνει στον ΕΟΠΥΥ με την ίδια σχέση που έχει σήμερα;

· Θα επιστρέψει στη ΔΕΗ αν διαταραχθεί η παραπάνω σχέση;



Σε κάθε περίπτωση, όλα αυτά πρέπει άμεσα να δρομολογηθούν χωρίς κλυδωνισμούς και παρενέργειες για το προσωπικό ΑΜΕΣΑ.

Παραμένουμε σταθεροί και αλληλέγγυοι στους συναδέλφους μας στο ΤΑΥΤΕΚΩ και ζητάμε να εφαρμοστούν οι νόμοι, όπως μέχρι σήμερα ισχύουν.



Σε διαφορετική περίπτωση το Σ.Κ. στη ΔΕΗ θα σταθεί στο πλάι των συναδέλφων μας, δείχνοντας εμπράκτως την συναδελφική τους αλληλεγγύη.

Θα είμαστε σε διαρκή επικοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: