Σάββατο 7 Απριλίου 2012

θα ζητήσει να μετατεθεί στις μονάδες του Αμυνταίου........



=================================
Η ατζέντα πρέπει να αποπροσανατολίζει, με θέματα λαθρομεταναστών, που είναι μεν σοβαρότατα αλλά οι λύσεις που προτείνονται είναι αστείες, θα πρέπει να περιέχει ¨σκάνδαλα¨ τύπου ΓΕΝΟΠ, έτσι ώστε ταυτόχρονα να μετατίθεται η συζήτηση αλλά και να αποδυναμώνεται το συνδικαλιστικό κίνημα…
http://www.kozan.gr/news.php?extend.20885
===================================
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΓΝΙΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ
ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ


Ενημερωθήκαμε – γνωρίζουμε ότι την Τρίτη 3 Μάρτη έφτασε στη ΔΕΗ επιστολή της Ευρωπαικης Επιτροπής (Γενική Διεύθυνση Ανταγωνισμού) που ζητά από τη ΔΕΗ μέχρι τις 20 Απρίλη να σχολιάσει την πρόταση της Ελληνικής Δημοκρατίας για την πώληση 4 λιγνιτικών μονάδων του Αμυνταίου 1, Αμυνταίου 2, Μελίτης και Μεγαλόπολης 3.
Ως ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ θεωρούμε την πρόταση της Ελληνικής Δημοκρατίας ως απαράδεκτη και εκείνο το οποίο περιμένουμε και απαιτούμε από τη Διοίκηση της ΔΕΗ είναι να σταθεί στο ύψος των ευθυνών της.
Για εμάς μια απάντηση και ένας σχολιασμός αρμόζει.
«ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ»
«ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ»
Υπάρχουν άλλοι τρόποι να συμμορφωθεί η χώρα μας με τις απαιτήσεις της Ευρωπαικής Επιτροπής (απόφαση 5ης Μάρτη – 6ης Αυγούστου).
Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ ήδη έχει ζητήσει συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο προκειμένου να ενημερωθεί για τις προθέσεις της Διοίκησης.
Για μια φορά ακόμα δηλώνουμε ότι για να πουληθούν λιγνιτικές μονάδες πρέπει:
Α) Να ξεπεράσει η Κυβέρνηση όλα τα ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΑ νομικά εμπόδια που ΥΠΑΡΧΟΥΝ με βάση την ενσωματωμένη περιουσία των ασφαλισμένων της ΔΕΗ στην περιουσία της Επιχείρησης.
Β) Να φέρει στρατιές των ΜΑΤ για να απελευθερώσει τους σταθμούς που θα είναι υπό κατάληψη .
Γ) Να συλλάβει και να βάλει φυλακή όλα τα στελέχη της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και των συλλόγων μελών της.
Καλούμε τους συναδέλφους σε ετοιμότητα.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ- ΚΗΕ
===================================
ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ: «Χυδαιότητες, επειδή καταδείξαμε το ρόλο των ιδιωτών»
Ο Ν. Φωτόπουλος επανέλαβε τις θέσεις της ομοσπονδίας για τα εργοστάσια λιγνίτη
Στις θέσεις που έχει λάβει η ΓΕΝΟΠ κατά της ιδιωτικοποίησης λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ, του μνημονίου και του τρόπου λειτουργίας της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας, απέδωσε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Ν. Φωτόπουλος την επίθεση που υφίσταται η Ομοσπονδία, σύμφωνα με δημοσίευμα του ΑΠΕ.

Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ μίλησε για χυδαίες και λυσσαλέες επιθέσεις κατά της Ομοσπονδίας τις οποίες απέδωσε, μεταξύ άλλων, στις καταγγελίες της ΓΕΝΟΠ για παράβαση των κανόνων του ανταγωνισμού σε βάρος τη ΔΕΗ και υπέρ ιδιωτών που δραστηριοποιούνται στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας, τόσο στην παραγωγή όσο και στην εμπορία, για παράνομη κρατική ενίσχυση υπέρ της εταιρίας ΑΤΕ, για το ασφαλιστικό. Την απέδωσε επίσης στην προσφυγή κατά του μνημονίου στο Συμβούλιο της Επικρατείας, καθώς και στις κινητοποιήσεις κατά του τέλους ακινήτων που επιβλήθηκε μέσω των λογαριασμών ρεύματος.

Επί της ουσίας των καταγγελιών για τη διαχείριση στον Οργανισμό Κοινωνικών Δραστηριοτήτων της ΓΕΝΟΠ ο κ. Φωτόπουλος ανέφερε ότι το πόρισμα του ελέγχου που έκανε το ΣΔΟΕ «αποτελεί ηθική δικαίωση της ΓΕΝΟΠ και κόλαφο για τους λασπολόγους που θα έπρεπε να μας ζητήσουν συγνώμη». Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ το πόρισμα αναφέρει ότι δεν διαπιστώθηκε λήψη εικονικών τιμολογίων, ούτε υπερτιμολογήσεις. Υπάρχουν ωστόσο διαφορές μεταξύ της αξίας των τιμολογίων που πληρώθηκαν από τη ΓΕΝΟΠ σε ταξιδιωτικά γραφεία και των πραγματικών δαπανών για τη φιλοξενία συνδικαλιστών ξένων χωρών τις οποίες ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ απέδωσε σε πιθανή φοροδιαφυγή των εταιρειών που εμπλέκονται. Έκανε πάντως και αυτοκριτική, λέγοντας ότι το συνδικάτο έχει δώσει δικαιώματα και τονίζοντας ότι στο μέλλον δεν θα ανατίθενται μελέτες σε συγγενείς συνδικαλιστών, όπως συνέβη στο παρελθόν, ενώ επανέλαβε την πρόταση για άνοιγμα των λογαριασμών των συνδικαλιστών.

Ο κ. Φωτόπουλος επιτέθηκε τέλος:

- Στον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λ. Ρακιντζή για το πόρισμα του ελέγχου που έκανε στη ΓΕΝΟΠ, λέγοντας ότι «θα πρέπει να ελεγχθεί για τον ρόλο του».

- Στην παράταξη του ΠΑΜΕ, τα στελέχη της οποίας όπως είπε διαφωνούσαν με τον ΟΚΔΕ αλλά πήγαιναν, ωστόσο, ταξίδια.

Σε συνέντευξη Τύπου σήμερα ο κ. Φωτόπουλος αποκάλυψε επίσης ότι η γενική διεύθυνση Ενέργειας της Κομισιόν με επιστολή της προς τη διοίκηση της ΔΕΗ την περασμένη Τρίτη 3 Απριλίου ζητά τις απόψεις της για την πώληση τεσσάρων λιγνιτικών μονάδων (Αμύνταιο 1 και 2, Μελίτη και Μεγαλόπολη 3) που περιλαμβάνονται -κατά τη ΓΕΝΟΠ- στην πρόταση της κυβέρνησης προς την ΕΕ. Η πρόταση για πρόσβαση τρίτων στη λιγνιτική παραγωγή της ΔΕΗ περιλαμβάνεται στο «πακέτο» απελευθέρωσης της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας, όπως και στο μνημόνιο και συνοδεύεται επίσης από πρόταση για ανταλλαγή ενέργειας (swap) μεταξύ ΔΕΗ και τρίτων, από τις μονάδες της Καρδιάς 1 και 2. Η ΔΕΗ, είπε ο κ. Φωτόπουλος επικαλούμενος το έγγραφο της Κομισιόν, έχει περιθώριο ως τις 20 Απριλίου να απαντήσει. Είπε επίσης ότι ο ίδιος θα ζητήσει μετάθεση στις υπό ιδιωτικοποίηση μονάδες του Αμυνταίου, για την οποία πάντως προειδοποίησε με σκληρές κινητοποιήσεις.

===================================
ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ: Να μας ζητήσουν συγνώμη οι λασπολόγοι

Χυδαιότητες εις βάρος της ΓΕΝΟΠ χαρακτήρισε το πόρισμα του ΣΔΟΕ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Νίκος Φωτόπουλος.
Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε το προεδρείο της ΓΕΝΟΠ, ο κ. Φωτόπουλος απέδωσε τις επιθέσεις εις βάρος των συνδικαλιστών στη στάση που έχουν κρατήσει όσον αφορά την ιδιωτικοποίηση λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ, το μνημόνιο και τη λειτουργία της αγοράς ενέργειας.

Μάλιστα, ο κ. Φωτόπουλος υπενθύμισε ότι η ΓΕΝΟΠ έχει κάνει καταγγελίες για παράβαση των κανόνων του ανταγωνισμού σε βάρος τη ΔΕΗ και υπέρ ιδιωτών που δραστηριοποιούνται στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας, για παράνομη κρατική ενίσχυση υπέρ της εταιρίας ΑΤΕ, για το μνημόνιο αλλά και για το χαράτσι στα ακίνητα, που επεβλήθη μέσω των λογαριασμών ρεύματος.

Σύμφωνα με τον κ. Φωτόπουλο, το πόρισμα του ΣΔΟΕ «αποτελεί ηθική δικαίωση της ΓΕΝΟΠ και κόλαφο για τους λασπολόγους που θα έπρεπε να μας ζητήσουν συγνώμη». Όπως ανέφερε, το πόρισμα αναφέρει ότι δεν διαπιστώθηκε λήψη εικονικών τιμολογίων, ούτε υπερτιμολογήσεις.

Αναφερόμενος στις διαφορές μεταξύ της αξίας των τιμολογίων που πληρώθηκαν από τη ΓΕΝΟΠ σε ταξιδιωτικά γραφεία και των πραγματικών δαπανών για τη φιλοξενία ξένων συνδικαλιστών, ο κ. Φωτόπουλος υποστήριξε ότι οφείλονται σε πιθανή φοροδιαφυγή των εταιρειών που εμπλέκονται.

«Δώσαμε δικαιώματα»

Σε μια προσπάθεια αυτοκριτικής, ο κ. Φωτόπουλος παραδέχθηκε ότι η ΓΕΝΟΠ έχει δώσει δικαιώματα, ενώ διαβεβαίωσε ότι στο μέλλον οι μελέτες δεν θα ανατίθενται σε συγγενείς συνδικαλιστών. Επίσης, επανέλαβε την πρότασή του για άνοιγμα των λογαριασμών των συνδικαλιστών.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ εξαπέλυσε επίθεση κατά του Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, Λ. Ρακιντζή για το πόρισμα που εξέδωσε και κατά του ΠΑΜΕ, του οποίου τα στελέχη διαφωνούσαν με τον ΟΚΔΕ αλλά πήγαιναν ταξίδια

Σκληρές κινητοποιήσεις

Τέλος, ο κ. Φωτόπουλος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο σκληρών κινητοποιήσεων της ΓΕΝΟΠ, εφόσον πωληθούν τέσσερις λιγνιτικές μονάδες. Στα πλαίσια αυτά, απεκάλυψε ότι η Κομισιόν ζήτησε από τη διοίκηση της ΔΕΗ τις απόψεις της για την πώληση των συγκεκριμένων μονάδων, προκειμένου να επιτευχθεί η πρόσβαση τρίτων στη λιγνιτική παραγωγή. Όπως υποστήριξε, η διοίκηση έχει περιθώριο να απαντήσει μέχρι τις 20 Απριλίου.
====================================
ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ: Απειλεί με «σκληρές» κινητοποιήσεις

Σε περίπτωση ιδιωτικοποίησης λιγνιτικών μονάδων της επιχείρησης.
Στις θέσεις που έχει λάβει η ΓΕΝΟΠ κατά της ιδιωτικοποίησης λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ, του μνημονίου και του τρόπου λειτουργίας της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας, απέδωσε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ, Ν. Φωτόπουλος την επίθεση που υφίσταται η Ομοσπονδία.
Σε συνέντευξη Τύπου σήμερα ο κ. Φωτόπουλος αποκάλυψε επίσης ότι η γενική διεύθυνση Ενέργειας της Κομισιόν, με επιστολή της προς τη διοίκηση της ΔΕΗ την περασμένη Τρίτη 3 Απριλίου, ζητά τις απόψεις της για την πώληση τεσσάρων λιγνιτικών μονάδων (Αμύνταιο 1 και 2, Μελίτη και Μεγαλόπολη 3) που περιλαμβάνονται -κατά τη ΓΕΝΟΠ- στην πρόταση της κυβέρνησης προς την ΕΕ. Η πρόταση για πρόσβαση τρίτων στη λιγνιτική παραγωγή της ΔΕΗ περιλαμβάνεται στο «πακέτο» απελευθέρωσης της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας, όπως και στο μνημόνιο και συνοδεύεται επίσης από πρόταση για ανταλλαγή ενέργειας (swap) μεταξύ ΔΕΗ και τρίτων, από τις μονάδες της Καρδιάς 1 και 2. Η ΔΕΗ, είπε ο κ. Φωτόπουλος επικαλούμενος το έγγραφο της Κομισιόν, έχει περιθώριο ως τις 20 Απριλίου να απαντήσει. Είπε επίσης ότι ο ίδιος θα ζητήσει μετάθεση στις υπό ιδιωτικοποίηση μονάδες του Αμυνταίου, για την οποία πάντως προειδοποίησε με σκληρές κινητοποιήσεις.
Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ μίλησε σήμερα για χυδαίες και λυσσαλέες επιθέσεις κατά της Ομοσπονδίας τις οποίες απέδωσε, μεταξύ άλλων, στις καταγγελίες της ΓΕΝΟΠ για παράβαση των κανόνων του ανταγωνισμού σε βάρος τη ΔΕΗ και υπέρ ιδιωτών που δραστηριοποιούνται στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας, τόσο στην παραγωγή όσο και στην εμπορία, για παράνομη κρατική ενίσχυση υπέρ της εταιρίας ΑΤΕ, για το ασφαλιστικό. Την απέδωσε επίσης στην προσφυγή κατά του μνημονίου στο Συμβούλιο της Επικρατείας, καθώς και στις κινητοποιήσεις κατά του τέλους ακινήτων που επιβλήθηκε μέσω των λογαριασμών ρεύματος.
Επί της ουσίας των καταγγελιών για τη διαχείριση στον Οργανισμό Κοινωνικών Δραστηριοτήτων της ΓΕΝΟΠ ο κ. Φωτόπουλος ανέφερε ότι το πόρισμα του ελέγχου που έκανε το ΣΔΟΕ «αποτελεί ηθική δικαίωση της ΓΕΝΟΠ και κόλαφο για τους λασπολόγους που θα έπρεπε να μας ζητήσουν συγνώμη». Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ το πόρισμα αναφέρει ότι δεν διαπιστώθηκε λήψη εικονικών τιμολογίων, ούτε υπερτιμολογήσεις. Υπάρχουν ωστόσο διαφορές μεταξύ της αξίας των τιμολογίων που πληρώθηκαν από τη ΓΕΝΟΠ σε ταξιδιωτικά γραφεία και των πραγματικών δαπανών για τη φιλοξενία συνδικαλιστών ξένων χωρών τις οποίες ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ απέδωσε σε πιθανή φοροδιαφυγή των εταιρειών που εμπλέκονται. Έκανε πάντως και αυτοκριτική, λέγοντας ότι το συνδικάτο έχει δώσει δικαιώματα και τονίζοντας ότι στο μέλλον δεν θα ανατίθενται μελέτες σε συγγενείς συνδικαλιστών, όπως συνέβη στο παρελθόν, ενώ επανέλαβε την πρόταση για άνοιγμα των λογαριασμών των συνδικαλιστών.
Ο κ. Φωτόπουλος επιτέθηκε τέλος:
- Στον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λ. Ρακιντζή για το πόρισμα του ελέγχου που έκανε στη ΓΕΝΟΠ, λέγοντας ότι «θα πρέπει να ελεγχθεί για τον ρόλο του».
- Στην παράταξη του ΠΑΜΕ, τα στελέχη της οποίας όπως είπε διαφωνούσαν με τον ΟΚΔΕ αλλά πήγαιναν, ωστόσο, ταξίδια.

====================================
Κακουργηματικές διώξεις για τις δαπάνες της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ
Κακουργηματικές διώξεις, σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου, άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών κατά των υπευθύνων των διοικήσεων της ΔΕΗ την περίοδο 1999 - 2010, της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και του Οργανισμού Κοινωνικών Δραστηριοτήτων Εργαζομένων (ΟΚΔΕ) για το θέμα των δαπανών της ΓΕΝΟΠ.
Ν. Φωτόπουλος: Αν σε εμένα βρεθεί 1 ευρώ κατάθεση θα αυτοκτονήσω (03/04/2012).
Η ποινική δίωξη ασκήθηκε μετά το πέρας προκαταρκτικής εξέτασης που διενήργησαν οι εισαγγελείς Αρ. Κορρέας και Ελένη Σίσκου, με αφορμή το πόρισμα του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρου Ρακιντζή για υπέρογκα -σύμφωνα με το αποτέλεσμα του ελέγχου- έξοδα της επιχείρησης προς τα σωματεία εργαζομένων.
Συγκεκριμένα, η δίωξη που άσκησαν οι δύο εισαγγελείς βάσει των στοιχείων του πορίσματος -προϊόν ενδελεχούς μελέτης συμβάσεων αλλά και εξέτασης μαρτύρων εκ των οποίων κάποιοι με την ιδιότητα του υπόπτου τόσο από την ΔΕΗ όσο και από την ΓΕΝΟΠ- αφορά τα εξής αδικήματα:
- Απιστία στην υπηρεσία, κατά συναυτουργία και μη και κατ' εξακολούθηση, σε βάρος Νομικού Προσώπου, από υπαίτιο που μεταχειρίστηκε ιδιαίτερα τεχνάσματα, από την οποία υπήρξε ιδιαίτερα μεγάλης αξίας ελάττωση της περιουσίας του Δημοσίου. Η κατηγορία στρέφεται σε βάρος των νομίμων εκπροσώπων της επιχείρησης (προέδρους, διευθύνοντες συμβούλους, μέλη ΔΣ, της δεκαετίας 1999-2010).
- Αμεση συνέργεια στην απιστία, κατηγορία που στρέφεται σε βάρος των νομίμων εκπροσώπων της ΓΕΝΟΠ- ΔΕΗ και του ΟΚΔΕ της ΔΕΗ.
- Απάτη κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση σε βάρος Νομικού Προσώπου, που αφορά τους αρμοδίους υπαλλήλους, στελέχη και μη, που έλεγξαν και ενέκριναν την εκταμίευση επίμαχων ποσών την τριετία 2008-2010. Η κατηγορία στρέφεται και σε βάρος εκπροσώπων της ΓΕΝΟΠ και κάθε άλλου υπευθύνου που συμμετείχε στην όλη παράνομη δραστηριότητα.
Το πρώτο πόρισμα του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία τον Απρίλιο του 2011 και αφορούσε υψηλές δαπάνες της ΔΕΗ για επιχορηγήσεις προς τη ΓΕΝΟΠ, οι οποίες όμως κρίθηκαν παράνομες καθώς ο νόμος απαγορεύει την ενίσχυση συνδικαλιστικών οργανώσεων από τους εργοδότες.
Ακολούθησε φορολογικός έλεγχος από το ΣΔΟΕ επί των τιμολογίων που είχαν εκδοθεί για διάφορες δραστηριότητες κατά τον οποίο διαπιστώθηκαν υπερκοστολογήσεις για δαπάνες ταξιδίων κ.α., καθώς επίσης έξοδα για μελέτες που ανατέθηκαν σε συγγενικά πρόσωπα συνδικαλιστών, τα οποία μάλιστα καταβλήθηκαν χωρίς να έχουν παραδοθεί ποτέ οι φάκελοι των μελετών.
Χαρακτηριστικά στο πόρισμα αναφέρεται ότι το 2005 και το 2006 καταβλήθηκε ποσό ύψους 5 εκατ. ευρώ για προγράμματα κοινωνικού τουρισμού, ταξίδια, πολυτελή δώρα και γεύματα, χωρίς να αναγράφεται στα σχετικά παραστατικά ούτε ο σκοπός της δραστηριότητας, ούτε -όπου απαιτείτο- τα ονόματα των συμμετεχόντων.
Η δικογραφία για την υπόθεση θα ανατεθεί σε ανακριτή, ο οποίος και θα εντοπίσει τα πρόσωπα που θα πρέπει να κληθούν να λογοδοτήσουν για την υπόθεση.
«Οι τραμπούκοι που αναποδογύριζαν γραφεία και κουνούσαν απειλητικά τα δάχτυλα, τώρα οδηγούνται στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Εάν αυτά είχαν γίνει την ώρα που έπρεπε, πολλά πράγματα θα είχαν αποσοβηθεί», ήταν το καυστικό σχόλιο του εκπροσώπου του ΛΑ.Ο.Σ. Κ. Αϊβαλιώτη.
Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, έκανε σήμερα την ακόλουθη δήλωση: «Η Δημοκρατική Συμμαχία ήταν το πρώτο κόμμα το οποίο ανέδειξε την παθογένεια συνδικαλιστικών οργανώσεων όπως η ΓΕΝΟΠ. Τότε κατηγορηθήκαμε», επεσήμανε η Ντόρα Μπακογιάννη.
Σήμερα πλέον που ο κ. Ρακιντζής έφερε στο φως της δημοσιότητας τα συγκεκριμένα στοιχεία, πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι τέτοιου είδους λογικές που επικράτησαν όλα τα τελευταία χρόνια, έφεραν ουσιαστικά την Ελλάδα στα πρόθυρα της χρεοκοπίας», συμπλήρωσε, τονίζοντας πως πλέον τέτοιου είδους λογικές δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές.
====================================
Φωτόπουλος : «Έχουμε δώσει κι εμείς δικαιώματα, δεν ελέγχαμε τα τιμολόγια που μας έκοβαν τα τουριστικά γραφεία»!
Σε πόλεμο από συμφέροντα που θέλουν να πλήξουν τη ΓΕΝΟΠ ενόψει της πώλησης των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ, απέδωσε την «επίθεση» που δέχεται η συνδικαλιστική οργάνωση, ο πρόεδρός της Ν. Φωτόπουλος.
Όσο για την «ταμπακιέρα», τα ευρήματα δηλαδή του πορίσματος του ΣΔΟΕ, ο κ. Φωτόπουλος, τα αμφισβήτησε τονίζοντας ότι «δικαιώνει τη ΓΕΝΟΠ καθώς δεν κάνει πουθενά λόγο για εικονικά τιμολόγια», και απέδωσε τις διαφορές μεταξύ της αξίας των τιμολογίων που πληρώθηκαν από το συνδικάτο σε ταξιδιωτικά γραφεία και των πραγματικών δαπανών για τη φιλοξενία συνδικαλιστών ξένων χωρών, σε πιθανή φοροδιαφυγή των εταιρειών που εμπλέκονται.
Παραδέχθηκε ωστόσο απουσία ελέγχου από τη ΓΕΝΟΠ στα συνεργαζόμενα τουριστικά γραφεία. «Έχουμε δώσει κι εμείς δικαιώματα, δεν κάναμε καλή διαχείριση, δεν ελέγχαμε τα τιμολόγια που έκοβαν για λογαριασμό της ΓΕΝΟΠ τα τουριστικά γραφεία με τα οποία συνεργαζόμασταν, αρκούμασταν σ’ αυτά που μας έλεγαν».
«Το μόνο που λέει το πόρισμα είναι πόσο κόστισε το κάθε ταξίδι, και τι αποδείξεις βρήκε να κρέμονται κάτω από κάθε τιμολόγιο. Αυτό δε δίνει το δικαίωμα σε κανένα να λέει ότι ντε και καλά είναι υπερτιμολογημένα, μπορεί για παράδειγμα να είναι αποφυγή έκδοσης αποδείξεων μεταξύ εταιρειών», είπε και παραδέχτηκε ότι «έγιναν πολλά λάθη. Έπρεπε να ζητάμε από τα γραφεία και τα τιμολόγια, στο μέλλον θα είμαστε πιο προσεκτικοί»!
«Δεν γνώριζα για τη συγγένεια»!
Σε ερωτήσεις, για τις επιλεκτικές αναθέσεις έργων σε συγγενικά πρόσωπα μελών του Δ.Σ. της ΓΕΝΟΠ, παραδέχθηκε ότι είχαν γίνει, αλλά όπως είπε «δεν… γνώριζα για τη συγγένεια. Στο μέλλον, θα ελέγχουμε τα πάντα, δεν πρόκειται να αναθέσουμε ξανά δουλειά σε συγγενικό πρόσωπο της ΓΕΝΟΠ». Το θέμα, αφορά την ανάθεση μελέτης σε μελετητικό γραφείο της κόρης του παραιτηθέντος οργανωτικού γραμματέα της ΓΕΝΟΠ Ρ. Ρίζου, που παρίστατο στη συν/ξη και διέψευσε ότι η κόρη του έλαβε αμοιβή από το συνδικάτο, κάτι που επιβεβαίωσε και ο κ. Φωτόπουλος, λέγοντας ότι το έργο που της ανατέθηκε, δεν ολοκληρώθηκε, οπότε εκείνη επέστρεψε την προκαταβολή.
Πρώτοι οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ
Μίνι ενδοσυνδικαλιστική σύγκρουση προέκυψε όταν ο κ. Φωτόπουλος απαντώντας σε ερώτηση για τη στάση της παράταξης του ΠΑΜΕ που κατέκρινε την όλη στάση της ΓΕΝΟΠ στο θέμα των ταξιδιών, είπε ότι οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ ήταν οι πρώτοι που συμμετείχαν σε ταξίδια, φέρνοντας ως παράδειγμα συνδικαλιστή που ταξίδεψε στον Καναδά με έξοδα της ΔΕΗ! Πάντως, ο κ. Φωτόπουλος απέδωσε την «επίθεση» που όπως είπε, δέχεται η συνδικαλιστική οργάνωση, σε οργανωμένα συμφέροντα που θέλουν να τη πλήξουν, ενόψει της πώλησης των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ.
Μας πολεμούν τα συμφέροντα
Απέδωσε την «επίθεση» που όπως είπε δέχεται το συνδικάτο σε συμφέροντα που θέλουν να το πλήξουν ενόψει της πώλησης λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ Διότι, όπως είπε στις 20 Απριλίου, η διοίκηση της ΔΕΗ πρέπει να απαντήσει σε επιστολή που έστειλε η Κομισιόν σχετικά με την πώληση των 4 λιγνιτικών μονάδων (Αμύνταιο Ι, ΙΙ, Μελίτη, Μεγαλόπολη ΙΙΙ), θέμα για το οποίο η ΓΕΝΟΠ θα αντιδράσει με κάθε τρόπο. Αυτός είναι και ο λόγος, σύμφωνα με τον ίδιο, που ζήτησε και πέτυχε να μετατεθεί από τη Διεύθυνση Διανομής όπου ανήκε στη Διεύθυνση Παραγωγής, (στη μονάδα του Λαυρίου), απ’ όπου και θα ζητήσει να μετατεθεί στις μονάδες του Αμυνταίου, «για να δώσει από κοινού με τους εκεί εργαζόμενους, τη μάχη για να μη πωληθούν».
====================================
Προς: Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων

κ. Κουτρουμάνη Γεώργιο.


Θέμα: Ένταξη κατηγορίας απασχολούμενων στα δίκτυα διανομής ηλεκτρικής ενέργειας της ΔΕΗ (εναερίτες και υπογείτες κατηγορίας Τ4Α)

Κύριε υπουργέ

Με την απόφαση σας φ10221/οικ.26816/929/30-11-2011(ΦΕΚ2778/02-12-2011) μετά την πρόταση της διαρκούς επιτροπής κρίσεως Βαρέων και Ανθυγιεινών Επαγγελμάτων καθορίσατε τον Νέο πίνακα Βαρέων κα Ανθυγιεινών Επαγγελμάτων. Η ισχύς του καθορίζεται η 01-01-2012.

Στον νέο πίνακα εντάσσεται και η κατηγορία των απασχολούμενων στα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας ΔΕΗ. Σαν κατηγορία είναι αλήθεια ότι ήταν πάγιο αίτημα μας η ένταξη μας στον ΚΒΑΕ.

Με αιτιολογημένα υπομνήματα που καταθέσαμε σαν Ε.ΤΕ/ΔΕΗ στην επιτροπή κρίσεως των Βαρέων και Ανθυγιεινών κάναμε γνωστό το πάγιο αίτημα μας αναδυκνείωντας το δίκαιο του αιτήματος της κατηγορίας.

Η ένταξη όμως εκτός της δικαίωσης της κατηγορίας Τ4Α δημιουργεί για τους ασφαλισμένους και πολλά ερωτηματικά. Ερωτηματικά ως προς την ανταποδοτικότητα από την ένταξη και την επιπλέον ειδική εισφορά.

Υπάρχουν ασφαλισμένοι με χρόνια υπηρεσίας εκτός των ΒΑΕ που μπροστά τους έχουν από έναν έως και δεκαπέντε χρόνια για να θεμελιώσουν συνταξιοδοτικά δικαιώματα. Αυτό από μόνο του δημιουργεί αδικίες γιατί ασφαλισμένος θα πληρώνει επιπλέον εισφορές χωρίς να μπορεί να κάνει χρήση των ορίων ηλικίας για θεμελίωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος.

Εκτιμούμε ότι μπορεί να υπάρξει ρύθμιση όπως για όσους ενώ η κατηγορία τους εξαιρέθηκε από τον νέο πίνακα και είχαν συμπληρώσει 3600 ημέρες ασφάλισης οι παλαιοί και 3375 οι νέοι ασφαλισμένοι αυτοί θα μπορούν να συνεχίζουν να ασφαλίζονται στον Κ.Β.Α.Ε.

Πιστεύουμε ότι σε μια συνάντηση μαζί σας και με καλή διάθεση μπορεί να δοθούν λύσεις που θα είναι προς όφελος και για τους εργαζόμενους και για τα ασφαλιστικά ταμεία.

Για την ΕΤΕ/ΔΕΗ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΛΑΣΤΟΣ ΑΓΓ. ΚΑΡΡΑΣ ΑΝΤ.

=========================================
Θα φέρει αλλαγές η αποκάλυψη των σκανδάλων στη ΓΕΝΟΠ
Χαμός γίνεται στο εσωτερικό της ΓΕΝΟΠ (του ευρύτερου συνδικαλιστικού χώρου της ΔΕΗ θα λέγαμε καλύτερα) μετά τα όσα αποκαλύπτονται για τις επιχορηγήσεις από τη ΔΕΗ και κυρίως τη διαχείρισή τους. Ο Νίκος Φωτόπουλος δεν είναι η περίπτωση του λαμόγιου που δουλεύει προς ίδιον όφελος, αλλά αυτό έχει ελάχιστη σημασία. Ακόμα και αν δεν έχει βάλει κανείς το δάχτυλο στο μέλι, έχουν γίνει όργια και ήταν σε γνώση των πάντων. Άρα έχουν όλοι ευθύνη και είναι ακόμα μεγαλύτερη όταν κάποιος βρίσκεται στην κορυφή. Πάντως μην εκπλαγείτε αν δείτε αλλαγές στην ηγεσία της ΓΕΝΟΠ. Είναι και η κόντρα με το Σπάρτακο που παίζει το ρόλο της…


=========================================
Εκλογικά αποτελέσματα του Συλλόγου Πτυχιούχων Μηχανικών Τ.Ε. ΔΕΗ
Συναδέλφισσες- Συνάδελφοι
Ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες του Συλλόγου μας .Τα αποτελέσματα είναι τα εξής:

• ΜΕΤΩΠΟ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
ΕΔΡΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 5 με ποσοστό 36,51%

• ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΔΡΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 4 με ποσοστό 27,60%

• ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
ΕΔΡΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 2 με ποσοστό 17,77%

• ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΔΡΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 2 με ποσοστό 14,5%

• ΑΣΣΕ/ΔΕΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΔΡΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 0 με ποσοστό 3,36%
Η συμμετοχή των συναδέλφων στην εκλογική διαδικασία ήταν 74,5%.
Οι συνδυασμοί που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία ευχαριστούν όλους τους συναδέλφους για την συμμετοχή τους και όλοι μαζί θα αγωνιστούμε για το καλό του κλάδου μας και της Επιχείρησης που εργαζόμαστε.

Σας ευχόμαστε καλό Πάσχα και υγεία σε όλους.
========================================
Ο Φωτόπουλος «έδωσε» συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ για τις... υπερτιμολογήσεις
Αποδοκίμασε τις αναθέσεις μελετών σε συγγενικά πρόσωπα συνδικαλιστών, παραδέχθηκε διαφορές στην αξία των τιμολογίων που πληρώθηκαν από τη ΓΕΝΟΠ σε ταξιδιωτικά γραφεία και των πραγματικών δαπανών, «ξεμπρόστιασε» συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ που «ταξίδεψε στον Καναδά με έξοδα της ΔΕΗ», και τελικά ο Νίκος Φωτόπουλος ερμήνευσε το πόρισμα Ρακιντζή ως «ηθική δικαίωση για τη ΓΕΝΟΠ».

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε σήμερα, ο κ. Φωτόπουλος μίλησε, σύμφωνα με το ethnos.gr, για χυδαίες και λυσσαλέες επιθέσεις κατά της Ομοσπονδίας τις οποίες απέδωσε, μεταξύ άλλων, στις καταγγελίες της ΓΕΝΟΠ για παράβαση των κανόνων του ανταγωνισμού σε βάρος της ΔΕΗ και υπέρ ιδιωτών που δραστηριοποιούνται στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας, τόσο στην παραγωγή όσο και στην εμπορία.

Τις απέδωσε επίσης στην προσφυγή της ΓΕΝΟΠ κατά του Μνημονίου στο Συμβούλιο της Επικρατείας, καθώς και στις κινητοποιήσεις του σωματείου κατά του τέλους ακινήτων.

Επί της ουσίας των καταγγελιών για τον Οργανισμό Κοινωνικών Δραστηριοτήτων της ΓΕΝΟΠ ο κ. Φωτόπουλος περιέγραψε το πόρισμα του ΣΔΟΕ ως «ηθική δικαίωση της ΓΕΝΟΠ και κόλαφο για τους λασπολόγους».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ, το πόρισμα αναφέρει ότι δεν διαπιστώθηκε λήψη εικονικών τιμολογίων, ούτε υπερτιμολογήσεις.

Υπάρχουν ωστόσο διαφορές μεταξύ της αξίας των τιμολογίων που πληρώθηκαν από τη ΓΕΝΟΠ σε ταξιδιωτικά γραφεία και των πραγματικών δαπανών για τη φιλοξενία συνδικαλιστών ξένων χωρών τις οποίες ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ απέδωσε σε πιθανή φοροδιαφυγή των εταιρειών που εμπλέκονται.

Παραδέχθηκε πάντως ότι το συνδικάτο έχει δώσει δικαιώματα και τόνισε ότι στο μέλλον δεν θα ανατίθενται μελέτες σε συγγενείς συνδικαλιστών, όπως συνέβη στο παρελθόν, ενώ επανέλαβε την πρόταση για άνοιγμα των λογαριασμών τους.

Επίθεση στο ΠΑΜΕ

Επιτέθηκε στον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λ. Ρακιντζή για το πόρισμά του λέγοντας ότι «θα πρέπει να ελεγχθεί για τον ρόλο του» αλλά και στην παράταξη του ΠΑΜΕ, στελέχη της οποίας, όπως είπε, διαφωνούσαν με τον ΟΚΔΕ αλλά πήγαιναν ταξίδια. Μάλιστα έκανε λόγο για συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ που ταξίδεψε στον Καναδά με έξοδα της ΔΕΗ. Στο σημείο αυτό παρενέβη εκπρόσωπος του ΠΑΜΕ, ο οποίος είπε ότι η παράταξή του είναι αντίθετη με τη λειτουργία του οργανισμού κοινωνικών εκδηλώσεων της ΔΕΗ εν μέσω αντεγκλήσεων.

======================================
aristeros deitzis aristerosdeitzis@gmail.com
4 Απρ (Πριν από2 ημέρες)


Oι συνδικαλιστικοί προδότες της ΠΑΣΚΕ/ΕΤΕ/ΔΕΗ σε πλήρη σύμπνοια με τον καμικάζι ηγέτη τους Νίκο Φωτόπουλο κάνουν τα πάντα για να διαλύσουν το σωματείο της ΕΤΕ-ΔΕΗ αφού τους βολεύει ώστε να περάσουν όλα τα μνημονιακά μετρα και να τεμαχιστεί κι άλλο η ΔΕΗ.
Ο σημερινός δήθεν αμόλυντος Πρόεδρος Αγγ.... Βλ..... με το γιουσουφάκι του Κ...... Μ...... δεν παρακαλούσαν τον Κ...... για να κάνουν περιοδείες χωρίς παραστατικά ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΡΊΣΜΑΤΑ τα ονομάτακια τους είναι πρώτα στις περιοδείες.
Ο Β........ δεν χειριζόταν εν λευκώ το περιοδικό της ΕΤΕ και χρεωνε ανυπαρκτα τευχη για δική του εξυπηρετηση ενώ το κορυφαίο που έκανε είναι ότι χρεωνε στην ΕΤΕ τα προεκλογικά φυλλάδια των συντόφωων του(Ζ.........., Παπα........, Τ...............)
Το άλλο ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΟΥ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ο Κώστας Μ........ δεν έκανε σειρά σκανδάλων στο ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ με τις επιτροπές και εμπλέκεται το ονοματακι του με το φαγοποτι των εκλογων των για εκπροσωπους στο Δ.Σ της ΔΕΗ αλλά ότι εκανε τον μεσαζοντα σε μεταφορική εταιρεια που συνεργαζεται με το το σωματείο.
Ποιοι πασκιτες συνδικαλιστές πήγαιναν ταξιδακια στη Καρπαθο,οικογενειακώς και τα χρεωναν στην ΕΤΕ και έχουν ετήσια ξοφλητικά κοντα στα 70 χιλιαρικα το χρόνο.
Υπάρχουν και άλλα πολλά τα οποία θα τα κρινει ο εισαγγελέας και καλό είναι να κελαηδησει και ο Κ.......... που μαζί με τον Φωτοπουλο έκανα δείπνα και τραπεζώματα το 2009 σε βουλευτες του ΠΑΣΟΚ (Χρυσοχοιδη, Κουτρουμάνης, Ανδρουλάκης, Κατσέλη) και η χρεωση ήταν στην ΕΤΕ-ΔΕΗ. Επισης....
Ο Φωτόπουλος δεν έκανε παρέα με τον Ρίζο και μαζί έκαναν τα συνεδρια και τα ταξίδια ...πως τότε δηλαδή ανεχόταν τη διαφθορά στη ΓΕΝΟΠ;
Ο Φωτόπουλος δεν βοήθησε να κάνει μετάθεση ο δακίτης Κατσαρός στην Εμπορία; ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ.
ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ και τα διαλύσατε , και τα φαγατε και συμπεριφερεστε σαν αλήτες. Οι εργαζόμενοι σας έχουν στη μπούκα!!!
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ
Αριστερός Εναερίτης
================================
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚ​Ο ΔΕΛΤΙΟ 06-04-2012
* Άρχισε και θα συνεχιστεί τη Μ.Εβδομάδα η καταβολή ΕΦΑΠΑΞ βοηθήματος και ελπίζουμε να εξασφαλιστούν και νέες πιστώσεις για να υπάρξει απρόσκοπτη καταβολή σε όλους τους Δικαιούχους.
* Το σίριαλ με τις επιθέσεις στη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ συνεχίζεται από τα ΜΜΕ και τον τύπο με παρερμηνεία των γεγονότων και ξαναζεσταμένες παραπλανητικές ειδήσεις.
Ενώ συμπτωματικά η ΤΡΟΪΚΑΑ ζητάει την πώληση από τη ΔΕΗ τεσσάρων (4) Μονάδων Παραγωγής (ΑΜΥΝΤΑΙΟ 1 και 2 - ΜΕΛΙΤΗ - ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ 3).
* Στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και της Διοίκησης για την υπογραφή νέας ΣΣΕ. Ο Σύνδεσμός μας έχει ζητήσει να υπάρχει στη συμφωνία και η διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας των Συναδέλφων που είναι αποσπασμένοι στις θυγατρικές και το Ασφαλιστικό.
* Με τη σύνταξη του Μαΐου θα παρακρατηθούν τα αναδρομικά των νέων κρατήσεων από 01/01/2012 και σε 8 δόσεις
http://ilectroparagoginision.blogspot.com/2012/04/06-04-2012.html
=================================================
Συγκρότηση ΔΑΚΕ/ΕΤΕ-ΔΕΗ

Μετά την εκλογή του συναδέλφου Αντώνη Καρρά στη θέση του Γραμματέα της ΔΑΚΕ/ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ/ΚΗΕ και την παραίτηση του από Γραμματέα της ΔΑΚΕ/ΕΤΕ-ΔΕΗ.
Σήμερα 5 Απριλίου 2012 μετά από μυστική ψηφοφορία συγκροτήθηκε σε σώμα η ΔΑΚΕ/ΕΤΕ-ΔΕΗ με απόλυτη πλειοψηφία εκλέχτηκαν οι παρακάτω.
Γραμματέας: ΤΩΜΑΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
Αν. Γραμματέας: ΜΑΣΟΥΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
Γραμματέας Οικονομικού: ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΗΣ .
Γραμματέας Οργανωτικού: ΚΟΥΝΟΥΚΛΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Υπεύθυνος Γραμ. Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων: ΚΟΛΙΟΦΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Υπεύθυνος Γραμ. Νομικής Υποστήριξης και Συνταξιούχων: ΓΟΥΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Υπεύθυνος Γραμ. Κινητοποίησης: ΚΟΥΡΕΤΑΣ ΗΛΙΑΣ
Υπεύθυνος Γραμ. Εργασιακών Σχέσεων: ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
Υπεύθυνος Γραμ. Προγράμματος Εκπ/σης και Επιμόρφωσης: ΚΟΥΡΕΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Υπεύθυνος Γραμ. Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων: ΔΕΜΕΝΕΛΟΥΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
Υπεύθυνος Γραμ. Καταναλωτικού Κινήματος: ΜΠΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ
ΕΙΔΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΕΣ
Υπ/νος Γραμ. Τύπου: ΜΕΛΕΤΗΣ ΦΩΤΗΣ
Υπ/νη Γραμ. Γυναικείου Τμήματος Ισότητας: ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ
Υπ/νος Γραμ. Υγιεινής και Ασφάλειας: ΝΤΑΤΣΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
Υπ/νος Γραμ. Περιβάλλοντος-Οικολογίας: ΠΑΠΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Υπ/νος Γραμ. Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων: ΑΝΘΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΥΠΕΡΚΕΙΜΕΝΑ ΟΡΓΑΝΑ
ΚΑΡΡΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΜΠΡΟΥΜΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
ΧΡΙΣΤΟΓΟΥΛΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ


Για τη ΔΑΚΕ/ΕΤΕ-ΔΕΗ

Γραμματέας Αν. Γραμματέας

Δεν υπάρχουν σχόλια: