Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2012

«επαναστατική» μέθοδο αντίστασης στο νέο Μνημόνιο που προβλέπει εργασιακό Μεσαίωνα.


O Φωτόπουλος έβαλε πλώρη να γίνει πρόεδρος στη ΓΣΕΕ

Οχι μόνο δεν διεγράφη από την ΠΑΣΚΕ αλλά βάζει πλώρη για πρόεδρος της ΓΣΕΕ ο Νίκος Φωτόπουλος. Στις εκλογές του προσεχούς Μαρτίου 2013 ο κ. Φωτόπουλος θα συγκρουστεί με τον Γιάννη Παναγόπουλο, ο οποίος, μάλιστα, προχθές, ζήτησε την διαγραφή του από την «πράσινη» συνδικαλιστική παράταξη ΠΑΣΚΕ !
Σε συγκέντρωση στελεχών της ΠΑΣΚΕ-ΓΣΕΕ που έγινε τις προάλλες, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος εισηγήθηκε στους συνδικαλιστές συντρόφους του τη διαγραφή του Νίκου Φωτόπουλου από την «πράσινη» ΠΑΣΚΕ.
Αυτό λόγω των θέσεων που έχει υποστηρίξει το τελευταίο διάστημα αλλά και της τακτικής που έχει επιλέξει με την κατάληψη δημόσιων κτιρίων και την «επαναστατική» μέθοδο αντίστασης στο νέο Μνημόνιο που προβλέπει εργασιακό Μεσαίωνα.
Η πρόταση του κ. Παναγόπουλου όχι μόνο δεν έγινε δεκτή αλλά προκάλεσε την έντονη αντίδραση των παρευρισκομένων. Ας σημειωθεί ότι ο κ. Φωτόπουλος έχει παραδεχθεί ότι στις τελευταίες εκλογές δεν ψήφισε ΠΑΣΟΚ και αφήνει να εννοηθεί ότι έχει ανοίξει διαύλους επικοινωνίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Στις επόμενες εκλογές για την ηγεσία της ΓΣΕΕ που θα γίνουν τον Μάρτιο του 2013 ο κ. Φωτόπουλος σχεδιάζει να θέσει υποψηφιότητα και προβλέπεται ότι ο πόλεμος με τον κ. Παναγόπουλο (θεωρείται «συστημικός» από τους εργαζόμενους) έχει ήδη ξεκινήσειΠηγή: O Φωτόπουλος έβαλε πλώρη να γίνει πρόεδρος στη ΓΣΕΕ | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/72161#ixzz29Mvatvz1
==================================

Δεν υπάρχουν σχόλια: