Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2012

ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ Ο ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ Γ.Α.Δ.Α.

«Φίλοι δημοσιογράφοι. Πριν από λίγο καταλάβαμε το κτίριο πληροφοριακών συστημάτων της ΔΕΗ στην οδό Μεσογείων 190-194. Ο λόγος είναι για να βρούμε μια σειρά στοιχεία σχετικά με το χαράτσι. Στοιχεία που συνιστούν σκάνδαλο απέναντι στο φτωχό λαό. Στοιχεία που θα αποδείξουν ότι πληρώνουν μόνο τα κορόιδα. Εκεί θα μείνουμε μέχρι να τεκμηριώσουμε τα όσα ως ένα βαθμό γνωρίζουμε. Τα στοιχεία αυτά αν είμαστε έτοιμοι και προλάβουμε θα παρουσιαστούν αύριο σε συνέντευξη τύπου», αναφέρεται σε μήνυμα που έστειλε πριν λίγο ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος. 
ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ Ο ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ Γ.Α.Δ.Α.

Επενέβησαν τα ΜΑΤ στο κτίριο της γραμματείας πληροφοριακών συστημάτων της ΔΕΗ το οποίο βρισκόταν υπό κατάληψη συνδικαλιστών της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ.
Έχουν συλλάβει  συνολικά 18 άτομα :
ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΡΙΖΟΣ ΒΛΑΣΤΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΣΙΓΓΑΛΟΣ ΖΑΡΟΛΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΘΕΟΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΧΑΤΖΗΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΑΡΡΑΣ ΘΕΟΔΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΡΜΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
Ο πρόεδρος ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ και τα οι συλληφθέντες καλούν τον κόσμο να μεταβεί στην Γ.Α.Δ.Α για συμπαράσταση….!!!
===============================

ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο Ν. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Δεκαοκτώ συλλήψεις από την κατάληψη κτιρίου της ΔΕΗ

Με επέμβαση των ΜΑΤ έληξε λίγο μετά τις έντεκα απόψε το βράδυ η κατάληψη του κτιρίου Πληροφοριακών Συστημάτων της ΔΕΗ, στην οδό Μεσογείων 190-194,στην οποία είχε προχωρήσει η ΓΕΝΟΠ. Συνελήφθησαν 18 άτομα, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος τη ΓΕΝΟΠ, Νίκος Φωτόπουλος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Δεκαοκτώ συλλήψεις από την κατάληψη κτιρίου της ΔΕΗ
Μετά τη μεταφορά των συλληφθέντων στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, έξω από το κτίριο συγκεντρώθηκαν περίπου εξήντα άτομα, προκειμένου να τους συμπαρασταθούν.
Ο λόγος που έγινε η κατάληψη, σύμφωνα με τον Ν. Φωτόπουλο, ήταν η αναζήτηση στοιχείων σχετικά με το τέλος ακινήτων που εισπράττεται μέσω των λογαριασμών ρεύματος τα οποία κατά τον κ. Φωτόπουλο "συνιστούν σκάνδαλο απέναντι στο φτωχό λαό. Στοιχεία που θα αποδείξουν ότι πληρώνουν μόνο τα κορόιδα".
Η ΓΕΝΟΠ υποστηρίζει ακόμη ότι η κατάληψη έγινε επειδή υπάρχει κίνδυνος να χαθούν τα στοιχεία αυτά, από τα οποία πιθανώς θα προκύψει και νομικό σκάνδαλο.
Σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία αναφέρει ότι με την αποψινή ενέργεια "στέλνει μήνυμα στο σάπιο πολιτικό σύστημα που επί χρόνια έκρυβε τη λίστα Λαγκάρντ".
Δεκαοκτώ συλλήψεις από την κατάληψη κτιρίου της ΔΕΗ
Η ΓΕΝΟΠ υπερασπίζεται τέλος τους εργαζόμενους των ναυπηγείων Σκαραμαγκά που εισέβαλαν την περασμένη εβδομάδα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, λέγοντας οτι "αν κάποιοι έπρεπε να καθίσουν αύριο στο σκαμνί, δεν είναι οι εργαζόμενοι των ναυπηγείων Σκαραμαγκά αλλά εσείς που τους εμπαίζετε μήνες τώρα, αφήνοντάς τους απλήρωτους".

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63721120
===============================
Συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ κατέλαβαν το κτήριο πληροφοριακών συστημάτων της ΔΕΗ
Στην αιφνιδιαστική κατάληψη του κέντρου Πληροφοριακών Συστημάτων της ΔΕΗ προχώρησαν οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ.
Σε ανακοίνωσή τους οι συνδικαλιστές τονίζουν ότι θα παραμείνουν στο κτήριο της οδού Μεσογείων 190-194 προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία για το σκάνδαλο με το χαράτσι τα οποία και θα παρουσιάσουν στον εισαγγελέα.
Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν:
«Κύριοι του συστήματος 
• Που ενώ εσείς είστε, που παρανομείτε ασύστολα. 
• Που ενώ εσείς είστε, που στήσατε τα σκάνδαλα του χρηματιστηρίου της siemens, του Βατοπεδιου, των δομημένων ομόλογων , των Ολυμπιακών αγώνων. 
• Που ενώ εσείς είστε, που με τις αποφάσεις σας σπέρνετε τη φτώχεια και την δυστυχία, φέρνοντας εκατομμύρια συνάνθρωπους μας στην απόγνωση. 
• Που ενώ εσείς είστε, που ανέχεστε την μαύρη και ανασφάλιστη εργασία. 


• Που ενώ εσείς είστε, που δεν σας καίγεται καρφί αν χιλιάδες εργαζόμενοι είναι άνεργοι ή επί μήνες απλήρωτοι.
Και από πάνω έχετε και το θράσος να απαιτείτε να μην διαμαρτυρόμαστε, όταν έχετε κάνει τη ζωή μας ΚΟΛΑΣΗ και τη χώρα προτεκτοράτο και κατά τ' άλλα εμφανίζεστε ως πατριώτες.
Σας λέμε πως
Οι παράνομοι, οι τραμπούκοι και οι τρομοκράτες δεν είναι οι εργαζόμενοι αλλά εσείς.
Οι εργαζόμενοι αμύνονται δεν επιτίθενται.
Αμύνονται στη φτώχεια, την δυστυχία και την εξαθλίωση.
Αμύνονται στα χαράτσια και στα μνημόνια σας.
Αμύνονται γιατί τους μετατρέπετε σε σύγχρονους δούλους και σκλάβους.
Αν κάποιοι έπρεπε να καθίσουν αύριο στο σκαμνί, δεν είναι οι εργαζόμενοι των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά ,( που δεν ρωτήσατε να μάθετε πως ζουν, αν ζουν), αλλά εσείς που τους εμπαίζετε μήνες τώρα, αφήνοντάς τους απλήρωτους.
Βάλτε λοιπόν καλά στο μυαλό σας, ο λαός δεν θα σας αφήσει ατιμώρητους.
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ.
Να πληρώσουν οι τσαμπατζήδες οι φοροκλέφτες, οι έχοντες και κατέχοντες και όσοι συνειδητά και με την ανοχή του πολιτικού κατεστημένου πλουτίζουν παρασιτικά, επί δεκαετίες, σε βάρος της χώρας και του λαού της»
================================

Δεν υπάρχουν σχόλια: