Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2012

Σήμερα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ωστόσο η κατάσταση παραμένει πολύ κρίσιμη.


Εξαιρετικά κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση του άτυχου 38 εργαζόμενου της ΔΕΗ – Υποβλήθηκε σε επέμβαση στο κεφάλι.

Εξαιρετικά κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση του άτυχου εργαζόμενου της ΔΕΗ, ο οποίος τραυματίστηκε χτες τα ξημερώματα στο Νότιο Πεδίο, κατά της διάρκεια εργασίας στον εκσκαφέα Ε3. Ο 38χρονος Νίκος Καραστογιάννης ο οποίος βρέθηκε πεσμένος στο έδαφος, δίπλα από τις ερπύστριες του γιγαντιαίου εκσκαφέα σε κωματώδη κατάσταση και με βαρύτατα τραύματα στο κεφάλι, χαροπαλεύει στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης.  Σήμερα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ωστόσο η κατάσταση παραμένει πολύ κρίσιμη.

Στο μεταξύ, χτες το πρωί έφτασε στο Νότιο Πεδίο κλιμάκιο της Επιθεώρησης Μεταλλείων από τη Θεσσαλονίκη μαζί με αστυνομικούς, για τη διερεύνηση του πολύ σοβαρού εργατικού ατυχήματος. Ο μοιραίος εκσκαφέας στον οποίο άτυχος Ν. Καραστογιάννης εργαζόταν μαζί με άλλους τρεις συναδέλφους του, είναι αποκλεισμένος και φυλάσσεται για να μην πλησιάσει κανείς. Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το πόρισμα της Επιθεώρησης Μεταλλείων και της αστυνομίας, το οποίο θα συντάξουν οι αρμόδιες αρχές μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει αποκλειστεί το σενάριο που ακούστηκε πολύ στην αρχή, δηλαδή ο 38χρονος να έπεσε από μεγάλο ύψος, πάνω από τον εκσκαφέα. Επίσης το τραύμα στο κεφάλι είναι τέτοιο που δεν φαίνεται να προήλθε από σίδερο ή άλλο αιχμηρό αντικείμενο. Αντιθέτως εικάζεται ότι μπορεί αν οφείλεται σε μεγάλη ποσότητα μάργας ή λιγνίτη που έπεσε από πάνω και χτύπησε τον άτυχο εργαζόμενο.Απόσπασμα από ρεπορτάζ του ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΗΤΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: