Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Όλοι συμμετέχουμε δυναμικά στις επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες.

=======================================================

Ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου της Κέρκυρας για την εκποίηση,  του ομίλου ΔΕΗ.

Η ανακοίνωση
Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,
   Η κυβέρνηση συνεχίζει το δρομολόγιο της καταστροφής. Νέος σταθμός η ΕΚΠΟΙΗΣΗ του ομίλου ΔΕΗ, της Μεγαλύτερης βιομηχανικής και στρατηγικής σημασίας Επιχείρησης για την χώρα.
ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΖΟΥΝ την ΔΕΗ και δωρίζουν το 30% του σώματος της στο ιδιωτικό κρατικοδίαιτο κεφάλαιο.
ΔΩΡΙΖΟΥΝ το Εθνικό Δίκτυο Μεταφοράς που είναι η αρτηρία και ραχοκοκαλιά της ΔΕΗ.
ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ έτοιμες υποδομές στους ανυπόμονους ψευτοεπενδυτές να παράγουν και να διανέμουν ρεύμα.
ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ έτοιμο στο πιάτο εξασφαλισμένο πελατολόγιο που αντιστοιχεί στα 2.000.000 πελάτες της ΔΕΗ.
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ τους εργαζόμενους ως σκλάβους και τους μεταφέρουν στα σκλαβοπάζαρα των σκοτεινών ιδιωτικών συμφερόντων.
ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ το ξεπούλημα του ομίλου ΔΕΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ και την ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗαπελευθέρωση της αγοράς Η/Ε όταν γνωρίζουν πολύ καλά και έχει αποκαλυφθεί ότι γύρω από τον όμιλο ΔΕΗ εξελίσσεται ένα πολιτικό και επιχειρηματικό παιχνίδι αξίας πολλών δις €, γνωρίζουν πολύ καλά ότι το παιχνίδι της αγοράς Η/Ε είναι στημένο σε βάρος της ΔΕΗ.
Συνάδελφισσες – Συνάδελφοι,
Εάν ΣΗΜΕΡΑ δεν αντιδράσουμε και δεν αντισταθούμε στα σχέδιά τους, εάν σήμερα δεν προστατεύσουμε τον όμιλο ΔΕΗ αύριο θα είναι ΑΡΓΑ.
ΖΗΤΑΜΕ από την κυβέρνηση να πάρει πίσω την απόφασή της και να οργανώσει ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ώστε να αποφασίσει ο  Ελληνικός λαός, ο οποίος είναι ο μοναδικός ιδιοκτήτης της ΔΕΗ
Η απόφαση για ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ είναι επικύνδυνη γιατί, με αυτό τον τρόπο, το πολύτιμο κοινωνικό αγαθό του ηλεκτρικού ρεύματος μετατρέπεται σε εμπόρευμα, με ο,τι αυτό συνεπάγεται για τον ελληνικό λαό ενώ οι εργαζόμενοι μετατρέπονται σε έρμαια στα χέρια των νέων επενδυτών.
Είναι οδυνηρό κι εξοργιστικό σε μία κρίσιμη για τη χώρα περίοδο, να συνεχίζει η κυβέρνηση να εκθέτει την κοινωνία σε ακόμα μεγαλύτερους και μη αναστρέψιμους κινδύνους.
Απαιτούμε από την κυβέρνηση να αλλάξει ρότα και να αποσύρει το παράνομο νομοσχέδιο. Δηλώνουμε, δε, ότι θα στηρίξουμε με κάθε μέσο και τρόπο τον αγώνα των εργαζομένων στη ΔΕΗ.
============================
Tις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην ΔΕΗ στηρίζει το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου και καλεί τα σωματεία μέλη του και τους εργαζόμενους να στηρίξουν τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων της ΔΕΗ.


Η Κυβέρνηση υποταγμένη , μέσω της μνημονιακής πολιτικής στα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα, συνεχίζει το δρομολόγιο της καταστροφής της Εθνικής μας περιουσίας.
Μέγα σταθμός το ξεπούλημα της ΔΕΗ, της μεγαλύτερης βιομηχανικής και στρατηγικής σημασίας επιχείρησης για τη χώρας.
Η ιδιωτικοποίηση της ηλεκτρικής ενέργειας δεν είναι μόνο ασύμφορη οικονομικά, αλλά και καταστροφική για την οικονομία, την κοινωνία και τα εθνικά συμφέροντα της χώρας μας.
Όπου η παραγωγή της ηλεκτρικής ενέργειας πέρασε στα χέρια των ιδιωτών είχαμε τεράστιες αυξήσεις και συγκεκριμένα : Νορβηγία 89%%, Τσεχία 84%, Σουηδία 71%, Ουγγαρία 64%, Δανία 64%%, Ολλανδία 49%, Φιλανδία 36%%, Πολωνία333%. Για εμάς, το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό και ως τέτοιο, θα πρέπει να είναι πάντα σε
προσιτές τιμές, ώστε να μπορεί να το απολαμβάνει και ο ποιο φτωχός καταναλωτής. Ένα θεμελιώδες κοινωνικό αγαθό με πολλές παραμέτρους, κοινωνική, αναπτυξιακή, εθνική και δεν πρέπει να προσφέρεται για κερδοσκοπία.

Η κυβέρνηση δεν έχει την ηθική και δημοκρατική νομιμοποίηση να ιδιωτικοποίηση τον όμιλο της ΔΕΗ.
Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ αξιολογώντας και αναλύοντας τις εξελίξεις συνεδρίασε και αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ:
48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις με έναρξη την κατάθεση του νομοσχεδίου στην αρμόδια επιτροπή παραγωγής και εμπορίου της Βουλής.
Διοργάνωση συλλαλητηρίων σε όλη την επικράτεια όπου υπάρχουν ενεργειακά κέντρα.
Κάλεσμα όλων των εργαζομένων του Ομίλου ΔΕΗ, ΔΕΔΔΗΕ, ΑΔΜΗΕ, ΕΜΠΟΡΙΑ στις μονάδες παραγωγής της ηπειρωτικής χώρας και την ΑΣΠ Νησιών για προετοιμασία και επαγρύπνηση.
Κάλεσμα στους φορείς των ενεργειακών περιοχών για συντονισμό της δράσης.

============================
Mεταξύ 8 και 10 το βράδυ oι πιθανές ώρες για διακοπές ρεύματος λόγω της απεργίας στην ΔΕΗ

  Η εφαρμογή των προγραμμάτων διακοπών ρεύματος και η διάρκεια των περικοπών θα εξαρτηθεί αφενός από το μέγεθος της ισχύος που θα λείπει από το σύστημα και αφετέρου από το ύψος της ζήτησης ηλεκτρικής ενέργειας. Οι πιο «δύσκολες» ώρες δεν είναι πλέον οι μεσημεριανές (καθώς τα φωτοβολταϊκά που έχουν εγκατασταθεί τα τελευταία χρόνια έχουν τη μέγιστη απόδοση τις ώρες που η κατανάλωση κορυφώνεται λόγω ζέστης και χρήσης των κλιματιστικών), αλλά οι βραδινές οπότε η χρήση του κλιματισμού είναι επίσης αυξημένη, χωρίς να υπάρχει η παραγωγή των φωτοβολταϊκών. Το μέγιστο της ζήτησης αυτήν την περίοδο κυμαίνεται στα 7000-7500 μεγαβάτ μεταξύ 8 και 10 το βράδυ. Οι εφεδρείες του συστήματος πέρα από τις μονάδες της ΔΕΗ περιλαμβάνουν εισαγωγές καθώς και τις μονάδες των ιδιωτών ηλεκτροπαραγωγών, συνολικής ισχύος περί τα 2.500 μεγαβάτ. Πληροφορίες από τη ΓΕΝΟΠ αναφέρουν ότι θα γίνει προσπάθεια να τεθούν εκτός λειτουργίας το σύνολο των μονάδων του Βορρά (Πτολεμαίδα, Αγ. Δημήτριος, Φλώρινα), κάτι που θα προκαλέσει άμεσα σοβαρά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση της χώρας. Στην προσπάθεια αυτή κατά τις ίδιες πληροφορίες οι συνδικαλιστές επιζητούν τη συνεργασία τοπικών φορέων και της αυτοδιοίκησης που επίσης έχουν ταχθεί κατά της «μικρής ΔΕΗ». Υπάρχουν ωστόσο και εισηγήσεις από συνδικαλιστές για μικρότερου εύρους κινητοποίηση «ώστε να μην δοθεί αφορμή για επιστράτευση από την έναρξη της απεργίας» όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά και κλιμάκωση στη συνέχεια. Η ΓΕΝΟΠ έχει προκηρύξει 48ωρες κυλιόμενες απεργίες κατά του νομοσχεδίου για τη «μικρή ΔΕΗ» ενώ προγραμματίζει επίσης συλλαλητήριο μεθαύριο Πέμπτη 3 Ιουλίου στις 7 μμ έξω από τα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ στην οδό Χαλκοκονδύλη. Η Ομοσπονδία ζητά απόσυρση του νομοσχεδίου και διενέργεια δημοψηφίσματος για την αποκρατικοποίηση της επιχείρησης.
===============================
Στη Βουλή αύριο το νομοσχέδιο για τη «μικρή ΔΕΗ»
Παρεμβάσεις του ΚΚΕ ενάντια στην παραπέρα ιδιωτικοποίηση και τη στρατηγική της απελευθέρωσης. Αυξήσεις από σήμερα στα οικιακά τιμολόγια ρεύματος
Περίπου 3.000 εργαζόμενοι της σημερινής ΔΕΗ θα περάσουν στη «μικρή» θυγατρική και θα μεταφερθούν στο νέο εργοδότη

Αύριο Τετάρτη θα κατατεθεί στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής το νομοσχέδιο για τη «μικρή ΔΕΗ», η οποία θα πωληθεί στη συνέχεια σε ιδιώτες. Από σήμερα, εξάλλου, αυξάνονται και οι τιμές στα οικιακά τιμολόγια της ΔΕΗ. Συγκεκριμένα, θα ισχύσουν αυξήσεις στο οικιακό τιμολόγιο για κατανάλωση 0 - 800 κιλοβατώρες το τετράμηνο και μειώσεις στα εμπορικά τιμολόγια.
Η «μικρή ΔΕΗ» θα παράγει ηλεκτρική ενέργεια περίπου 2.318 MW. Στις μονάδες της θα απασχολούνται συνολικά 3.000 από τους σημερινούς υπαλλήλους της ΔΕΗ ΑΕ και θα πάρει από τη μητρική εταιρεία πελατολόγια με 2 εκατ. καταναλωτές, οικιακούς και βιομηχανικούς.
Σύμφωνα με το νομοσχέδιο, η περιουσία της νέας εταιρείας θα δημιουργηθεί από τη «ΔΕΗ ΑΕ, με εισφορά στη νέα εταιρεία ποσοστού που προσεγγίζει το 30% του παραγωγικού δυναμικού της ΔΕΗ ΑΕ και της πελατειακής της βάσεως». Στη «μικρή ΔΕΗ» παραχωρούνται μονάδες ηλεκτροπαραγωγής με καύσιμο λιγνίτη, υδροηλεκτρικές μονάδες και η μονάδα ηλεκτροπαραγωγής με καύσιμο φυσικό αέριο ΑΗΣ Κομοτηνής.
Με στόχο να οργανωθεί με μαζικούς όρους η αντίθεση των εργαζομένων στην παραπέρα ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ και συνολικά στην πολιτική της απελευθέρωσης της αγοράς Ενέργειας, που προωθείται εδώ και δεκαετίες στην Ελλάδα και σε όλη την ΕΕ, οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ διοργανώνουν παρεμβάσεις, εξορμήσεις και περιοδείες σε υπηρεσίες και καταστήματα της ΔΕΗ στην Αττική, στη Θεσσαλονίκη, στην Κοζάνη, στην Πτολεμαΐδα και σε άλλες πόλεις.
Χτες, στη Δυτική Μακεδονία έγιναν περιοδείες στο Ορυχείο Αμύνταιου, στον ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου, στο Ραουλάδικο, στον ΑΗΣ Αμύνταιου και στον ΑΗΣ Πτολεμαΐδας. Σήμερα, στη Θεσσαλονίκη προγραμματίζεται περιοδεία στις 7 π.μ., στα υπόγεια και εναέρια δίκτυα στον Εύοσμο, με επικεφαλής τον Γιάννη Ζιώγα, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ. Επίσης, στη Δυτική Μακεδονία, στον ΑΔΜΗΕ, με επικεφαλής τον Γιάννη Βήττα, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτ. Μακεδονίας του ΚΚΕ και στον ΑΗΣ Καρδιάς, με τον Νώντα Στολτίδη, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτ. Μακεδονίας του ΚΚΕ.
Χτες, ο Νίκος Γόντικας, μέλος της ΕΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ, περιόδευσε στο Λιγνιτικό Κέντρο Μεγαλόπολης. Μεταξύ άλλων, κάλεσε τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση που διοργανώνει το ΚΚΕ ενάντια στην πώληση της «μικρής ΔΕΗ», την Παρασκευή 4 Ιούλη στις 11 π.μ. στην κεντρική πλατεία της Μεγαλόπολης.
Επίσης χθες, στην πλατεία Ελευθερίας της Εδεσσας έγινε συγκέντρωση με πρωτοβουλία φορέων της περιοχής, καθώς στη «μικρή ΔΕΗ» εντάσσονται και τα δύο υδροηλεκτρικά εργοστάσια (Αγρα και Εδεσσαίου) της Πέλλας. Παραβρέθηκε αντιπροσωπεία της ΤΟ Πέλλας του ΚΚΕ.
================================
ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ

ΑΘΗΝΑ 01/07/21014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ

 Συναδέλφισσες –Συνάδελφοι,
Συγκυβέρνηση και ιδιωτικά συμφέροντα, πατώντας στην τρόικα και τα μνημόνια τους , μας φέρνουν στο σημείο ΜΗΔΕΝ.
 Ξεκίνησαν με το ξεπούλημα του ΑΔΜΗΕ.
 Ξεκινούν το ξεπούλημα της μικρής ΔΕΗ.
 Έρχεται το ξεπούλημα του 17% της υπόλοιπης ΔΕΗ.
   ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΔΕΗ
  ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ
 Το ρεύμα από κοινωνικό αγαθό για όλους,
     θα μετατραπεί   σε ακριβοπληρωμένο προϊόν για λίγους.

     ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ
    Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ
         

Όλοι στην συγκέντρωση – συλλαλητήριο την Πέμπτη στις 7μ.μ.στα Κεντρικά Γραφεία της ΔΕΗ (Χαλκοκονδύλη 30).

Όλοι συμμετέχουμε δυναμικά στις επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες.
http://sptmte-dei.gr
====================================
ΕΝΟΠ-ΔΕΗ: Όχι στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ

  Εκτύπωση σελίδαςΑποθήκευση σελίδαςΑποστολή με e-mailΠροσθήκη στο αρχείοΜέγεθος κειμένου
Ανακοίνωση με την οποία καταφέρεται ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης για τη ΔΕΗ εξέδωσε  η Ένωση Διοικητικού και Οικονομικού Προσωπικού (ΕΝΟΠ) της ΔΕΗ. Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Ακάθεκτη η συγκυβέρνηση προχωρά στο μεγαλύτερο έγκλημα για την χώρα μας, δηλαδή στο ξεπούλημα της «μικρής» ΔΕΗ.

Δεμένη στο άρμα των δανειστών, δείχνοντας την μεγαλύτερη πυγμή απέναντι στο Συνδικαλιστικό κίνημα στη ΔΕΗ απειλεί ότι θα προβεί ακόμη σε κάθε αντιδημοκρατική πράξη προκειμένου να κάμψει το φρόνημα των εργαζομένων στη ΔΕΗ.

Επειδή πιστεύουμε ότι ξεπουλιέται η μεγαλύτερη επιχείρηση στη χώρα.

Επειδή πιστεύουμε ότι το Ηλεκτρικό ρεύμα πρέπει να είναι υπό κρατικό έλεγχο.

Επειδή πιστεύουμε ότι η Ηλεκτρική Ενέργεια είναι κοινωνικό αγαθό και άρα δεν μπορεί να υπόκειται στους νόμους και
στους κανόνες της αγοράς.

Επειδή πιστεύουμε ότι με την μετάβαση της ΔΕΗ στον ιδιώτη τίθενται σε επισφαλή θέση η ομαλή τροφοδοσία της χώρας.

Επειδή πιστεύουμε ότι ο ιδιώτης κυνηγά το κέρδος και όχι τον ανταγωνισμό.

Για όλους αυτούς τους λόγους. Σας καλούμε στο προσκλητήριο του ΑΓΩΝΑ ξεκινώντας την Πέμπτη με επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες.
Επίσης την Πέμπτη στις 7 μ.μ. έξω από τα Κεντρικά γραφεία
της Χαλκοκονδύλη 30 θα πραγματοποιηθεί Παναττικό Συλλαλητήριο».

 ===================================

KKE: Απάντηση στο σχέδιο για τη «μικρή ΔΕΗ» και τις κυβερνητικές απειλές
Στόχος της Ε.Ε. η απελευθέρωση της ενέργειας
Σύμφωνα με το ΚΚΕ: "Απέναντι στο σχέδιο για τη «μικρή ΔΕΗ» και τις κυβερνητικές απειλές πρέπει να υπάρχει αγωνιστική απάντηση όλου του λαού, η οποία θα βάλει στο στόχαστρο τόσο την πολιτική της ΕΕ για την απελευθέρωση της ενέργειας, την όποια υλοποιεί η κυβέρνηση και αποδέχονται τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης, όσο και τις επικίνδυνες θεωρίες, που επαναφέρει η κυβέρνηση, ότι ο λαός δεν έχει δικαίωμα να αντιδρά και να αντιπαλεύει αντιλαϊκές αποφάσεις.

Ο αγώνας των εργαζομένων στη ΔΕΗ είναι δίκαιος, γι’ αυτό και πρέπει να στηριχτεί από όλο το λαό που θα πληρώσει ακόμη πιο ακριβά την περαιτέρω ιδιωτικοποίησή της. Το δίκιο αυτού του αγώνα πηγάζει από την αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική και δεν ταυτίζεται με τη στάση που κατά καιρούς έχουν κρατήσει διάφορες συνδικαλιστικές ηγεσίες, στηρίζοντας την πορεία ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ".
http://www.enet.gr/
========================================
Επισπεύδει η κυβέρνηση την ψήφιση του νομοσχεδίου για τη μικρή ΔΕΗ. 

Σύμφωνα με κυβερνητικούς αξιωματούχους πρόθεση της ειναι να έχει ψηφιστεί μέχρι την επόμενη Πέμπτη και όχι στο δευτερο θερινό τμήμα της Βουλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες το νομοσχέδιο εχει ήδη εγκριθεί απο την τρόικα, ενω οι όποιες τροποποιήσεις αφορούν την ενσωμάτωση στο νομοσχέδιο σημείων του διαγωνισμού.

Οι συνδικαλιστές απο την πλευρά τους απο την πρώτη ημέρα κατάθεσης του νομοσχεδίου σκοπεύουν, σύμφωνα με πληροφορίες, να μην διαθέσουν τις απαιτούμενες εφεδρείες για τη λειτουργία του συστήματος στο χερσαίο τμήμα της χώρας, γεγονός που ενδέχεται να επιφέρει ωριαίες και πλέον διακοπές στην ηλεκτροδότηση.

Διαφορετική στάση θα κρατήσουν στα νησιά, λόγω του τουρισμού.

Εν τω μεταξύ σχέδια για εκ περιτροπής διακοπή της ηλεκτροδότησης εξετάζει ο διαχειριστής του συστήματος και η ΔΕΗ, ενω η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος Σοφία Βουλτεψη μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστράτευσης των συνδικαλιστών της ΓΕΝΟΠ σε περίπτωση που κατεβάσουν τους διακόπτες.

Η κ. Βουλτεψη έκανε λόγο μάλιστα για «σαμποτάζ κατά του κράτους».

«Σε στρατηγικές αποφάσεις της κυβέρνησης δεν μπορεί ο συνδικαλισμός να παρεμβαίνει... Δεν είναι δική τους η ΔΕΗ και το ρεύμα, δεν έχουν δικαίωμα να κατεβάζουν διακόπτες» τόνισε η κ. Βουλτεψη σημειώνοντας οτι δεν γίνεται να έρθουν 20 εκατ. τουρίστες στη χώρα και να μην έχουν κλιματισμό.

«Δεν θα γίνει όμηρος η χώρα. Η κυβέρνηση θα πάρει όλα τα μέτρα για να μη συμβεί αυτό» διαμήνυσε.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αναγνωρίζει πολιτικά τη δυνατότητα μιας κυβέρνησης μειοψηφίας να λαμβάνει αποφάσεις που υποθηκεύουν το ενεργειακό μέλλον της χώρας μας», δήλωσε ο Παναγιώτης Λαφαζανης μιλώντας στην κλειστή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Τσίπρας, αύριο θα επισκεφθεί τον ατμοηλεκτρικό σταθμό και το ορυχείο στο Αμύνταιο της Φλώρινας, στο πλαίσιο της καμπάνιας του ΣΥΡΙΖΑ για την αποτροπή της πώλησης της ΔΕΗ.

Εν τω μεταξύ το τμήμα Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε Παναττικό συλλαλητήριο ενάντια στο ξεπούλημα - όπως αναφερει- της ΔΕΗ, την Πέμπτη στις 7 στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ στη Χαλκοκονδύλη. Θα ακολουθήσει πορεία στο Σύνταγμα και το υπουργείο Οικονομικών.

Σε ανακοίνωση του το ΚΚΕ αναφερει οτι «ο αγώνας των εργαζομένων στη ΔΕΗ είναι δίκαιος, γι' αυτό και πρέπει να στηριχτεί από όλο το λαό που θα πληρώσει ακόμη πιο ακριβά την περαιτέρω ιδιωτικοποίησή της επιχείρησης».

Πηγή: http://www.skai.gr/
==================================

Δεν υπάρχουν σχόλια: